39

До 31

преди 4 години

Абе , ти в коя държава живееш?!?! Защото аз живея в държава дето малък и среден бизнес извън София и Пловдив НЯМА!!! И като не си с кмета и политическата върхушка те унищожават и те бомбят през гащите! Научете, че тия заплати са средни и те са високи, защото целия държавен апарат е средоточен в София... Близо двеста хилядна армия от чиновници с нелоши заплати. Още около 100 000 в ИТ сектора и те компенсират за масовата мизерия. Реално в София никой не дава заплата над 1200лв бруто!

38

Анонимен

преди 4 години

За една и съща позиция заплатите са различни, а и в София вече безработицата е висока и за една позиция с нормална заплата кандидатстват стотици и така подбиват пазара Секретарки и разни току що завършили или с малко опит скачат на длъжности , за които се искат много години опит и правят дъмпинг. Хора на години са принудени да приемат ниски заплати за да ги наемат.Така е например за позиция проджект мениджър, оказва се че младите искат да са шефове , защото според тях те не работят.

37

Анонимен

преди 4 години

Аз съм Ай Ти на 12 500 лв месечно, обаче не стигат, тъй като водя активен живот.

36

Анонимен

преди 4 години

В София е най-голямата ,най-несправедливото заплащане в България ,тук за едно и също раб .място може да получаваш 25 бона и в същото време да получава 700 лв. ,защотото едните са отрочета на политици а другите са обикновени българи. Това е най-големият грях на Герб ,че несправедливото заплащане превърнаха в норма и че няма правосъдена ситема !Синът на здр. министър и синът на бившият земеделски министър са пример,те са уредени в части фирми ,които получават парите си от министерствата от бащите

35

дърт

преди 4 години

Стъкмистиката е "велика сила": -Един яде свинско, друг зеле, третия облизва чинията - средно тримата ядат свинско със зеле!

34

зрелища и пасти

преди 4 години

София не е България , от 5302 населени места 5045 са села , напишете според статистиката в тях как е .

33

Do21

преди 4 години

ITспециалист не си губи времето да драска глупости по форумите,злобар!

32

Анонимен

преди 4 години

Хахахах програмист взимал до 2000 лв, хахаах колко програмисти има да ти смеят колко си заблуден. Само аз познавам няколко в sap И vmware дето са с над 5 хилки

31

Анонимен

преди 4 години

Само това ви остана на вас червените отпадъци - да виете като бесни кучета срещу Бойко по форумите Бойко пак ще оправи Корнелия на есен

30

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия локуми,защо не покажете действителността. Около 13% от населението имат Годишен доход над 13000 лева. Толкова е просто и точно!

29

Драго

преди 4 години

Аз съм в ИТ сектора и вземам 8.5к, ама ще сменям работата, че парите не стигат. Иначе работата е скучна, ама парите са що годе приемливи (може и още де).

28

Анонимен

преди 4 години

На *** му вадиш статистика, ще ти изкара от девет кладенеца вода да ти обяснява как тя не е вярна. *** няма да помисли и да опита да се развие, да се квалифицира, да израстне. Не- това е за връзкарите. Само те имат хубави заплати. Нищо, че никоя международна компания не би търпяла "връзкар", "лош чорбаджия" и подобни термини, използвани от населението с нулева самооценка. Нали сте много кадърни и недооценени заради връзкарите?! Направете собствен бизнес, докажете се! Да, ама не.

27

Абе

преди 4 години

Има един елит от 50 000 души с фантастични за нашите мерки заплати и 1 950 000 които бачкат за 1000 лв и това е. Ако мислите, че 1000 лв са много за София вижте и софийските цени.Публикувайте МЕДИАННАТА заплата

26

Анонимен

преди 4 години

до 21 .. аз не съм IT и съм па 12к-14к

25

Анонимен

преди 4 години

И къде и как и на кой запланите в София са такива? Дори най-полезните и кадърни хора взимат по 1600 лева МАКСИМУМ!Да, вярно... Сервитьорка в 50-100 заведения взима около 1400 за 4 часов работен ден, програмист взима между 700 и 2000, а по-добрите около 2500, техните шефове 4-5000. И това е! Авиомеханик в Луфтханза взима 700-1100 чисто. Доктор взима 3000-50 000 в зависимост какъв е точно. Гумаджия взима по 100-200 на клиент. Всички други взимат по 900 средно. Така ли ги смятате?

24

Абе

преди 4 години

Кога ще започнете да публикувате МЕДИАННАТА, а не средноаритметичната заплата???Тая заплата в София идва от: 240 депутата, 15 министерства, БАН (академиците вземат депутатска заплата), университети, директори и управления на всички държавни служби (армия, полиция, митници, НАП, НАР) директори и управления на всички банки, директори и управления на всички големи компании (БДЖ, енерго) директори и управления на представителтвата на големите международни компании у нас (Била, Кауфланд и т.н.)

23

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Е как да обясниш на глупавия Герберист че, не е задължително да си от БСП или комунист за да критикуваш управляващите. В случая хората пишат че заплатите са мизерно ниски, и не отговаря на истината от написаното в статията. Тези заплати ги вземат много малко хора, престанете да лъжите. Ако това е така защо хората продължават да напускат тази територия ?

22

Анонимен

преди 4 години

Герберски нещастници,спрете да лъжете народа.Вие ни взимате вече за ***.Нищо от тази статистика не е вярно.Не всички са комунисти,повечето са безпартийни.*** мръсни герберски докарахте народа до просяци,а пишете глупостииии.

21

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха червените на власт , минималната заплата още щеше да бъде 380 лв Добре че е Бойко и вдига всяка година с 50 лева Пак ще гласувам за ГЕРБ

20

Анонимен

преди 4 години

Аз съм IT и съм на 6 К.