92

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да изберем БСП и да застанем стабилно пред Румъиня с 3 евро по висока минимална заплата!

91

Анонимен

преди 5 години

Борисов, асфалта е нещо което в нормалните държави се прави по подразбиране не им се крепи цялата политика на това.

90

Анонимен

преди 5 години

Сбогом, Пинокио! И си подрязвай редовно носа, че денонощно лъжеш и ти пречи да виждаш реалния живот!

89

Анонимен

преди 5 години

Не пийте от сутринта! Махмурлука ви пречи явно! Бойко е правилния човек на правилното място! И не препива като вас!

88

Анонимен

преди 5 години

Добре е да има магистрали ако имаше заводи и икономика. Но няма заводи, няма икономика. Магистралите се финансират от западна Европа ( с наши пари вноски в ЕС) за да могат по евтино да транспортират техните стоки които внасят в България. Така ние сами финансираме транспорта на вносните стоки за да им ги купуваме.

87

Петров

преди 5 години

БокУ всяка нощ сънува мокри асфалтови сънища и блнува - милЯрди, милЯрди....

86

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАВКАхахахВиждал съм ги тези бедните в селата - вечно пияни или махмурлии, работещи на черно и невнесли 1 лев данък в живота си.Андрешко за тях е измислен.Цял живот лъжат държавата, и с вечни претенции държавата да им давала пари.Ако искате от моите данъци да ви изпратим пари та да ги изпиете още същата вечер в хоримага на нелегална парцуца, а?

85

Анонимен

преди 5 години

Носи безкрайна лапачка на фирмите на твоите хора. Един път нямаш построен като хората- всичко е за ремонт след година, година и половина, а ако някога си свалиш *** от правителствения самолет и покараш по бурното вълнение наречено "магистрала Тракия", може да ти се наместят лимките.

84

Анонимен

преди 5 години

Този до Своге носи национален траур и почернени семейства, а 90 ограничението на магистрала за 30 км даже и не знам как да го нарека! ОСТАВКА!

83

Анонимен

преди 5 години

Когато Боко-Тиквата пое конрола на държавата заедно с престъпия си синдикат бяхме стабилно пред Румъния след 10 години тиквено управление вече сме стабилно последни.

82

Анонимен

преди 5 години

Построихте си магистрала до Правец! Ние построихме останалото!

81

Пушечно месо

преди 5 години

България има ангажимент да поддръжка 2959 километра пътища в страната в състояние, което да позволява преминаване на военна техника, каза в рамките на парламентарния контрол министърът на регионалното развитие и благоустройството. Целта е по тях да може да мине техника на НАТО, при нужда. Каква нужда?

80

ГЕРБ са гадове

преди 5 години

Този дерибей съвсем се самозабрави. Господин министър председал некадърен, за кого носи пари този асфалт ? Сещам се че, само вашата клика са облагодетелствани от това и София. Господин некадърник запомни София не е България, и 4,5 милиона не могат да усетят нищо от този асфалт. Не казвам че не трябва да се строят пътища, но къде са те в северозападна, севепоизточна, България, къде са в Родопите и в балканските градове ? Некадърнико Борисов дори и това което се строи е некадърно и после ремонт.

79

Анонимен

преди 5 години

На дъното сме във всички позитивни класации първенци по смъртност в световен мащаб, няма пари за лекарства и жовотоспасяващи операции, но за некаествени магистрали и половинвековни никому ненужни самолети.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Ти колко фирми знаеш в България които могат да направят магистрала?Ако не са трейс кои да са? ЕТ Бай Фидан ли?изборът е ограничен. Ако не са трейс, ще са аргогруп, ако не са аргогруп ще са главболгарстрой. ако не са ГБС ще са еднидруги. избор измежду 5-6.Контролът е важен.А за гаранцията си има договор.Пак контролът е важен, какво пише в договора между държавата и фирмата.

77

До 75

преди 5 години

Вярно е че не съм забил нито един пирон през живота си! Аз показвам къде да ги забивате!

76

България умира !

преди 5 години

Трудови лагери трябва да има тука !Затвори трябва да се строят!И психиатрии, за такива като герберите.

75

Анонимен

преди 5 години

евтиния и некачествен Асфалт да го яде Борисов да види дали е вкусен поне .....................................хахаДАНС да проверят Фирмите от където идва Асфалта , там е Схемата

74

Анонимен

преди 5 години

Вие какво искате бе тикви крадливи да строите с на всички данъците, а после само вие да ползвате и да прибирате парите от винтки и толИ какви пари са влезли от бсп? 200000 *** и още толкова изкукали пенсии!

73

Анонимен

преди 5 години

За 45 години построиха 200 км. магистрали. И то при положение, че строителни войски работеха. Комунисти, обяснение и да търсиш не можеш да намериш.