160

Анонимен

преди 5 години

Борисов постоянно вдига възрастта за пенсиониране, за да управлява по-дълго.

159

Тинев

преди 5 години

На 10.Септември.1944 г., партизаните в България наброявали многократни повече отколкото на 8.септември. На 11.Ноември.1989 г., наследниците на 10-то септемврийските партизани, масово се измъкнаха / като пръд*ня из *** /от редиците на БКП и станаха демократи. И строят-строят: кой 6 апартамента, кой къща в Халкидики, кой в Барселона ..Лилов нали каза: Ще строим капитализъм но НИЕ ще сме капиталистите другари!Е, прав е!

158

Анонимен

преди 5 години

Ех, братя и сестри с тези милиони на колко болни и мизерстващи българи можеше да се помогне?!! Но, не, властта не дава и болните, които не могат да работят и да платят леченията си умират или се самоубиват.....

157

Аз

преди 5 години

Този толкова грях си натрупа с провалените години под негово "управление" че рода Му ще плаща поне 10 поколения!Поне да имаше акъл да се откаже навреме, но егото Му е по-силно.

156

Дааа

преди 5 години

Ще се пенсиониращ в затвора гнусно ***.

155

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Бай СУДЖУК е най-неграмотния и корумпиран политик в 1337-годишната история на България!!! Той трябва да мисли не за пенсия, а за ЕВТАНАЗИЯ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

154

Анонимен

преди 5 години

ДПС и мюфтийството ще го говорят, че тогава няма кой да им опрощава по 12 милиона ей така с лека ръка.

153

ognyanz

преди 5 години

Човек с пожарникарско образование за премиер - дотам сме я докарали. И вижте му само езиковата култура: "Упрекват ме в уйдурма с ДПС". Каква е тази "уйдурма"? - това че с пари на данъкоплатците опрощавате дългове на мюфтийството, което не си знае имотите. Това си е скритата коалиция ГЕРБ-ДПС. Когато патриотите нещо се опънат, ДПС винаги гласува с ГЕРБ.

152

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

151

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаНе пуска власт, а не секс

150

men

преди 5 години

ех ако можеше да пишеш, да напишеш едни мимуоари, да гхълцат от дупница до шинген сичките, три редса сълзи, два реда сополи, пулицер и нобелова награда за мир и етническа толерантност. ПС: шо не им зе джамийкето на пъпа на софия на арапелите бе? 8 милиона пито платено. щехме да направим обществена тоалетна а на минарето щехме да ви провесваме един по един за по 24 часа с кафътъ надоле да си посъберете мислите.

149

Констатиращ

преди 5 години

Той да се излъже и да тръгне из България един път, ама ей тъй, без охрана. Сам.И като почне да му се радва народа, ама яко. Тогава ще има да се чуди в коя дупка да се завре.

148

Анонимен

преди 5 години

А ДПС и мюфтийството какво ли ще говорят?

147

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

За БСП не знам, но учениците ще държат матура на тема:"Борисов и Цветанов... - строители на съвременна България"...

146

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен 138 Дума пуЩиняк няма. Това е някое ***, дето се прави на интересно, но е от съвсем друг край на България. Думата е пуСтиняк. Значението на думата-човек, от който нищо не става, пропаднал човек. Справка-ако още го има сайта РЕЗЕРВАТ СЕВЕРОЗАПАД, тачм бяха публикували нещо като речник на нашите думи и изрази.Млади тролчета, образовайте се поне, преди да се излагате като кифла на витрина.

145

Честен

преди 5 години

Пази от:-разрушен мост-неканен гост-човек *** на висок пост

144

Ми

преди 5 години

Едва ли някой от народа ще иска да си спомни последните 30 г., по-скоро ще искаме да забравим по-бързо този "странен епизод" от новата история на БГ.А иначе г-н Борисов може след като се пенсионира да пише мемоари, автобиографии, жития, само хроники"Трудният път на историята на ГЕРБ", "Протестите и Възкресението на ГЕРБ", "Аз и ГЕРБ", "ГЕРБ и АЗ", варианти бол и така до 36 том, може и повече.Няколко лекции като Блеър и Клинтън по един милион долара за доброто НАТО и лошата Йончева и пей сърце.

143

Анонимен

преди 5 години

Осма академия на жени герб.много академички бе!А КОГА ЩЕ Е АКАДЕМИЯТА НА *** ГЕРБ?

142

Иван

преди 5 години

Като вземеш пенсията директно в Симитлий при кмета !

141

Анонимен

преди 5 години

Ми той и Борисов беше Комунист, после отиде при Симеон, който го вкара във властта