82

Отслужил в БНА

преди 5 години

Самолети са ни нужни, но ако ще бъдем регионална сила, трябват поне 50 нови модерни изтребителя. Не толкова марката има значение, колкото ефективността на ВВС. По времето на НРБ имахме 350 изтребителя и целта беше да удържим Турция за поне 48 часа докато дойдат руснаците. Днес геополитическите приоритети са други. С тия 8 самолета - нито можем да възпрем някого, нито сме някакъв фактор, нито дори можем на НАТО да сме от полза. По-добре 3 милиарда да ги изхарчат за социално слаби и бедни.

81

шматка

преди 5 години

До 78С гуми Вида ли е:)

80

3 милиарда

преди 5 години

3 милиарда - още 9 и няма да плащаме загуби 60 % вода.3 милиарда - Един милиард е нов ТЕЦ с пречистватели и няма да плащаме глобите по милиард и половина на ТЕЦ1 и 3.3 милиарда и започваме програма за слънчеви панели на блоковете.3 милиарда - майките на деца с увреждания ще живеят достойно.3 милиада построява се зарязаната МНОГОПРОФИЛНА ПЕДИАТРИЯ В СОФИЯ - където майки от цяла БГ ще могат да лекуват БОЛНИТЕ СИ ДЕЦА.Срам и позор за България!Как един път не помислихте за този НАРОД!КАК????

79

друг

преди 5 години

този се изказва от името на ББ и ЦЦ.ПОнеже не върви някак те да говорят,за да не се сметне че е политическо изказване, то тази care free се рязвява навсякъде.Ми да купим и самолетоносач??щом самолети.Ами и подвоници поне 3 да ескортират самолетоносача??Това прилича на улица с мутрис бмв-та да карат и сиромасите да имат такива коли,щото асфалта е само за бмв??Мътнелиев пак не разбра че е използван

78

шматка

преди 5 години

До Самолети не...Нещо като братята роми разсъждаваш.Казваш НАТО ще ни пази.Ние нали сме част от същото това НАТО.Ако всеки в НАТО започне да разсъждава така...Искаш само да цоцаш.Нещо като социал:))))И не са 3млрд а 1,8млрд.Ако тези пари ги раздадеш просто така какво ще постигнеш.

77

неговия пророк

преди 5 години

Пърдналиев ,харчи си пенсията дето я удържат от заплатата ми и папясвай.

76

Анонимен

преди 5 години

На Плевнелиев не му подхожда да лобира за нещо, от което не разбира. Президента Румен Радев е пилот и повече има право да говори за самолети и какво нашата държава може да си позволи. Нека всеки говори от това, от което разбира

75

Самолети не са нужни

преди 5 години

Нови 8 самолети не са ни нужни. Дали ще имаме 8 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 3 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България при тази огромна бедност няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия. Ние сме в НАТО и в ЕС и мощната им колективната защита трябва да се използва оптимално от нас.

74

Анонимен

преди 5 години

Това недоразумение и от самолети ли разбира направо да се качва и на фронта при укрите нали му връчиха и нЕква ламарина за мижитурка на годината.

73

Анонимен

преди 5 години

Този откога разбира от самолети?

72

Анонимен

преди 5 години

Тоз пак лобира за американските интереси.

71

Анонимен

преди 5 години

Продавам Москвич 12-так, дефорсиран в добро техническо състояние и екстара, радио касетофон Царевец, седалките са претапицирани с червен плюш.Цена 2500 ,лв.Всичко платено. Ако има заинтересовани, оставете си телефона, аз ще ви се обадя.

70

Анонимен

преди 5 години

Новините за РРПръдлев събират едва десетина коментара и то от най-залупените му последователи, а новините за РП винаги надхвърлят 200. Просто реален рейтинг...

69

Анонимен

преди 5 години

Този не беше ли в майчинство?! :) Като какъв се изказва, като не разбира от военна техника, нито заема някакъв пост?

68

441115

преди 5 години

П.о.м.а.к. смотан, ти си толкова не в час,че чак будиш съжаление.Как се е уплела и синоптичката не се знае,но в близко време пердето ще се вдигне и ще заминеш в забвение.

67

БГ

преди 5 години

Те руснаците от всякви Ф-ове плачат

66

До 62

преди 5 години

Аз я четох два пъти и мисля, ясно става дума, че там се прави сравнителен анализ на точно предлаганите ни модели. Провери и на други места, но мисля, че няма грешка. Не правят анализ на произволно избран Ф16 а на конкретният който ни предлагат.

65

БГ

преди 5 години

Правилна опорна точка щом сложили ц-300 и ф-35 ги презимили ами може да е точно обратното

64

стига бе

преди 5 години

Вземай F16, качвай се и към Москва.Аман от разбирачи. Какво ще се случи на изток или какво иска да се случи тоз...

63

Анонимен

преди 5 години

Грипен и Юрофайтър са европейски самолети.Ф16 е американски самолет.Ако САЩ спрат частите по политически причини авиацията ни остава на земята. От друга страна сме в ЕС и имаме политическите инструменти да си отстояваме там исканията и интересите.Това е геополитическата страна на нещата. Другото Пллювньo няма какво да говори. Ясно са му дали един куфар долари от Козяк и са го пуснали по медиите.