13

Анонимен

преди 4 години

Бавноразвиващите се некадърници от ГРОБ да вземат чук, секач и ман го и да се опитат да отворят компютъра.Току-виж вътре намерили нещо.

12

mafiosi

преди 4 години

Мафиотизирането на властта е ескалирало до степен, при която всяка политическа промяна може да доведе до затвор на ключови играчи, поради което наказания от типа на "Иванчева" ще стават все по-чести.

11

Анонимен

преди 4 години

зрелища , хляб . какво ? няма хляб ли ? да ядат пасти ...

10

Анонимен

преди 4 години

Мътна им е нещо работата. Фирмата е от 2016, само с 6 осигурени лица. Няма информация за приходи.

9

Анонимен

преди 4 години

Ясна е работата , след като държавата тотално се оака , сега спешно трябва да си намери изкупителна жертва . Направо заприличахме на бананова република.

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гешев изпълнява политически поръчки на управляващата хунта.Ако той стане главен прокурор България окончателно се превръща в тоталитарна държава управлявана еднолично от Бойко Борисов. Липсва само Член 1-ви от Конституцията да узакони водещата роля на Партията. А, Партията всички я знаем коя е. ГЕРБ !!!ГЕРБ задушават като истинска мафия политическия и обществен живот в България. Който е против ГЕРБ бива набързо сготвен. Факт !

7

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам, някой знае ли дали Иванчева вече си е получила паричките от Страсбург.

6

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно прокуратурата, да дава фалшиви сведения, било то и извън съда?!?!?!?!?*** Долна държава! Защо ме наказаха, да си живея първите 18 години тук!!!!!

5

В съда

преди 4 години

сегурно ще твърди, че комппа не е негов, ама ще "светне като коледна елха" - знаеме ги тези престъпници.

4

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с разследването на Ало Ваньо и Мишо Бирата ?

3

Унуфри

преди 4 години

Отчаян опит да се намери виновен и да се оневинят разни калинки

2

Бай Евстати

преди 4 години

И сега на кой да вярваме ?едните викат "отключихме го" ама не баш само наполовинадругите викат "нема такова нещо"не трябва ли да има някой който да следи какво точно и как се прави с изетата техниказа да си продам колата ми трябват 15 документа заварени от нотариусно за криминално раследване трябва да се доверим на честната дума на едни дето незнаят как се пуска компютър

1

Анонимен

преди 4 години

Жалката и смешна Шайка на герберастките некадърници се чуди как да подхвърли доказателства и да натопи момчето.Тлъстият Суджук не може да преживее, че Кристиян го нарече БАВНОРАЗВИВАЩ СЕ И НЕКАДЪРЕН и ще задейства цялата държавна машина за да си отмъсти.