64

Българин

преди 5 години

Вечна братска дружба между братските народи на България и братска Русия!

63

бг

преди 5 години

България за разлика от Саудитска Арабия и Руската Федерация не е държава-бензиностанция. Ние не продаваме, ние купуваме горива. Ние не сме ционистка централа като Израел, САЩ и Холандия.Ние не влияем на валутните курсове и цените на борсовите стоки. Не е лесно да си между *** и наковалнята. Така, че не бъдете перманентно критични към решенията на българското правителство, без значение на коя партия е. Правителствата си отиват, България остава.

62

А ха

преди 5 години

До С Южен потокизпуснахме питомното, сега гони дивото...Дано поне го хванем, дивото. Добре, че има саудитци, че Биг Брадър може и да не тропне по масата и да дърпа уши.Очевидно обективният анализ все пак е взел връх. Ток и газ! Белене и Поток.

61

Анонимен

преди 5 години

Ние трябва да си разработим полетата с шистов газ. Залежите са доста големи, но... се намериха кресльовци, които винаги да внушават.

60

johny

преди 5 години

Това изречение ще може ли да го повтори пред американците?

59

ПроСоТо

преди 5 години

До *** СЪМзнам че знаеш!..Просто това е едно от пъклените дела,за които Тиквата беше калесан за "началник на държавата"Има и други "пъклености",но за чорбаджиите му ТОВА беше основното..

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74БГ вече умря,сега и бг народ трябва да умре в тяхно име.

57

Анонимен

преди 5 години

До Ооох КотьоооТой вече горкия не знае какво говори вече.Имам чувството че страда от раздвоение на личноста.Ама така ще е, като си е давал четирибуквието, да е мислил.

56

Анонимен

преди 5 години

Мен ме притесни изречението,че благодарение на нас Сърбия и Унгария ще имат алтернативна газ.За нас няма ли да тече га зпо този балкански поток,или ще караме на американска втечнена,от Гърция? ББ пак акцентира на интерконектора от Гърция.

55

Анонимен

преди 5 години

ако нямаше кpacиви мъже Борисов можеше да е и мaнeкeн - да се избият всички кpacиви мъже за да стане Борисов манeкeн !

54

ПроСоТо

преди 5 години

на снимката се мъдрят двама..Единия е доволен,усмихнат и ведър.Другия е стреснат,уплашен и объркан.....................Кой кой е,сятате ли са?Ще ви подскажа:..Цитирайки Хайтов:-"Една работа,като не ти е работа,недей я барем зафаща!"...сятате ли са?..Да си "началник на държава" НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВСЯКА УСТА!!!Най-малко пък подхожда на *** бухалкаджия.

53

колония сме

преди 5 години

В Србия,Унгария и Турция пак ли саудити ще строят тръбопровода? БГ е колония.

52

оран гутанов

преди 5 години

Така и така ще тегли заем.Тикво,защо ние не го построим,а ще спонсорираме арабите.И работни места ще се открият в северазападналия край.

51

Анонимен

преди 5 години

гoлямaта глава да сдава властта вече че на всички българи ни писна

50

оран гутанов

преди 5 години

Арабеските са гоуеми строители.Брово и по-далеч от гъзопроводите им.

49

Ментора бай Иван

преди 5 години

Нашия лъже , маже и забива ножове в гърба - не може да МУ се вярва , но руснаците и янките го търпят ....за сега!Защото не е много от умните и не може да навреди на друг, освен на народа си!

48

Анонимен

преди 5 години

От газовия хъб на Бойко ще потече много газ по Балканския поток! Чист метан!

47

Анонимен

преди 5 години

Бойко днес го раздава поцелуйко. При него всичко е от ден до пладне.

46

дано дано

преди 5 години

И ето идва най-щастливия час,когато ти ще си далече от нас.Йеее йе

45

меьду редовете 2

преди 5 години

Още един заем, сега страна от Чаршафните. Щом Турция , е ,,помогнала" значи лихвата е убийствена за България. Ето защо се вдигнаха всички цени(четете другата новина,пише за хлябът,месото поотделно) А експертите по горивата само преди една седмица твърдяха,че напротив,ще поевтинят. Ясно откъде и защо дойде новата инфлация. Истината е,че руснаците след скандала с шпионите са изнудили Бойко да даде и той пари за газовия хъб. Е той откъде да вземе, е питал Ердоган.