27

Анонимен

преди 5 години

Който е видел паунда и евро, не ке да се връне!

26

Анонимен

преди 5 години

Хвърлят се едни милиони и после се пишат какви ли не неща. Последно знае ли се колко, всъщност са работещите като се изключат служителите . Да не се окаже, че тези 1,6 милиона са горе долу всички останали и, ако вярно си хванат пътя кой ли ще остане тук ?

25

Анонимен

преди 5 години

Това е фалшива новина, питайте Бойко от Банкя да видите какво ще каже , напълно обратното на написаното

24

Анонимен

преди 5 години

Без чужд език и образование си стойте в муроландия. Такива ги срещам всеки ден тук в Холандия. Бъркат по контейнерите за ядене. Някои се пробват да работят по строежите но като незнаят език гледат като телета. Техническият им казва донеси платна за кофраж те го гледат и тъпеят. Има и такива които въртят бизнес с прости.тутки но полицията бързо ги хваща и директно в затвора. Тези които знаят език и имат образование бързо се ориентират в обстановката започват работа и взимат добри заплати.

23

питам

преди 5 години

БСП и корнелия колко заплата обещават?А бе позитански тролчета?

22

USA

преди 5 години

При 3 000, остават чисто около 2 340, горе-долу става. От кога го говоря. Ако надницата не стане чисто 100 лв., няма да ни бъде и няма да ни има. Фирмите, та фирмите. На запад като плащат големи заплати, защо не фалират?

21

до11

преди 5 години

Що си мислиш ,че тези който не харесват на ГЕРБ управлението което на нищо не мога да го оприлича харесват Корнелия и ДПС. Плюс това хората критикуват този който ги управлява ГЕРБ управляват близо 10г. Имам чувството ,че Борисов сте го избрали не да направи нещо като хората ,а да обяснява защо не може да го направи и как за това били виновни БСП...Колко министри се изредиха само капитана на отбора ви е вечен ,той е грешката ! Не е икономист как контролира икономистите не знам ?

20

Анонимен

преди 5 години

До fake newsАми така е.Кажеш ли повече, мързеливите бездарници веднага почват да искат заеми и да ги храниш.

19

\m/

преди 5 години

"Всичко, което е далече от морето, е провинция."Пожелавам на всички, независимо дали са от София, Провинцията или Морето, направете точно това, което искате и чувствате.Светът е голям и спасение дебне от всякъде!

18

Анонимен

преди 5 години

Знаещите език и имащи добра компютърна грамотност, изобщо не се замислят. Тук, ако са на три хилки в лева, там са на същите пари , но в евраки, ако не и повече.

17

Анонимен

преди 5 години

Лошото е че никой от управляващите не се замисля и не чува тези анкети.Не вървят добре нещата,по принуда хората ще тръгнат...а това е геноцид спрямо хората...Жалко за България...

16

fake news

преди 5 години

До Анонимензащото сте завистливи измамници. и мен като стане думата им казвам 800лв и как немам пари.

15

хаха

преди 5 години

До АнонименА дали искат в евентуалния рай на техноимпексова, а?И колко от тези смятат да емигрират за Русия?

14

зед

преди 5 години

Не разбирам защо след като са готови да заминат и без договори защо още се мотат и не заминават. Какво чакат?

13

Анонимен

преди 5 години

България е рай за всякакъв вид мошеници, крадци, лъжци и престъпници.Нормалните хора нямат работа тук.

12

Така де

преди 5 години

Чак пък 4ти, по-скоро всеки 2ри. По-малките градове за 1500 ще останат, ама тях кучета ги яли. Иначе плащат ток, вода, данъци, винетките, наравно с големия град, а вземат по 500 лв...

11

Анонимен

преди 5 години

"" Интересно защо никой не иска в Тиквения Рай ""..................спокойно ... сега като дойдат БСП / ДПС на власт всички ще ЗАискат да се връщат ... а пък и най-важното е, че товарищ Путин пак ще заговори за България с любов ...Нали така другари ?

10

Анонимен

преди 5 години

Не съм чул някой да взима 3000 лв в БГ.Е, освен ако не е герберастки крадец.

9

fake news

преди 5 години

панелниците ми дават минуси щото 5000 са много пари??? невежи мазни, това са кирливи 2500 евра брутно. сами сте си виновни че се радвате на трохи

8

Анонимен

преди 5 години

Одеве четох, че в Камбоджа хората са по доволни от заплатите си отколкото хората тука...там 50% смятали че заплатите който получават са им достатъчни...