19

Анонимен

преди 5 години

Много ми е добре децата да са при нас. Така и ние имаме повече доходи, защото те също внасят в общия бюджет.

18

БГБ ДГД

преди 5 години

Бг банките предлагаха ипотечни кредити с над 10% лихва, успех с новите жилища.

17

Burzum

преди 5 години

При тия доходи как да е?

16

Минко 47 г. Ерген

преди 5 години

Съседи от село намерили работа в града. Купиха им съседския апартамент с мебелите. Иначе имат коли за по 1000/2000Лева и всеки уикенд на сели. В неделя си идват с бурканите и щайгите.

15

маке

преди 5 години

море нема кой да ме рани и пои иначе не бих мръднал от дома и до 170 годин добре че беше партията майка та даде по некой куфар пари та карам криво лево някак си с милиардерите

14

Анонимен

преди 5 години

Доста добър процент живеем в къщи. Да напусна триетажна къща и да се набутам в двустаен апартамент ли? Да тръгнеш да купуваш жулище не е лесна работа, а какво остава да строиш къща. Самата статистика е доста постно поднесена, както и заглавието. Не сте всели на предвид доста неща.

13

Анонимен

преди 5 години

Италианци, португалци ... от части испанци и гърци са по същия начин.Някой трябва да отчете дейност в края на годината

12

Бобчо

преди 5 години

На 35 години съм. На 18 се изнесох и отидох да уча. С жена ми сме от 13 години заедно. Заедно звършихме, намерихме си добре заплатени работи, купихме си жилище, имаме две дечица и не, не живеем в София. Ама не съм мрънкал, че ми е ниска заплатата и не съм бил капризен към работното място преди да успея да натрупам достатъчно стаж.

11

Калоян

преди 5 години

Вярно е младите са мързеливи готованци, но за това са виновни собствените им родители които не са ги научили да работят и да се грижат за себе си. Който не работи и чака на готово - не трябва да яде! Научете си децата на труд а не да обвинявате държавата че не им дава много пари, защото те не заслужават пък и държавата не е длъжна да храни никого, в това число и нашите *** сънародници. който има ум и старание - той изкарва пари, другите да гладуват като ги мързи.

10

Ранен

преди 5 години

Да не забравим дечицата на новите капиталисти.Тук наистина тате е донесъл много,мнооооого.И не до 30 ами до 130 години и то не само на децата.Подсигуриха си тарикатите и внуците до десето коляно.И то не защото са крали.В никакъв случай не са крали.Честни и почтени хора.И предприемчиви.

9

Idiocracy

преди 5 години

"Демокрацията" в бг докара на власт алчниa мaлoyмни селски ***, които превърнаха територията в гето.Всички конституционни права са нарушени, няма никаква синхронизация с европейското законодателство вече 10 години.Така че, единственият изход е емиграция.А по отношение на съжителство с по-възрастни роднини, ако не "живеят" 200 избиратели в имот от 20 м2, едва ли това е основният проблем.

8

Рашко

преди 5 години

До напусналияАз останах и създадох семейство с три деца! Не ни натрапвай неудачите си!

7

Анонимен

преди 5 години

Красен Кралев като е толкова загрижен за младите, защо той като министър и човек с влияние не им намери работа за повече от 700-800 лева заплата, че поне да могат да се хранят нормално тези млади хора??? Ама то лесно за министъра да хленчи и хвърля вината върху работещите за дребни пари, нали? Той Кралев нали си чу-ка журналистка от БТВ и заплатата му е ОК, кво да ги мисли останалите? Айде да свърши нещо за тях господин министъра!

6

Анонимен

преди 5 години

Не виждам нищо лошо в това да живеят с родителите си. Защо е нужно да се плаща заем за жилище след като родителите ти имат такова. Вместо да дадат пари за наем и ток, може да ги похарчат за по-приятни неща.

5

Анонимен

преди 5 години

Като започне българин да ти говори за "работа" разбираш, че е седнал на маса, пие си ракията и си пуши цигарата !Ако някой има други асоциации за " трудолюбивия" българин може да ги сподели на масата !

4

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Лошо ли е ? А и кято няма пари за самостоятелно жилище ?!

3

Бръм

преди 5 години

Тия дето не живеят при тате и мама, тате и мама пращат бурканите и работят на нивите и градината докато Господ ги прибере.Такъв е стандарта на живот в България.

2

Тутманик

преди 5 години

Аз познавам един съсед пияница на 50, който още живее с техните и им харчи пенсията за пиене.

1

Анонимен

преди 5 години

С 700лв заплата как се гледа семейство-наем,храна,ток,вода ?Днес има работа -утре те съкратили , Единствената алтернатива е емиграция !и защо г-н красен крадев ? Защото бг олигарсите сте много Алчни и Стиснати !