120

бай Геро

преди 5 години

Aбе, а защо *** и джендърите си правят сборищата на едно и също място?!?Питам аз и отговор не щЪ...

119

гербер

преди 5 години

Още отсега можете сафсем да се обесите. Пак щи сме на власт. И бесепету да ни бие и с десет процента, пак оставаме, защото с нас е депесету и трите партии, които се наричат патриоти. Плюс това можем и на избори за народно събрание да си помогнем и с партията на Трифонов. Още сто години ще сме на власт, ха пукнета са од яд.

118

Стратег

преди 5 години

До КрайГледай сега, на мен, такава преходност като парите не са ми цел. Ще се запомни падането на Борисов, но не и хилядите евро, с които някой се е нагушил. Преялият с преходност е Преходен завинаги. Обикновено, повечето хора, не могат да разбират нашите подбуди, нашата мотивация, защото са вулгарни материалисти. Но, представете си, в политическият процес, вече има хора, в които това липсва;)))

117

Анонимен

преди 5 години

и кво.... за всеки Дачия ли ще има?

116

Ц К на БКП

преди 5 години

Докато не се върне социализма, българите все ще са нещастни и ще живеят бедно !!!

115

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Всички герберски *** да...побързат заради дъжда.Цв.Цв, ще раздава хонорарите до блока на Латинка,гдето живее,за да не мъкне торбата до...централата.Не се...вживявайте,а побързайте,за да не останете на...сухо.(платена обява)

114

Анонимен

преди 5 години

Само абсолютни наивници мислят, че ГЕРБ е някаква дясна и демократична партия. Като организация, а и като членски състав, Герб е съставена от бивши комунисти, силовите формирования от 90-те, или от децата им. Доказателствата са пред очите ви. А това, че ако не победи Герб идва БСП е толкова плиткоумно, че нямам думи. Все едно да кажеш, ако не ме обесят ще ме удавят. Гласуваме за Евр. съвет, а не за парламент.

113

Стратег

преди 5 години

До АнонименНо не чак толкова като Бойко;))) Опитът на селяните от ГЕРБ да ми създадът аватар-антипод, не само е смешен, но е и жалък. Антиподът ми формира максимум, изречение-две;))) Значи представете си, каква куха селска лейка стои зад него;))) Или полицай;)))

112

Мда

преди 5 години

До АнонименОбаче един хляб беше 0.50лв през 2009,а сега е 1.20лв,същото е и със другите храни.А се яде всеки ден и 60% от доходите отиват за храна...

111

Край

преди 5 години

Само как ви подгряват медиите да гласувате та да пратите 17 партиини послушковеца на тлъста заплата в Брюксел. От това личи че партии, медии и социолози с дружни усилия поддържат статуквото.А вие като не ги биете с камъни явно ви харесва.

110

Активист на БКП

преди 5 години

Само 2% ???!!! Отново манипулация !!! БСП води с поне 20 % !!!

109

Гледна точка

преди 5 години

Разбрахте ли прясната новина?*** си е купила 2000кв.м. в ЦЕНТЪРА на София за 70 хил. $!!! Апартамента на Цветанов е като скромно кокиче, пред този набожурил се пладнешки грабеж!!

108

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ имат цялата власт вече 11 години.Една групировка много се окопа и ояде.БСП може да са същите, но поне да има НЯКАКЪВ конфликт горе и разделение на властите. Това вече над десетилетие един вожд Бойко и една партия ГЕРБ начело на държавата много на тоталитарно управление насмърдява.

107

АнонимеН

преди 5 години

ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ И БСП ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО :DА АЗ ВИНАГИ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ИВАНЧЕВА АКО ИЗБОРА Е МЕЖДУ БОРИСОВ, НИНОВА И ИВАНЧЕВА !!!

106

свирчо

преди 5 години

Явно сидерунгелите пак ще гласуват за тлъстия сикаджия и шайката му и ще чакат пак трохи от държавната трапеза.

105

Стратег

преди 5 години

До АнонименИванчева и Григорова, нямат никакъв шанс, самостоятелно. Нямат толкова голяма обществена подкрепа , за да станат евродепутатки и да се самоспасят. Но, са длъжни да опитат. Аз ще помогна на Иванчева, по друг, начин, гласувайки за БСП. Бойко пада, и натискът на прокуратурата и съдът върху тях, значително намалява, адвокатите печелят с пледоариите си и те са свободни.

104

Анонимен

преди 5 години

Долу БСП, ДПС и ГЕРБ! Да накажем крадците и лъжците на народа!

103

Анонимен

преди 5 години

Много хора се разочароваха от ГЕРБ ,но вероятно очакванията им бяха твърде амбициозни и нереалистични.Млада партия са и е нормално още да има тумори в нея.ББ постепенно ще ги изчисти.Важно е да сме плътно в ЕС и резултати ще има.Хайде,сравнете покупателната възможност на българина през 30те години преход и решете кога сте били най-добре.Една пералня сега и тогава си е около 600лв.

102

Хм

преди 5 години

До АнонименАко ГЕРБ е най-доброто-направо да я отписваме държавата и да събираме багажа....

101

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ПОБЕДА!