80

Мен

преди 4 години

Знаят кой стои зад нея, колкото знаеха, че са хакнати преди да се разпратят данните насам-натам. Бутафория.

79

Поръчителят е ясен

преди 4 години

Дай България !

78

П

преди 4 години

'Нека види обществеността какви са тези хора'Заради подобни реплики плащаме рекордни обезщетения в Страсбург години наред!Милиционери трайте си, докато няма присъда!

77

Анонимен

преди 4 години

Когато Цецо "умника" записваше своите,не се търсеше дали записаното е истина,а КОЙ е направил записа.Сега е същото.Шефката на НАП си стои на поста,нищо че системата и е пробита.А хакера можеше да е от чужбина.Можеше да е поръчка от друга държава.Всичко можеше да бъде.Но най-виновните са си на поста.Нагло и арогантно ни обясняват,че лични причини са им попречили да да си бъдат на мястото в такъв момент.Не че щяха с нещо да помогнат,де.А шефовете им си ги пазят и закрилят.Били много ценни.Ха,ха,ха

76

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е Путин, ама чакат заповед от американското посолство че да го обявят.

75

Анонимен

преди 4 години

То Путин ако искаше може да хакне не само НАП ами и да разпердушини цялата герберастия!Ама за какво му е да се занимава с някаква държава -джудже от Третия свят?

74

да бе

преди 4 години

Не знам за вас, но при мен нещата започнаха здраво да се оплитат. Почти не мога да разгранича гафовете на прокуратурата и чумата по прасетата. Или пък беше чумата в прокуратурата и гафовете на прасетата, ето пак се обърках.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82. А на теб как ти стана ясно, защото аз ги гледах снимките качени на сайта на цацаратурата и нищо не ставя ясно от тях, освен че обвиняемият си седи на компютъра, дори не се вижда в кой точно сайт е влезнал. И ако си достатъчно умен може да забележиш, че има един трети монитор, на който ако е вярно, че е извършвал някаква престъпна дейност е можел да прави каквото си иска без да го видят камерите. Ама нали бил глупав а ?

72

Pass1234

преди 4 години

Гешев, Спиридонов и прокурорката с пръскачките ще направят невероятен тамдем, може и белия хакер оглавяващ министерството на правосъдието да включат.Така със сигурност ще се чувстваме защитени и стабилни в България.

71

Анонимен

преди 4 години

Ама верно ли някакви индивиди с интелект на камък могат да пробият компютърна защита, след това изказване за пръскачките, очаквам някой да хакне паветата пред народното събрание.

70

Анонимен

преди 4 години

ДСБ хакна държавата .

69

Анонимен

преди 4 години

До 77Ти кое не разбра? Има записи от камери на които ясно се вижда какво е правил. Прокуратурата заради такива, като теб "невярващи" извади част от доказателствата, за да се види ясно, що за разбирач е Кристиян!

68

Анонимен

преди 4 години

БСП СА РАЗПАДА

67

Анонимен

преди 4 години

А защо вече месец няма и дума за съдене на някой НАПаджия-калинка отговорен за поредната гербераска галимация?Туй е въпроса!Не е луд който яде баницата а тоз дето му я дава(хилядолетна народна мъдрост!)

66

Анонимен

преди 4 години

путин е виновен

65

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, хитрост и лукавост, абе тапири това са субективни неща, в съда ще трябва да докажете че наистина сте отключили лаптопа, да демонстрират как сте го направили, а не че сте сложили това което искате да намерите.

64

Анонимен

преди 4 години

Абе всичко лошо идва отвън а отвътре България цъфти. Цял свят ни завижда!

63

Анонимен

преди 4 години

По примера на прокуратурата и Ивайло Спиридонов, Фрог реши да огласи разказите на различни хора от престъпния свят, за да са ясни мащабите на корупцията в системата на МВР. Както казва антимафиот 1 за да знае обществото какви хора се правят, че го защитават. Ще разкрием на същото това общество, пък и на Спиридонов как проверявани ченгета се гушкат с уж проверяващите ги техни колеги. И че полицията си прави както и каквото й отърва.

62

Анонимен

преди 4 години

До 64Кой си измисля? Ти си измисляш твой сценарии, а не гледаш обективно на нещата. Обясних ти защо не е изтрил файловете, а ти не възприемаш!

61

Да познаем ли?

преди 4 години

Хибридите които вършат злодейства навред из Европа? Те ли са или... да?