55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52То всичкото убуу ама тези "Опел кадети" са свалили към 50 "астри". Ххахах!

54

Анонимен

преди 4 години

Борисов е комисионерът на Ф-16 в България.

53

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Хубави самолети,отлежали като старо вино,то и затова цената е висока.Интересно Франция и ФРГ с какви самолети са ,същото се отнася и за Великобритания.Все пак базовата конфигурация е на 40 години,авиониката се обновява,Самолетчетата са едномоторни,което може и да е хубаво,че един час нальот ще е по-евтиничък,но той се компенсира от восоката цена

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Не знам защо си мислиш, че хората тук са шматки. Тези цитати National interest си ги сложи там, де слънце не огрява. Смехурко пълен!! И децата знаят, че този айт си е част от руската пропаганда, нищо че излиза на английски. А да сравняваш Ф-22 с непроизведения МиГ 35/ рестайлинг на недоразумението МиГ 29 / е повече от смешно. Ай със здраве.

51

Анонимен

преди 4 години

тия самолети са радост за гербавите кратунковци

50

Анонимен

преди 4 години

tikva prosta kak albaniq shte vliza v nato we.. tq ot 15 godini e v nato...

49

Анонимен

преди 4 години

До 45Никъде не се вписва F-16. Защото е морално остарял. Защото е опел кадетът на самолетите.Mig-29 e опел астра, пак по-добър от кадетът. Ние имаме точно тия мигове. Нашите национални предатели са за бесене - "експертите" си затварят очите и лобират. Защото за тях има пари от корпорациите. Затова и цената е толкова висока.

48

Анонимен

преди 4 години

Гледах един клип - оф роуд в САЩ, участваше и една Уаз-ка. Ей, направи ги диви и щастливи онези ми ти Доджове, Черокита и какво ли не. След това ....

47

Анонимен

преди 4 години

Раптор - F-22, чийто ЕПР е посочен на нивото от 0,0001-0,0002 кв.м. Тоест, тя трябва да е абсолютно невидима. Въпреки това, в началото на тази година от Сирия пристигна снимка от дисплея на прицелната система на Су-35С, на който F-22 се вижда ясно. Имаше скандал, но скоро той се разсея по естествен път, във връзка с катастрофата на японския F-35 над Тихия океан.

46

Анонимен

преди 4 години

Ф-16 са като легендарния 7.2 литров Додж Чарджър Хелкат от 1970 година, а Грипените бяха като изпрахтели 2 литрови Волвота от 80-те години.

45

Анонимен

преди 4 години

имаше един генерал от панама дето беше президентопита се да не слушка и се оказа че бил наркобаронслед което го прибраха краварите и си сложиха по-послушен

44

до 42

преди 4 години

САЩ взе парите и каза ще видим...

43

Анонимен

преди 4 години

с новите безпилотни самолети свръхзвуковития щайги няма да стават за нищосамо дето ин одраха кожата с помоща на тоя банкянски чобандано да си полу,чи заослуженото дето загробва цял народ

42

Анонимен

преди 4 години

The National Interest в крайна сметка не се задължава да определя победителите в битката. Струва ни се, че възможностите на F-22 и МиГ-35 са приблизително равни. При F-35 те са по-ниски. Австралийският експерт Денис Дженсън е прав да каже, че САЩ, предлагащи на своите дългогодишни стратегически партньори изтребител F-35 вместо F-22, са подобни на продавача на мотоциклети, който предлага на купувача си скутер. Интересно къде се вписва F-16?

41

Анонимен

преди 4 години

И F-16 като чумата по свинете. Хем ще ни набутат ръждясалите бракми на висока цена, хем ще ни набутат и свинското си месо от държавния резерв което е на 100 год. Честито чувствам се горд "евро-атлантик".

40

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааааа, в момента по ТВ атака Болен върви пеша с около 50 души от страната. На всяка пресечка им обяснява "...сега на ляво, сега на дясно..." Некви за първи път дошли в София :))))))))))))))))))))))))))))) Пълен сеир.Интервюиращия казва - ето Волен следван от 1000 души :))))))))))))), а са 30-50 :)))))))

39

sdoi

преди 4 години

къде са самолетите, нали са платени

38

Анонимен

преди 4 години

До 30. " Гоше" Марш в Америка Американофилче малко! Кой си ти че да гониш граждани на БГ от БГ?!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Боко взе Ф16 на зелено и надути цени иначе иначе щатските му господари щяяха да го свалят от власт и да го вкарат в където му е мястото.

36

men

преди 4 години

за твиети най добри тиквоний ***. и за високите етажи на локхийдмартин и другите оот военнопромишления комплекс. знаеш ли колко летища имат пълни с мухлясала военна техника, ще земат една шепа бракувани самальотчета, че ги поошхуркат малко, по едно жи пи ес-че вътре и пей сърце. колко бели български дечица мжеше да спасиш от лечими болести с тези пари?