13

Привет от Германия

преди 4 години

Обичам да гледам голи снимки на меркел!

12

:)

преди 4 години

в тия 2,2 млрд влизат и комисионните за ГЕРБбраво, Борисов..добро куче..седни...:)))

11

:))))))))))

преди 4 години

такъв *** е Румен Радев,че не остана длъжен и самия Путин насред Москва,а меката китка Борисов при срещи с чужди политици се е на'гъзил още преди срещата,че да не им губи времето да му търсят дупките за влизане:))))))))))))))

10

Сержант

преди 4 години

Тук възниква въпросът какво щяха да предложат за 2.2 милиарда останалите участници в наддаването.

9

привет от Германия

преди 4 години

Абе избрахте си руладжия за президент ! Вие си го избрахте ,сега ще го търпите !

8

Анонимен

преди 4 години

2,2 мрд.лв, ама за самолети за авиошоу, а не бойна техника.

7

Анонимен

преди 4 години

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов отново заяви, че цената на самолетите F-16, които българската армия ще получи, е 2,2 млрд. лв."Аз не знам от къде Радев твърди, че са 3,2 млрд. лв., след като още преди 10 дни ние сме му изпратили, по негово искане, предложението за договор", допълни Каракачанов пред журналисти в Троян............................................Аз знам ! Путин му е наредил да каже ,че цената е 3,2 млрд.лв.

6

Анонимен

преди 4 години

целта е да се подпише договор без значение от цената , качеството и дали изобщо ни трябват точно тези консерви, при положение че демографията е такава , че до като дойдат и им свърши гаранцията тук само ще има римляни и застаряващо население

5

Анонимен

преди 4 години

Не бе! Президента се интересува, дали ще има мандат, да качи Деси на самолета.

4

що ли?

преди 4 години

Защо ли повече вярвам на генерал ,главнокомандващ ВВС на България,ас в летенето и отличник във всички сфери на образованието и професията си,вместо на по-големия брат на Пеевски,вечен нагаждач и парашутист във всички сфери на професионалната си реализация ,връх на която е военен министър и "македонски" "воевода" от Дунавската равнина?

3

Момо

преди 4 години

А какви са комисионните по тази сделка? За един приятел питам.

2

Анонимен

преди 4 години

Грипеновият "милиард" се появи от комуноидната ДС теория за конспирацията - знаем си ги тия открай време, как да рече Грипена нещо друго? Вие какво очаквате?

1

Момо

преди 4 години

Като главнокомандващ той не разполага с пари, а с армия или там някакво подобие на армия. Каракачанов, нали парите са във вас? Как генералът да си купи самолети без пари и без вашето одобрение? Поне правете достоверна пропаганда!