14

мак

преди 5 години

Колко години сте на власт, какво ви пречи да им вземете прословутите жилища от 9 септември, ако смятате, че са придобити неправомерно? Или други преди вас (изключвам бсп) защо не са го направили? Излезе аферата с цвък и шайка, та се сетихте за онези жилища. Същите сте, възползвате се от властта по всякакви начини и сте недосегаеми и нагли. Ще кажа, че по- лоши от вас няма.

13

Казва се ;

преди 5 години

Според мен ! Скромноста била хубаво качество когато не притежаваш други--Б.Б.--да това съм го чувал от .Б.Б. по тв-то....та за някой хора скромността не е на първо място...

12

Венцислав

преди 5 години

Система та е длъжна дасе бори с корупцията а не корупция дае самата система

11

Анонимен

преди 5 години

Г-н министър председателят пак не си е пил хапченцата.

10

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен наглец и манипулатор!България е на последно място по доходи, раждаемост, заболявания, бедност, свобода на словото и т, н, на първо място по корупция, смъртност, наричат ни държава на мафията, пенсии 100 евро, неграмотност, деца раждат деца и др. Нито един осъден политик, зависим съд и прокуратура, пленена държава от олигарси и мафиоти! И тоя наглец Боко под което ръководство става всичко това се нарича най добрия!!! Тоя наистина е за лекар, тои живе в друга галактика но не и в Бълга

9

Венцислав

преди 5 години

То цял аванс са 30 лева фондация за дарение сме основали Сигорно в системата

8

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Шайката СУДЖУЦИТЕ 3 са най-големите КРАДЦИ и некадърници в 1337-годишната!!! Водач на листата им е някакъв си Габриел, евреин сигурно!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

7

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Бокича е...пътник с неговата феодална...партийка.Много си...поверва тоз охранител...главсек.Мисли че кат е уредил приближените си с апартаменти,бол заплати и държавни...поръчки,народа е пощурял от...щастие.Тепърва има да гледа кат бай Тошо на 10-ти ноември;тъжно и...унесено.

6

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с Бойко по-големи крадци от ГЕРБ няма.

5

Венцислав

преди 5 години

Затова ли Борисов от 112 като ги пратят на адрес е 30 лева щото на някои им пречи цял живот нещо

4

Анонимен

преди 5 години

Сричащият депутат 'га ки се оттегли? И за депутат не става, и за футболен съдия не става, да се завре в некоя д у п к а, не е за пред 'ора.

3

ай сиктир

преди 5 години

Егати самозабравилия се нарцис представям си как ще гледа tъпо като бай Тошо когато му биха шута.

2

Анонимен

преди 5 години

Европарламента и комисията са разделени на нации, държави, Изток-Запад, не на партии. Там големите нации налагат санкции на малките нации. Наивниците и лъжците представят борбите в европарламента като борба между партии, леви, десни, което се доказа като лъжа.

1

Анонимен

преди 5 години

Има, има! За ВЪЗРАЖДАНЕ му е времето!