62

Анонимен

преди 4 години

"Явно образованието става все по-добро, особено в сферата на ИТ-технологиите."Не е благодарение държавното ви образование.

61

възмутен

преди 4 години

До 57Нещастнико, не виждаш ли в каква джунгла живееш?Никога не съм гласувал нито за БСП нито за ГЕРБ, гласувал съм само и единствено за СДС, но не настоящето, а миналото СДС, което вече не съществува.Вярвам, че повечето от възмутените от дъното на душата си хора пишещи тук са такива, а ти препоръчвам да си намериш по-сериозна работа вместо да приемаш дребните суми които ти плащат да възхваляваш провалилата се партия която ще унищожи държавата ни в скоро време.

60

Анонимен

преди 4 години

Абе стига с тия IT специалисти бе! Знаете ли колко оФчо се търси в Европа?

59

Анонимен

преди 4 години

Аз пък помня че Боби ни пращаше да сеем картофи на село преди няколко години. С копане на картофи ли ще ни привличаш?

58

питанка

преди 4 години

Сега да видим кой на колко пари и имоти плаща данъците си?

57

Уникален мозък

преди 4 години

Аз съм такъв ,защото освен Винету съм прочел и под игото ,защото ме караха на сила да го чета.

56

Анонимен

преди 4 години

Прочелият Една книжка пак ли се прави на умен и раздава акъл ?

55

Анонимен

преди 4 години

Ако всички почнат да съдят НАП и държавата ми намерисва на 3-та национална катастрофа и то без искове в ЕСПЧ, там вече нещата отиват на яко опърдяване....

54

Анонимен

преди 4 години

Неграмотника от Банкя какви пак ги плещи рано сутринта ?

53

Оруел

преди 4 години

Бойко побърза да потвърди че "Правителството ви е бавноразвиващо се"

52

Анонимен

преди 4 години

Късно е булка за китка.Сега и милиони да извадиш, никой няма да ти се върже, нещастни ми Бойко.Мозъците вече знаят, че България е несигурно и опасно място.Никой няма да рискува да дойде в тъмната балканска държава, при положение че има уреден живот в друга, бяла, цивилизована.Носталгията е нищо в сравнение със всичко останало, не само парите.Най-добрият резултат от носталгията е човекът ако е българин да дойде през отпуската да си види роднините и приятелите.

51

Бау

преди 4 години

То мозъци има. Ама, за да те наемат там трябва да си нечии роднина ... Даже няма да коментирам ниското заплащане.

50

до 35

преди 4 години

Борисов никога не е бил нито полицай, нито пожарникар.Бил е единствено Пазач на паркинга на Замъка Хранков, където Маргините си паркираха колите.Това му е трудовата биография.

49

Анонимен

преди 4 години

Изглежда на БСП и един лев субсидия им е много щом продължават да плащат на пълчища *** по форумите

48

Анонимен

преди 4 години

Ако образовението и обучението беше добро, нямаше да бъде допуснат отя грандиозен гаф, ***!ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Не бъдете изостанала страна в мутренските времена. Махнете тази феодална тиква и елате в 21-ви век.

46

ааа

преди 4 години

Този откровено се гаври с нас...

45

Анонимен

преди 4 години

Имате уникални мозъци ли?Ела да видиш при мене мозък!Мозък пане, агнешки.С картофи, копър, зехтин и натрошено сирене!Мммм, да си оближеш пръстите!А твойте мозъци най-вероятно са пилешки.Дет' се вика - за толкова пари толкоз!С трици маймуни продължаваш да ловиш, не ти се хващат ама ти не се отказваш.Пари, пари и пак пари трябват и то много пари.Като отидеш на заведение може и сто лева сметка да ти поискат.Освен ако не си поръчаш само една филия намазана с мас.

44

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Кво става с комарите? Мале, сега като излязат даните с бонусите, колите, парцелите, къщи, хотели...Леле, острови... офшорни транзакцииМале, тия от БРЕЮКСЕЛ ще им трябват 100 години докато ВКАРАТ *** ГРОБАДЖИИ В ЗАТВОРА!!! МАЙНА!!! ;)

43

До Анонимен 28

преди 4 години

Неграмотника никога не е бил полицай ,скъсан е на приемен изпит за полицаи в Симеоново и е станал пожарникар,там са приемали без изпит.Избрахме си един невежа да ни съсипва с неграмотността си.