83

Анонимен

преди 5 години

Трети мандат се държат герберите с терор и насилие,а не с добро,компетентно управление,не ви щем,бе!Оставка!

82

РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!

преди 5 години

Правителството изпраща полиция да разпръсне демонстрантите!!!!!!!!УБИЙЦИ !!!

81

Анонимен

преди 5 години

за онзи Северин ли беше Западин ли беше през 2 мин се пускаха безмислени статии а за протестите една на обяд и една 3 часа след началото

80

Анонимен

преди 5 години

Ама наистина сме първосигнални овце! Горивото и застраховката им скъпи, но вместо да слезе от колата и да спре да зарежда, пред парламента...щото е по-яко така...а па нема сега и пеш да им ходя на тия.Работи в частна фирма, взема малка заплата (основно щото е необразован и ***), но не смее в понеделник да застане пред шефа и да иска увеличение...щото е мишка...А я тълпата пред парламента...там е истината! Плача за подобен народ!

79

Анонимен

преди 5 години

Тия същите сега протестират, а като дойдат избори пак гласуват за кого им пуснат по телевизията - спорят като главочи на тема БСП или ГЕРБ, а някои гласуват за такива като "патриотите". Някои пък не гласуват, щото са над тия неща. Кво очаквате, материалът е лош.

78

Анонимен

преди 5 години

ИЗБИРАШ БСП И ФАЛИРАТ ТУЙ ОНУЙ- ДО СЕГА ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА- СПРАВКА НСИ.

77

Професор

преди 5 години

Горе главата Генерале! Народа е зад теб и те подкрепя *** за комунистите! Само Герб да живее генерал Борисов също и Цветан Цветанов!

76

k

преди 5 години

аз съм против всякви политици, обаче винаги ме е кефило как се събираме на протест не за благото на хората, не да оправим съдебната или здравната система, или за болните деца, събираме се когато вдигнат бензина, когато на нас ни бръкнат в джоба с някви стотинки и не ни *** когато другите хора или сички като цяло страдат, секи страда от кофти здравна система, от корупция или сичко. обаче не, протестираме щот не може да си караме немските трошки с V6 и да се гъзарим пред *** в кафето

75

Анонимен

преди 5 години

Протестът е за цената на живота ни!Принизяването на недоволството пречи на принизяващите да видят голата истина!

74

1234

преди 5 години

Оставка!

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Къде видя скачане? От доста време цената на петрола пада, само ти не си разбрал (е, и българското "правителство"!)!

72

Анонимен

преди 5 години

Една кифла сега заяви по някаква ТВ, че имала два автомобила и сега щяло да й бъде много трудно. Това ли са бедните? И когато преди три години горивата минаваха 2,70 лева за литър къде бяхте?

71

Анонимен

преди 5 години

Задава се Борисов lV !

70

бай балалай

преди 5 години

До УтайкаЗащото цените растат под натиска на герб,за това!Никой не закачаше хляба,но му вдигнаха цената под натиска на герб!Всички цени се вдигат от тези некадърници,защото друго не могат!За бюджета трябват пари!Цените ще продължават да растат,и краят му не се вижда,в това не се съмнявай!На пролет и аз вдигам гълъбите,тук просто не се издържа!

69

Анонимен

преди 5 години

Протест на майки с увреждания заради цените на бензина !

68

шматка

преди 5 години

БНТБТВНОВА....Срам срам.Във всеки град протести а родните тв мълчат.ХехехеСвобода на словото-270място

67

Анонимен

преди 5 години

до 67 правителството винаги има нещо общо с горива,с гражданска отговорност,с майките с уж болни деца,с вдигането на данъците на по стари коли- демек на бедните по голям данък щом нямаш пари за нова кола ,,,,,правителството винаги има връзка явна или не толкова явна с картелите ,сетете се ВЗлатев с кой е приятел?

66

Аз

преди 5 години

Извънредното заседание в МС е започнало в 17.00ч, поне така казват на излъчванията на живо.

65

ОСТАВКА!!!

преди 5 години

Никога повече ГЕРБ!!!

64

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има правителството с цената на горивата? Цената скача на световния пазар, дори и омразния лукойл не е виновен.