65

Анонимен

преди 5 години

САЩ ВЗЕМА ЦЕЛИ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ. ЩЕ СЕ КУПУВАТ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ ВМЕСТО РОМСКИ ГЛАСОВЕ.

64

Анонимен

преди 5 години

Гледай как като трябва да пълни американския джоб веднага вади милиардите, а когато собственото му население излезе с искания обяснява, че нямало пари.

63

Анонимен

преди 5 години

Този не може да различава добро от зло тежък синдром в напреднал стадий.

62

зидаро мазач

преди 5 години

С тези пари можеха да дигнат заплатите на зидаро-мазачите! Няма пари за заплати на зидаро-мазачите и за бонуси, а те купуват самолети!

61

привет от Русия

преди 5 години

Добра сделка за Русия. Един Су-35 ще ги попилее всичките F-16 буквално за минути с ракети вуздух-въздух още преди те да са го забелязали. Впрочем няма да има нужда, никой нормален български пилот няма да тръгне на сериозна мисия с тези остарели самолети.

60

Евроскептик

преди 5 години

Ще сложим евроатлантиците на върха на Ал.Невски,че е позлатен и самолетите ще ги видят отдалече първи да ги поздравят С НЯКОЕ И ДРУГО БОМБЕ.

59

Анонимен

преди 5 години

Атака си заминава с идването на американските изстребители.

58

ДЕТСКИ НАДБАВКИ

преди 5 години

на практика има само за Ц-ТО. Всички млади работещи българи НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ, защото доходите им са над прага. Освен това по линията на всевъзможни социални програми Ц-ТО получават над 1,5-2 МЛРД допълнително от бюджета. Така на практика вместо да се стимулират младите работещи българи се стимулира унищожаването на нацията и ц.ганизацията. Обаче ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕБ. Кво да праиш...

57

Анонимен

преди 5 години

Руските *** *** все едно Ф-16 им заби всичките си ракети отзад.

56

а дано

преди 5 години

До Анонимен 59Остани си в щатите,драги и се кефи за твоя сметка.Вземи повече като тебе да се кефят.

55

Анонимен

преди 5 години

ковчежника на мафията прави, каквото му нареди главната мутра. важното е комисионните по веригата да се усвоят от съответните хора

54

Българин

преди 5 години

Предлагам да ни дойдат чесни и достойни политици да премахната бедността и да ни донесат благоденствие да си живеем живота приятно, да си доставяме удоволствия и забавления, а не да мизерстваме в бедност както при сегашните крадливи политици.

53

Анонимен

преди 5 години

С голям КЕФ ще кандидатствам за американска виза тази година! Само като знам че американците карат ДС да вие от яд и веднага искам да отида до щатите на почивка.

52

Анонимен

преди 5 години

До КОЛКО ЛИ БЪЛГАРЧЕТАА защо да се раждат българчета? То природата не иска да се раждат, той иска българчета да се раждат! Ако трябваше да се раждат щяха да се раждат, раждат.

51

Мунч Мунчев от Банки

преди 5 години

Всичко Мара втасала,само самолетче ефка не купила.Да ви имам приоритетите.А ко влагате пари ний да правим завод за самолети-с удоволствие ще гладуваме.Защото след време ще остане нещо за деца и внуци.Но така плащаме да храним чужди деца и внуци,а за нас-праз.

50

Анонимен

преди 5 години

a за реставрация на паметника на връх Шипка няма пари ??? пак се събират с смс-и от оскотелия народ!!! ЦИНИЦИ

49

Анонимен

преди 5 години

Браво Цецо! България те обича! И мрази стиснатите предатели!

48

ЗА СРАВНЕНИЕ

преди 5 години

Ф16 блок 52 / десетгодишна модификация / 18-34 млн $ в зависимост от екстрите в обоудването и въоръжението . И как този виртуален Ф16 блок 70 нарсна цената до 200 МЛН$ . Че то Ф35 струва под 100 млн и ТРЪМП и нареди да свалят още иначе няма да купуват. Свалиха я до 84 МЛН бройката. КАК ТАКА за нас най-бедната страна в ЕС 200 млн$ за стар модел 4 поколение. То бива рушвет, ама чак 4 пъти по-скъпо...

47

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ДС реве на умирачка. Или плащате и отивате при крадците в затвора. Първото все пак не гарантира че второто няма да се случи.

46

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам от самолети но Турция ги реже ако САЩ ако искат да ги изнудва с самолети f35 които са на цена 900 хиляди долара, а България иска да вземе f16 за по 2,5 милиона долара. Вероятно f16 e по добър, но защо и ние не сме избрали f35 което очевидно е по евтиния вариант?