232

акуд

преди 5 години

мога да се обзаложа с бг стиснатите чорбаджи, че при редовно заплатена заплата, чисто след данъци и при 44 часов работна седмица, ще върнат поне 40% от Българите зад граница. оттам всяка по-висока заплата ще връща и другите Българи

231

Соца на червените

преди 5 години

Беше ужасна мизерияПразни магазини, ток кога има ,кога нямаПочивки в Бунгала в МичуринИ чакане за скапана Лада 15 години

230

Анонимен

преди 5 години

2000 ni sa birata i vinoti be, siromach! :)

229

Nadia

преди 5 години

До Пример за ЕС държаваHey! Luda li e da vzeme Bulgarin?...Ymna e!Bulgarkata e umna jena-tq vi rajda i vuzpitava, taka che-poklon!

228

Анонимен

преди 5 години

До Манолевдоста повече. 100 лева тогава са сегашни поне 2 хил лева днес. Със 250 лева заплата едно билетче стриваше 6 ст, сега е 1,60 лева - значи 250 лева са около 6 хил лева сегашна заплата по покупателна способност.

227

Анонимен

преди 5 години

Тази финна еволюция в България няма почва заради пословичен примитивизъм, простотия и фолклорен егоцентризъм. В България всички са се вплели по роднински като се пъчат в гърдите че са сплотени но на практика се получава едно традиционно подсъзнателно меле за превъзходство и личностно моделиране. След това се почва и борбата на яве, свалят се маските и се разкриват характерите. Става истинско но грозно!

226

Кавали прости,

преди 5 години

Сега с една инженерна заплата от две хилки мога да си позволя неща които по соц партиините секретари само мечтаеха да иматАре и лево ревльовци некадърни

225

Анонимен

преди 5 години

След декември в България ще настане голям глад и мизерия! Небивал ужас!

224

Кико

преди 5 години

Очакваната липса на хора ще накара некои фактори в БГ да направят отдавна отлаганите реформи. Иначе - тотален крах.

223

Анонимен

преди 5 години

Операционната система на България е скапана от вирус, наречен мутри! Какво има да говорим! Трябва тотален лоу левъл формат!

222

Манолев

преди 5 години

Заплата от хиляда лв. сега, се равнява на сто лв. преди 1989 г.

221

Анонимен

преди 5 години

Имам фирма на запад, наемем работници и хора на свободна практика да ми работят и изкарвам добри пари - годишно в личната ми сметка отиват средно межди 350 хил и 400 хил. евро.

220

Анонимен

преди 5 години

Да живееш в държава в която над 80% от населението е *** и дангалак не е лесно! Все едно да имаш луксозен апартамент, със всички екстри, джакузи/басейн, но в блок - Столипиново! Това е доста пресилено определение разбира се но ежедневно да се спречкваш с простотия и абсолютен примитивизъм идва в повече на хората с етика и интелект. На запад системата те кара да еволюираш, по много фин начин буквално с памук, и ако не стане те поставя на съответното ти място но без да си лишен от най важното.

219

Анонимен

преди 5 години

Щом имате 22 мллиона да дадете за площад с македонски бетонови плочки явно не сте за жалене!

218

Анонимен

преди 5 години

Докато България още живее в социализма никога няма да се върна. Оправяйте са както искате, аз съм си уредил живота на Запад и не ме интересува.

217

Анонимен

преди 5 години

JAHAHAHA!!! Ne vi shta zaplatite. Az sam na svpbodna praktika. I tuk i v bg mi e vse edno. Ama imam deca, a te ne znaiat balgarski

216

Анонимен

преди 5 години

На Бат Бойко в Лондон му набиха шутовете когато се изтъпанчи да ни кара да се прибираме! Каква нагла тиква трябва да си! Я си празнувайте хелоуин там и не ни занимавайте!

215

Анонимен

преди 5 години

Масовото занимание в България е търкането на талончета от лотариите пирамиди. Това е показателно!

214

ЕЛЕМЕНТАРНО , БЕ...

преди 5 години

НЕ БАЧКАМ В БЪЛГАРИЯ....БАЧКАМ НАВЪН!!У БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ПАК ДА МЕ НАПРАВЯТ "СОЦ-РОБ НА ТРУДА"...И ДА ИМ БАЧКАМ ЗА "БЕЗ ПАРИ"!"НО ПАСАРАН" , ДРУГАРЧЕТА....ХА,ХА,ХАААААААААА...НЕ -- НА СТАРИТЕ НОМЕРЦА...!!!

213

Stockholm SE

преди 5 години

Заплата 130000 SEK, това са около 12500 евро, след като ми удържат данъци и осигуровки ми остават чисти около 85 хил. Образованието и здравеопазванено са добри, инфраструктурата също е добра. Къща 180 квадрата с двор, две семейни коли. Никога няма да се върнем в България.