109

Анонимен

преди 5 години

Тя и Андреа си вярваше че на Кубрат ще му се размине но без малко и тя самата да задере в дъното!

108

Чичо Долфи

преди 5 години

Евреи не се ритат, евреи се ръсят с Циклон Б когато са под душовете.

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110"Не се е насадил не я ли я чуеш тая - няма никакви нарушения (проверили са за има няма 4-5 часа тая работа) просто малко ще го смъмрят поради неуважително отношение."Чакай, не бързай, сега се почва! Щом е излъчено по националната еврейска телевизия значи е сериозно!

106

Анонимен

преди 5 години

За *** си е в реда на нещата някакъв клоун който се прави на управител на хотелда скача с бутонките напред срещу гостите на хотела. Изобщо няма да коментирам това че отсреща е жена.ДругарЕ ***, има нещо тежко сбъркано в мозъците ви.Вие сте абсолятни ЕдиотЕ !!!Тази наци бугарска е пълен ШИТ !!

105

Анонимен

преди 5 години

Тая ,Ангелкова , с конската физиономия , по-добре така да се загрижи за бъл.туристи! За евреите има кой да се занимава с тяхното спокойствие....

104

Анонимен

преди 5 години

След муслиманите евреите са най лошото племе

103

Анонимен

преди 5 години

Добре, съгласен съм че след определени часове не се допускат гости.Ако възникне проблем, просто викаш полицията, изяснаваш им ситуацията и това е.Сега, всички сме гледали филми на Брус Лий, ама като гледах клипчето как пада, явно още трябва да гледа.

102

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за еврейските туристи бе. Като не има харесва да се чупират в Исраел и да не се вясват никога повече тук.

101

еврите

преди 5 години

са нагли, бедни и с огромни претенции сигурен съм че те са започнали боя обаче шенгезоидното раболепие на този сороски саит изисква Българите да бъдат унижавани - за това плаща Сорос

100

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В. 104Момчето лъже при това много нескопосано! Да даде записи от охранителните камери или да обясни защо такива няма! Един човек който казва истината не се хвърля в дива битка за чужд мобилен телефон! Много лесно доказуема теза.

99

skatelite

преди 5 години

то и за вашите тъпотии няма оправдание ама още сте министър

98

Анонимен

преди 5 години

Тоя нашенец връзки няма да го "оправят"! Бая се е насадил.

97

Ф.С.В.

преди 5 години

Още с влизането си в хотела в 11 часа са почнали да вдигат врява и да плюят момичето на рецепцията -че трябвало веднага да ги настанят- Момичето им е предложило лоби бар басейн и всичко безплатно -за да изчакат- Собственика случайно минава и еврейките като разбират кой е - почват да го плюят и да му крещят! Накрая са били настанени и дори не си дали паспортите за чекинг- В хотела е имало французи испанци - всички са онемяли от зверовете от Кубуциландия

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89"Настаняването на гости е от 14 часа и важи за всички! Евреите са най проблематичните гости,защото знаят че им правим евала! *** даваме за туристи на всяка цена,но това в един момент се оказва грешка! А никоя западна нация между другото не желае да бъде в един хотел с евреи. Скръндзи,с претенции!"И така да е, нямаш право да се държиш като пълен *** при това агресивно и то към жени! По голями скръндзи от плиткоумните българи - НЯМА! Скъпи на триците и евтини на брашното.

95

Анонимен

преди 5 години

Бест Уестърн не е българска верига. Да си се оправят.Оттам нататък е нормално хората от предходната вечер да напуснат до 12. След това хотелът да има 2 часа да изчисти стаята и от 14 да се настанят новите гости. Ако са големи баровци и има готови стаи да си платят все едно са се настанили предишния ден и да влязат в 11. Ако няма свободни стаи и не искат да плащат, да си гледат работата. В Германия например извън работно време никой няма да си мръдне пръста за клиенти.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95"Ако търсите да забогатеете от евреи много се лъжете! Цепят стотинката на две,никакъв бакшиш и обидени цял живот!"От чужденци трудно се забогатява по "нашенски" защото си знаят правата и имат истински държави зад гърбовете си! Природата знае кой да дари с безценно плиткоумие!

93

Офф ,да се омитат

преди 5 години

Представяте ли си как изглажда едно заседание на МС ,в което участват министрите:Николинка Ангелкова ,Теменужка Петкова ,Екатерина Захариева ,Десислава Танева и Данаил Кирилов?Е няма такава държава.

92

Анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно кой ги докарва у нас! Това са хора от пустините! Плашат европейските гости с държането,претенциите и вида си!

91

Анонимен

преди 5 години

От еврейте не очаквайте пари, но държанието на селянина-хотелиер е просто недопустимо.Поне видяхме, че освен че не могат да въртят туризъм, не могат и да набият една жена като хората......:)

90

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В. 92"Каратиста вече е в ареста- много сме бързи когато става дума за чифутоланци!"Много сме бързи защото ни подпират някъде на неудобно място! Ако беше българин пиши го бегал.