39

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът е само идеал, не е нужно да вярвяш в него, защото е навсякъде, семейството е образец са комунистически отношения - всеки получава колкото му е необходимо и допринася колкот може. А социализмът и демокрацията са реални. При социализмът България беше развита индустриална страна, при демокрацията е оскотяваща мизерия.

38

Анонимен

преди 4 години

В България няма демокрация, а колониално робство от западен тип.

37

Я па я..!

преди 4 години

Нали си избрахме президент обединител. Защо така ?

36

Анонимен

преди 4 години

А колко българи вярват в демократичния хомосексуализъм?

35

Анонимен

преди 4 години

2 млн. ги няма! Е?

34

Анонимен

преди 4 години

А колко българи вярват в светлия комумнизъм?

33

gele

преди 4 години

До Анонимени с това ли се изчерпва демокрацията. Колко пъти в годината е ходенето в гърция?От събрани пари до следващото.

32

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е груба манипулация след като в нея се твърди,че половината от българите (вярвали) в демокрацията ..Алооо я си пооправете процентите на вярващите,защото отдавна свършиха будалите дето наистина вярваха в (демокрацията) и(ценности).След като им видяхме еврейската им западняшка (демокрцията) и (ценностите) ,които донесоха на българския народ най страшната национална катастрофа в цялата ни хилядолетна история ,сега вярващите в тези глупости са само шепа еврейчета и гейчета

31

Анонимен

преди 4 години

Абе друго си е партията-майка да ти набива в кухата тиква 24/7 как и къде да живееш, какво да правиш и говориш, как да мислиш и т.н. - в такива велики моменти мързели и *** изпъкват.

30

Анонимен

преди 4 години

До geleКойто работи - богатее.такива като тебе - беднеят.при тошо колко беше богат със 160лв заплата?Е да, можел си да си купиш цял куфар с билетчета по 6ст.

29

Демокрация

преди 4 години

Бат Сали

28

Демократ

преди 4 години

Демокрацията е най-съвърпената система! Дори и римският прокуратор Пилат Понтийски е бил демократ и се е допитал до народа и е послушал гласа на народа.

27

Анонимен

преди 4 години

Демокрация може да има само при колонизаторите, които живеят на гърба на колониите (на останалия свят), така както аристокрация може да има само ако има и роби, които да я издържат. За съжаление България си е просто колония на Англия и населението започва да разбира, че никога няма да живее добре, както си мечтаеше при промените.

26

избирател

преди 4 години

Половината?!Пак фалшива новина!!!!!!!!!!!Не е възможно да има толкова глупави Българи!!!

25

Анонимен

преди 4 години

И да вярват или не това е положението .Комунизма си отиде предаден от едни хора за нищо и никаква световна слава.После се оказало грешка ,ама вече е късно .

24

gele

преди 4 години

бедните се увеличават а само малка част лапачи богатеят. това ли е демокрация? По-добре да е феодализъм

23

Анонимен

преди 4 години

Кои са тези които вярват. Нали бяха 80% според 1 професор. Само отговарящ на 80процентовото определение на професора може да вярва в демокрацията, сега има интернет и можеш да черпиш всякаква информация, навсякъде по света където има демокрация е мизерия, включително и България. Само няколко страни които се броят на пръсти са добре, но то изобщо не е заради демокрацията, а защото използват такива коит "вярват" в демокрацията.

22

е ми

преди 4 години

След още 30 години ще станат 90% .

21

Анонимен

преди 4 години

силна държавасигурностимаш това което имат всички нямаш право да пътувашнямаш право на разнообразиеняма свобода на словото ИЛИслаба държавапълна несигурност може да си най-богатия или най-беднияако имаш пари купувай каквото си поискашпътуваш ако можеш да си позволишотносителна свобода на словото

20

Демократ

преди 4 години

Децата от малки трянва задължително да учат в училилище колко лошо е било при социализма и да знаят колко добре се живее сега при ЕС и демокрацията, а не да вярват в лъжите на техните баби и дядовци.