158

Анонимен

преди 5 години

Този паметник е позор за българщината.Почти всички улици в центъра на столицата вместо да носят имена на именити българи са кръстени на руски генерали или окупатори.И погледнете какво рускоблизие е по сайтовете.И всички тези подлизурковцисе кълнат в Левски. Вождове и идеал за велиличие в същия момент са им Ленин, Сталин, Путин.

157

чичо Гошо

преди 5 години

След като не сме участвали във военни действия,обясни защо тогава САЩ са ни бомбандирали?Освен това участие във война не става задължително със войска.Ние сме снабдявали германската армия.Знае се че са се правили кожуси за източния фронт.Освен това сме били и логистика за нацистите предоставяйки територията си за преминаване на войски.

156

Анонимен

преди 5 години

Да съборят и летящата чиния на Бузлуджа, като дойдат новите Ф16 :) Бам с 2 ракети и довиждане.

155

избирател

преди 5 години

Стига сте РУШИЛИ бе хора!!!Все тая какво е,просто спрете да рушите!!!Вземете да построите нещо накрая,че 30 и кусур години само разруха....

154

сара

преди 5 години

Да го покрият, да направят пързалки за децата от върха до долу. Да покрият и Бузлуджа и да направят на върха и зимни градини...направо смях, ама смях.....да повикат направо Кристо Явашев да опакова , каквото трябва.

153

:D:D

преди 5 години

До DERZAITEКо? Нямаш ли кирилица или вече си забравил да пишеш на български език?

152

Анонимен

преди 5 години

До :DА как така бомбардираха и разрушиха половин София и хиляди столичани загинаха? Ти ли сбърка или Чърчил?

151

DERZAITE

преди 5 години

BLAGODARENIE NA USA 3 MILIONA PO MALKO DOGODINA S 4 MILIONA TURSKOTO ROBSTVO RQPA DA QDE

150

Бау

преди 5 години

Не е лоша идеята. Двете спорещи страни не са малки.

149

Анонимен

преди 5 години

Какъв ви е проблема с паметника? Русофоби, русофили, педофили, няма никакво значение. Същата работа като навремето с мавзолея - мазоли им излязоха по пръстите 100 пъти да го взривяват. Какво лошо имаше да се запази една такава сграда с историческа стойност - да е музей, пък било то и да помещава някаква държавна администрация? Пазете, а не рушете. Лесно е.Утре Местан или Карадайъ ще поиска да бутнат паметника на Левски или този на Шипка, защото са на бунтовници срещу суверенната османска власт

148

Анонимен

преди 5 години

До 158Чичка не младите са необразовани, ами вие старите които сте учили под съветска власт. Вашите учебници са изфсбрикуеани, както и сега правят в държави като СК, Куба и др. На всеки е ясно, как Режима подменя историята, за да поддържа властта.Аз съм възможен от необразлваността на възрастните хора по история. Минаха вече 30 год и има Интернет и продължавате да бъдете, като цигаанчетаа по история.

147

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха А-ха-ха-ха-ха Олелелелелелле! Страшнооооо!

146

сара

преди 5 години

Мусолини бил техен - то и Димитров е наш, ама...

145

:D

преди 5 години

До чичо ГошоНапротив, чичо Гошо. България НИКОГА не участва във военни действия през ВСВ преди да бъде ОКУПИРАНА от Червената армия. Едва след тази окупация на Армията "освободителка" българската армия е ПРИНУДЕНА да води военни действия на територията на днешна Сърбия, Унгария и Полша.Прочети малко преди да се излагаш така.

144

Втрещен

преди 5 години

Точно в петък бях във Виена! На рингщрасе /почти в центъра на града/ си седи паметника на руската армия и никой дори не си и помисля да го маха, разрушава, закрива под платнища и т.н.

143

Анонимен

преди 5 години

По- добре да го преправим - вместо вдигнат автомат в ръката да държи едно парче тръба от Северен поток.

142

Анонимен

преди 5 години

Странно е малко защо е този шум около паметника. На кой му пречи?

141

Анонимен

преди 5 години

На мен не ми харесва Графа как е ремонтиран и напукан да го покрием със чакъл и баластра и да върнем перките и да ги покрием със саркофази.

140

!?!

преди 5 години

Да се разруши и на негово място да се построи паметник на Банго Васил!

139

чичо Гошо

преди 5 години

До .147 Ти ходил ли си на училище?Или си възпитаник на Хамериканския колеж?Вземи прочети кога България се включва във войната в съюза Рим-Берлин-Токио.Явно си от младото поколение с промитите мозъци.