42

Факт

преди 5 години

До до 31Елена Йончева е свързана с БСП и работи за тях повече отколкото доста вехти партийци!Не че е хубаво или лошо-просто факт.

41

Анонимен

преди 5 години

тука виждам страх ...

40

Стратег

преди 5 години

До АнонименТо и ОП-то са така. С техните 27 дупетата, можеха да бъдат само 'Конструктивна опозиция" като Марешки;))) Но, те влязоха в управлението на държавата без да имат електоралното основание и тежест за това. За д аспасят Бойко от Корнелия;))) Сега люспите на СДС ще спасяват Бойко от Елена. Елена, Елена, Елена, Елена...;)))

39

До 33

преди 5 години

Що бе?Аз пък си харесвам физкултурника.Омръзна ми 10 години да ме командва пожарникар.А виж,физкултурника е дрго нещо-богат,знае как се фалшифицират избори,вече се е научил как се усвояват/присвояват/еврофондове,какво му е на човека.Да не говорим,че и гьонсуратлъка му е на най-високо ниво.Така,де.

38

Ха-ха

преди 5 години

ГЕРБ печели максимум 2% отгоре,СДС-депутат и загуба на идентичност.Останалите от "десницата"-губят всякакви шансове.Чувствам,че при това положение,на следващите парламентарни избори ще влязат само ГЕРБ,БСП и ДПС.И циркът ще е пълен!Иначе за евроизборите всичко е ясно-ГЕРБ-6,БСП-6 и ДПС-4.Оставащото 1 място е спорно между ГЕРБ и ДПС.При тая коалиция,най-вероятно ще го вземе ГЕРБ-таман за СДС.

37

Анонимен

преди 5 години

И какво стана - избирателят изхвърли от политиката СДС, ама те ще си намерят начин да заобиколят мнението на хората и да върнат чрез сделка с ГЕРБ. Нагла работа - изхвърлиш го през вратата, то влезе през прозореца...

36

до 31

преди 5 години

До АнонименБСП даде водачеството на Елена Йончева без да е член на БСП и без никаква дейност в полза на партията. Така, че като правиш глупава пропаганда не забравяй, че има мислещи хора, а не баби които хвърлят пачки от балкона на ало-измамници.

35

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

До Стратег" Елена,Елена,Елена"КТБ,КТБ,КТБ.............

34

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е по-добър от Борисов и ще бъде най-добрия премиев в световната история на България. Борисов е миналото, Цветанов е бъдещето.

33

Анонимен

преди 5 години

СДС-вярвахме ви.Излизахме на милионни митинги в името на демокрацията и за по-добър живот.Но вие тотално ни разочаровахте!Убихте нашите надежди и мечти.За 30 години обедняхме,озверяхме и се стопихме.А много от нас избягаха от вашата псевдодемокрация.Сега се опоитвате да се реанимирате,и то чрез ГЕРБ?!Вие луди ли сте?Мислите ли,че някой отново ще ви повярва?

32

Анонимен

преди 5 години

Дали на БСП им харесва или не г-н Борисов е най добрия Премиер в новата история на България. Докато не се появи достоен негов приемник той ще е , няма как. Другото е смях и подигравка с Нинова и Ниновците .

31

Гербераст - комунист

преди 5 години

Браво бочко, браво борисофф! ГоУем демократ си, скоро ще гледаш като учителя си, както гледаше на 10.11.1989 г.

30

Анонимен

преди 5 години

Ето затова пропорционалната система е лоша. Тя позволява на партии и хора, които нямат собствена подкрепа да влизат в политиката през задната врата и след това да управляват живота ни без някой да е гласувал конкретно за тях. Просто Борисов им дава избираемо място и чрез гласовете за листата на ГЕРБ те се промъкват по втория начин в политиката. Ако бях от избирателите на ГЕРБ, бих се отказал изобщо да гласувам именно заради този циркаджийски номер.

29

Анонимен

преди 5 години

След ДПС сделки, "патриоти", Марешки, сега още повече ще отвратят хората и със СДС сделката.

28

С трици

преди 5 години

маймуни лови! ГЕРБ усещат краят си, и са готови и дупе да дадат!?

27

баба мара

преди 5 години

поредният позор на сдс

26

Стратег

преди 5 години

Елена, Елена, Елена, Елена...;)))

25

Комунягите

преди 5 години

СДС са бивши *** и агенти. Агент Буда с БКП книжка и охранител на първия, знаете също кой е.

24

Тинев

преди 5 години

На 10.Септември.1944 г., партизаните в България наброявали многократни повече отколкото на 8.септември. На 11.Ноември.1989 г., наследниците на 10-то септемврийските партизани, масово се измъкнаха / като пръд*ня из *** /от редиците на БКП и станаха демократи. И строят-строят: кой 6 апартамента, кой къща в Халкидики, кой в Барселона ..

23

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, доказателство, че десните партии нямат собствена политика, те просто чакат някой да им заповяда нещо от Брюксел и Вашингтон. Те дори и не са си помисляли да ходят заедно на избори, СДС абсолютно нищо няма да даде на ГЕРБ. Но нали господарите са заповядали... няма мърдане!