30

Илийката

преди 5 години

Не е добре да се моли човек да бъде роб на човеци, защото след това ще робува и ще страда.

29

Анонимен

преди 5 години

Хората, които изпитват носталгия по онези времена, намаляват по естествен път с всяка изминала година. Нови желаещи да живеят като в онези времена нещо липсват.

28

Анонимен

преди 5 години

Борисов ли се борел за нещо за България?!Боже упази!И за какво се е преборил за 10 години?Единственото, които се пребори е ,че чуждите инвестиции спаднаха за 1 година със 75 %.А иначе разни потоци и големи проекти - отдавна обеща на янките, че не ги иска.Бори се за собствените си офшорки да не седят празни.

27

Не!

преди 5 години

До Анонимен 26Носталгия изпитват неспособните да изкарат и 5 лева, хора с мизерно и увредено мислене.ПП. За колите ЛЪЖЕШ! Чакаше се по 20г.

26

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам какви са били преди 89та пенсиите, ама знам че сега след 30 години просперитет в ЕС и НАТО след като платят парното и тока и водата за храна от пенсията не остава нищо и пенсионерите роват в кофите за огризки от храна.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Преди 1989та година пенсиите бяха достатъчни за нормален живот и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.Вчера една пенсионерка беше дала 4000лв за лечебен матрак и това е смешна сума на фона на десетките хиляди, които дават пенсионерите на измамници.Навремето оядените пенсионери можеха ли да дадат 15000лв за разваляне на магия, че сега са им играчка?

24

Киро Кюмюря

преди 5 години

И от къф зор ще предпочетат България, където на месец по 3 пъти променят неприети закони, няма работна ръка, а там където я има е вече пенсионер, а младите предпочитат да мъкнат чували в склада до буса и да разхождат пици, щот толкова и са учили...

23

Анонимен

преди 5 години

Ами като е било толкова лошо преди 1989та и се чакало 10 години за автомобил (чакаше са най-много 4-5 години и то само за Лада, другите се купуваха ведната) защо хората още изпитват носталгия по тия тежки и лоши времена когато днес в ЕС и НАТО живеем много добре.

22

Факт!

преди 5 години

Само бързото разпадане на Германия и Русия ще спаси светът от изчезване.Двете ко.ини са като скачени съдове.

21

Анонимен

преди 5 години

Че те и сега не ровят в кофите за огризки, това да не ти е Русия.

20

Анонимен

преди 5 години

До ТанграСега произвеждаме "почти всичко за BMW". Вярно е, автоморгите работят на пълни обороти и "произвеждаме" евтини резервни части втора употребаПроизвеждаме почти всичко за БМВ и това е факт!Бившия ми шеф е директор на завода в в Русе където се правят всички глави за ДВГ на БМВ и половината за Ауди и Фолксваген.А у нас се прави и окабеляване, датчици, фарове, седалки, амортисьори, маркучи, резервоари и т.н.Харесва ми, че червените така ви боли от това.

19

Анонимен

преди 5 години

19, ти още преди 1989 г. ли си получавал пенсия та знаеш бе, Дънкан Маклауд?

18

Анонимен

преди 5 години

Нали сръбските медии съобщиха, че Сърбия печели, защо Вучич не черпи с шампанско, ами се мъчи още.

17

Анонимен

преди 5 години

Единственият шанс на Бойко да хване някой процент гласове е ако привлече подобна инвестиция. Специално за работа в подобен завод хора ще се намерят, особено ако дават и прилични заплати.

16

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989та година пенсиите бяха достатъчни за нормален живот и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

15

Средногорец

преди 5 години

До УнижениетоАз не знам европейците да са чакали по 10 години за кола и да са давали рушвети на разни магазинери и склададжии да ги впишат в списък за чакане за телевизор или пералня.Все ми се струва, че в Европа не са яли салам кучешка радост.Европа без телефони ли е стояла, че на нас ни дадоха телефон след месеци чакане и то защото баща ми беше военен?Защо в индустриално развита страна чичо ми се моли на комшията да му купи купоните за бензин та да може да ни води на море?

14

haha

преди 5 години

Най-накрая ще имаме оригинален Пернишки Голф!!!

13

Тангра

преди 5 години

Сега произвеждаме "почти всичко за BMW". Вярно е, автоморгите работят на пълни обороти и "произвеждаме" евтини резервни части втора употреба.

12

ех

преди 5 години

Ако не им платиш няма да дойдат. В Словакия и Унгария са получили стотици милиони субсидии, които иначе са забранени от Брюксел, но в случая може. Сърбите на са в ЕС и ще си платят очевидно, а ние пари май нямаме. Така ще ни го зачукат за пореден път, че да си в ЕС не е плюс, а сърбите ще продължат да играят на въже с Китай и Русия и то барабар с Орбан и на немците вече не им издържат нервите. Бате е послушко и може да го препикаят без проблем.

11

Тангра

преди 5 години

Ако им се занимава с рушветчииското управление и действиетлност ще дойдат в България.За да предпочетат страна извън ЕС, сигуурно доста по-скъпо им излиза в БГ, (със сигурност не от заплатите)