28

Анонимен

преди 5 години

До турцитеАбсолютно си прав, нашите Турци са работливи и добри хора. Но онзи *** поставил турското знаме и с никнейм на Апостола е провокатор и ***.

27

Анонимен

преди 5 години

Какво да искаме от една калинка!?

26

Анонимен

преди 5 години

Закон срещу мюсюлманите и тяхната наглост трябва да има. Ако не им харесва - да се изнасят. Също, както те казват на христяните - приемайте исляма или ... И стига повече толерантност. Мислим за себе си оттук нататък. За нашата култура, нашата нация, нашия етнос. И пет пари не бива да даваме за чужди интереси. Така, както никой не дава пет пари за нас, а напротив - чудят се какво да ни сторят и как да ни топят.

25

Анонимен

преди 5 години

България за последно участва на голямо първенство през 2004-та на Европейското. През 2005-та Боби Михайлов става президент на БФС. Край.

24

До турците

преди 5 години

Не ги слушайте тези психопати и *** тук. Търците са наши братя и всеки, който познава турците, знае че са добри хора.

23

Народен съд 2 !

преди 5 години

България е прокълната ! Без война не можем да мръднем и сантиметър напред !

22

Анонимен

преди 5 години

До коментар 23:Какви ли не работи казват и за Гърция всеки ден . Дори гръцката църква става на джамия. Ти да не мислиш, че гърците са някаква супер сила.

21

Плевенски

преди 5 години

Този закон е приет и благодарение присъствието на ,,патриотите" , осигуряващи кворума!

20

до 26

преди 5 години

Това е все едно на мястото на Мека всичко да се разчисти и там да се построи християнски храм, или направо да забучат един кръст и да го ползват за църква.Малко ли ви е досега омразата към мюсюлманите, та искате още?И с това ли Ердоган ще се бори с омразата?

19

Таралеж

преди 5 години

Да бяха им ги опростили тези дългове, щом им бяха обещали. Все пак е за вярата на хората и няма значение вероизповеданието.

18

Анонимен

преди 5 години

Чавушоглу не и ли е казал да се забради?

17

Васил Левски

преди 5 години

До Активист на БКПДа, джамията Ая София скоро ще бъде отворена за богослужение на правоверните. Каквато е била за близо 400 години.

16

Активист на БКП

преди 5 години

А Захариева попитала ли го е за църквата ,,Се.София,, ??? Ще я правят ли джамия и протестирала ли е тя ???!

15

Васил Левски

преди 5 години

И какво е грешно в това турският външен министър да наглежда как вървят делата във вилайета?

14

бирмилетдеийлбирлеш

преди 5 години

Захариева трябва да бъде уволненена, а турският посланник да бъде отзован!

13

Анонимен

преди 5 години

"От ВМРО съобщиха, че ще поискат изслушване на външния министър Екатерина Захариева в парламента, за да се изясни имало ли е какъвто и да било дипломатически опит за намеса във вътрешните дела на страната ни по линия Анкара-София по темата Закон за вероизповеданията"Да, на 18-ти януари при посещението на турския вътрешен министър Сюлейман Сойлу в България- там започва натискът. Ще е интересно да чуем какво ще съчини Захариева за да отрече.

12

Анонимен

преди 5 години

Това правителство е УЖАСНО ВРЕДНО за България! Как да ги изритаме? ? ? ? КАК?

11

Анонимен

преди 5 години

Тези знаят ли че за държавна измяна се лежи в затвора. Къдее оня с филията мас или той ни чул ни видял. Как може да променят закона в ущърб на държавата респективно народа.Лошото е че този народ са оФце даже по лошо мишки бълхи и тем подобни твари. Ако имаше народ досега да ги е пратил на *** им в шу..надата.

10

Анонимен

преди 5 години

Въпросният закон е окончателно приет с гласовете на ГЕРБ, ДПС и Воля.

9

Трибал

преди 5 години

Aз съм тракиец. Ако някой иска еврейски секти като християнството, да си отива в Близкия Изток при чеpнилките. Тук няма място за такива!