10

Анонимен

преди 5 години

Нашия син реши да се мести да живее с приятелката си но го убедихме да остане в нас.

9

Анонимен

преди 5 години

Ами цените на съвременните жилища са ужасно високи. Едно време хората със 200 лева заплата и със малко помощ от приятели си строяха двоетажни къщи със мазета и гаражи. Разходите за ток вода и др. бяха стотинки.А сега дори една малка къща в провинцията да построиш ти трябват най малко 150 хил. евро.

8

Анонимен

преди 5 години

Ей сега ще ви обясня и защо е така.Първо цените на апартаменти и наемите на квартири в цяла Европа растат а млади без стаж и без опит никой не иска да слага на хубави постове с големи заплати.А като никой никъде не иска да ги сложи те стаж и опит няма и от къде да получат и стават вечни безработни или черноработници.А с мнима ли те заплати квартири и апартаменти не може да имаш.Жените могат но не защото повече работят а защото спят с вече богати батковц които плащат всичко.Тоест сори пичаги.

7

Стамат

преди 5 години

Пълни глупости,мойте родители живеят при мен ,и да ви кажа не е лошо,помагат за домакинството,има кой да наглежда децата докато работим с жена ми,а и ми са под око.

6

бай ганю

преди 5 години

ех колко са лоши тези *** на запад да изритват децата си от къщина мама пъпката у нас трябва да доведе булка в къщата която да бъде одобрена първо преди да се отлъче от семейната люлкаизведнъж на мама пъпката се оказва навън в суровия свят за да се справя с неща които не е научен,кофти трябва да започва да носи отговорности..да си плаща сметките ..да си пере чорапите и мие чиниите...абе лоша западна култура иска зорлем да ни научи на лоши неща и на мама пъпката да страда сама в друга къща

5

привет от Германия

преди 5 години

Така е защото средната заплата в България не стига да си платиш квартирата и тока , пък да не говорим за тези които са на минимална заплата ! В зяпадните страни държавите подпомагат за плащането на квартирата ако заплатата ти е ниска , затова младите рано се изнасят в самостоятелна квартира , но в България нещата са като в третия свят , държавата не помага за плащането на квартирата дори 5 лв. заплата да получаваш спасяваш се сам !

4

Анонимен

преди 5 години

А у Враца е пълно с религиозни *** и сектанти ...

3

Лоренцо

преди 5 години

Е да не е луд, да фане некоя дето ще му източва париците като прахосмукачка!?!у мола!?! Я така при мама цел живот на дивана с дистанционното ,гледащ биг брадър ей живот здравей, здравейй:-\

2

хайл

преди 5 години

Интересното е после как родителите в страните с ниския процент ги отделят в едни приюти и минават веднъж годишно да им кажат здрасти.

1

Ел Коменданте!

преди 5 години

това е световна тенденция не сме само ние така!