34

!

преди 4 години

Тия изгнили самолети нали трябва да се избият от някъде.... Няма тиквун от джоба си да ги даде я....Държавата е в пълен колапс, но продължаваме да си трайкаме,да си натискаме парцалите,продължаваме да Не гласуваме....и естествено все тия безхаберници ще ни го слагат. Нали помните поговорката за баницата.....

33

Ф.С.В.

преди 4 години

11 г ГЕРБ- Пълен крах на икономиката и на всички Институции! Аиде Честито- Бягайте презглава от БГ! Ще си умрете гладни с дрипи на гърба с цял живот нещастия и с общинско погребение в краят на вашият жалък живот -в една дупка без име и с едно евтино кръстче отгоре!

32

Анонимен

преди 4 години

Значи аз съм в двустаен 56 км.м. и трябва да им дам 280 лв. за оглед и после допълнително целия блок да съберем 500 лв. за паспорт, знаете ли кога, ха-аха-ха..., управляващите!!!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

До брях!!!Ми надявам, се, че за разлика от теб са ходили на училище...

30

брях!!!

преди 4 години

Много ми е интересно как проверяващите СПЕЦИАЛИСТИ ще проверят сеизмичната устойчивост, дали най-вероятно ще предизвикат земетресение в тези проверки?!

29

Ф.С.В.

преди 4 години

Хахахахха - ето ви едно Ф16 глуп-ци!! Ще бъдем бедняци заради продажният ГЕРБ! Никакви инвестиции но харчовете са ОГРОМНИ! После почваме да искаме от хората пари- Ами санираните сгради и на тях ли ще искате паспорти- нали са инспектирани санирани и т.н.! Събрала се е една чиновническа сгаа-н която мисли само как да обере бедняците! Ами един хотелиер с голям хотел-колко ще плати? поне 500 000 трябва да са ! Ама там ще кажем че е нов хотел на 10 г и няма нужда от паспорт а не стар блок-КРАДЦИ!

28

Анонимен

преди 4 години

Като се има в предвид, че в панелните блокове за които става дума живеят главно вече пенсионери ... от къде ще им вземете парите ми е много интересно :)

27

Тато из Правец

преди 4 години

Моите хора ограбваха мандри ,а гледай новите комунистчета как са го измислили! Браво ,Бойко,браво Методиев ! Евалла ,Суджуци !!!

26

Анонимен

преди 4 години

"До 2022 г. старите сгради трябва да бъдат паспортизирани" Значи мен не ме касае :)

25

Анонимен

преди 4 години

Едно само ми е интересно като ги дам тия 500лв примерно и ми направят инспекция апартамента ми по-нов ли ще стане или? Не разбрах за какво ги давам тия пари точно

24

Данчо Вангата

преди 4 години

Аз смятам че на ГРОБ им остават грубо ДВА месеца.

23

Активист на БКП

преди 4 години

Нов начин за ограбване на народа от престъпната комунистическа шайка ГЕРБ !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Това няма да стане никога.

21

Анонимен

преди 4 години

Това е поредната глупост за събиране на пари! Много ми е интересно някоя баба с 200 лева от къде ще им извади 500 лева на тия изедници.

20

Анонимен

преди 4 години

Лобистки мурафети. Едни наши фирми да приберат едни пари. Няма да стане.

19

Анонимен

преди 4 години

А трътляците от Министерството на регионалното развите и благоустройството какво правят по цял ден? Да се сформират екипи от тези служители за безплатен оглед на жилищата, вместо да товарят хората да плащат по 5 лв. на кв.м.! Да се вдигат от бюрата и да си заслужат заплатите, би трябвало да разбират от материята - архитекти, строителни инженери, нали такива трябва да са назначени там?!

18

продължение

преди 4 години

Когато беше масовата агитация за безплатно саниране казаха, че ще включва първо обстойно обследване и паспортизация. Я да кажат "санираните" дали е имало обследване, дали е имало подмяна на вътрешните инсталации, дали някой се е интересувал от евентуално избити вътрешни стени и т. н. Само запечатаха блоковете, без да направят система за вентилация, сега ще мухлясват по-ефективно......

17

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости! Това го измисли Плевнелиев, вероятно за да създаде работа на близко нему фирми. Как си го представяте на практика? В държавата не могат се се сформират токова комисии от специалисти, първо. В страната има много необитаеми жилища, второ. Трето, да пресметнат за един обстоен преглед колко време ще е нужно, като се започне от първичната документация и се обследват всички връзки и системи. Четвърто, когато беше масовата агитация за саниране, бяха казали, че ще включва първо ...

16

Анонимен

преди 4 години

4 милиона жилища по 500 лв. са 2 млрд. лв. Политиците гледат на народа като на касичка.

15

Анонимен

преди 4 години

Абе не ви ли писна от простотии? Колко още ще търпите, роби???