37

Анонимен

преди 5 години

Белаpус отчаяно се опитва да се отскубне от лапите на Путин и да стане богата държaва купувайки оръжия и коли втора употреба. Също липсата на банани и тоалетна хартия е докарала Белорусите до липса на демокрация и свобода на словото.

36

Анонимен

преди 5 години

Крим е Руски. Въпросът е затворен.

35

Нобел

преди 5 години

Украйна, вместо да ни измести като Швейцария на Балканите, стана Африката на Европа. Държава с плодородна площ над 5,5 пъти по голяма от Териториите, с насенелние от 42 милиона. Държавата, която е житницатана Европа, си позволява да е между 3 и 4 пъти по-бедна от нас, населяваши Териториите.Държава, в която поради политичека глупост и корупция започнаха да зареждат руски ядрени реактори с гориво от Уестингхауз. Държава, която има ресурс да си доизградиблокове 3 и 4 на Хмелинска АЕЦ избира друго

34

Анонимен

преди 5 години

Няма да се учудя ако Русия анексира Беларус, макар че така или иначе Беларус дефакто е част от Русия. Беларус е напълно зависим икономически, политически и културно от Русия. Рейтинга на Путин пада заради болезнените реформи и какво по-добро от нова анексия?Това искат и родните рублaджии за България. Губерния на Русия. Русия няма съюзници, а губернии.

33

Анонимен

преди 5 години

Ко туй айншнус ба? Някоя чужда дума ще да е, аншус, бреееее... някакъв вид шунка, или аншоа, филенца от аншоа? Или вурст? Или сигурно е хитлериска дума някаква, има вид да хитлериска дума ще да е туй ба, подхожда на Путин, защото както и децата знаят Путин=Хитлер, то се знае, хитлериска дума е ашнуса, хитлериска, като помислих и разбрах, че Путин си е направо Хитлер, всичко ми стама ясно сега.

32

Анонимен

преди 5 години

А в САЩ имало дефолт, вече 20 дни откакто не работят редица министерства и стотици хиляди държавни служители не получават заплатите си.Тръмп се кани да обяви извънредно положениеПреговорите му с демократите за стената с Мексико и прекратяване на "шът-дауна", траяха 10 секунди, след които Тръмп удари по масата с юмрук и намръщен си замина.Вие сте седнали да ни занимавате с Лукашенко, че нали го бяхте обявили за "последния диктатор в Европа". Я напишете нещо за гражданската война в САЩ днес.

31

Анонимен

преди 5 години

Хард kanyтинофилите са 2 вида - едните имат личен финансов интерес,другите никога не са виждали наживо нито руснак нито pycия, но живеят с някакви напълно погрешни илюзорни корелации между ссср и раССия.А тези, които някога, по стечение на обстоятелствата са живяли и/ или учили в ссср, или пък тези, които никога не са ходили там, отдавна са неутрално настроени русофили и в същото време - върли kanyтинофоби!Има голяма разлика между русофил "по принцип", по инерция от миналото и kanyтинофил!

30

Анонимен

преди 5 години

Eлкa, вече прекопира всички глупотевини за Русия от миналата и тази година и сега ни занимава с "анализи" от 2016 година."Минск, 2016. Стр. 12."

29

wqw

преди 5 години

"новата студена война, започната от Москва" - не, че нещо ама за тотални балами ли ни имате. Новата студена война започна с американското обкръжаване на Русия. Да не забравяме, че във почти всички пост-съветски държави има значително руско население. Ние за една Македония обявихме война на целия свят, но иначе много се дразним на руснаците, които са готови на същото.

28

Анонимен

преди 5 години

До по-далече от Русия...каза *** от резервата в Охайо

27

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

26

до 41

преди 5 години

тоеаст както винаги сибирската империя ще ни изтребва

25

Рок енд рол

преди 5 години

"НАТО ще даде на Беларус много войски и 400 млрд долара"... Почнаха "бисерите". Май трябва да си направя пуканки... :)

24

до 36

преди 5 години

Стига лъгал в стила на ленинчо Украина беше разсипана от сибирската иперийкакакто и цяла източна европа

23

WTF

преди 5 години

Не защитавам Русия, не съм русофил, но не разбрахте ли вече за какво ни подготвя пресата/САЩ - да се обърнем срещу Русия и да станем пушещото месо във война с нея... И тук вече няма Путин, Мутин, русофили, русофоби - нашите домове ще горят и ние ще мрем, докато богатите ще си пият уискито пред картата на света.

22

Анонимен

преди 5 години

Руския народ е фалшив като "македонския".

21

Анонимен

преди 5 години

До евреиски лъжи"НАТО много обича да помага"Абсолютна истина е! "Помагайки" на Украйна, НАТО всъщност помогна на нас и благодарение на тази помощ вече не сме на последно място в Европа по цял куп показатели, Украйна ни задмина.Слава на помощниците от НАТО!На героите слава!

20

Джугашвили

преди 5 години

Глупости на търкаляци

19

евреиски лъжи

преди 5 години

До Анонимен"НАТО много обича да помага"о-о да !НАТО и запада така помогнаха на Украйна, че от най-добре живеещата бивша република се превърна в държава от 3-тия святСега стандарта на живот в Украйна е по-нисък от стандарта в повечето Африкански държави ето така помага НАТО и запада !

18

Анонимен

преди 5 години

Мумията да не подготвя пак някой " референДУМ" !