118

Анонимен

преди 6 години

Роди се Проституираща мрежа 2

117

Анонимен

преди 6 години

От нация търкаща билетчета и прехлаващата се по мегаинтелектите Боко Тиквата и Цецо Пъпеша не очаквайте да излезе на улиците.Сви нята си е добре в ко чината. Жалко за нормалните хора, доколкото са останали в БГ.

116

Анонимен

преди 6 години

Без революция нито една държава и народ не са постигнали прогрес. Когато се окачат самозабравилите се селя.ндурски управници по стълбовете тогава вече ще има положителен резултат. Докато само си чешат езиците и гърлата няма да постигнат нищо. Както викаще баба трябва да се накажат виновните за назидание на следващите за да знаят какво ги чака ако се самозабравят.

115

Анонимен

преди 6 години

Страх ги е гереберунгелите - ще сдават за 4-ти път властта наесен.Затова днес бяха изкарала всички полицаи не само от цяла София, а дори и от околнитет села. Лично аз видях автобуси с номера от Благовеград, Кюстендил, Перник, Враца, Монтана, Ловеч, Плевен, че дори чак и от Видин.Жалка история, насъскват ги да бият собствеите си сънародници.Иначе ги заплашват, че ще им увеличат възрастта за пенсиониране.

114

Анонимен

преди 6 години

Вижте протестирашиге - безпричинно нападат опертор на телевизията. И тези хора искат да ви управляват???? УУУУ, мутри и хулигани!

113

Анонимен

преди 6 години

Така , кои бяха протестирищате днес . Първо - Лудият Йоло Денев, присъстващ на всички протести до донес. Второ Николай Колев Босия, който също присъства на всички протести. Трето - АНгел Русков, човек обшуваш с мутри и чалга-певици, осъждан е за кражба. Изявява се като новият АНтон Генов .Четвърто - Жената заради която в Шарково имаше въпрос дали не получават иструкции от БСП. Т.е. на протеста са лудите и мошениците

112

Асен Карагьозов

преди 6 години

Начесахте ли си задниците на дивана днеска бе гявyри ? Цял живот ще ви грабят боковци и чоковци, заслужавате си скотското съществуване, аривидерчи!

111

Bad Company

преди 6 години

Без единство нищо няма да стане. От коментарите се вижда, че тук там има по някой скот дето си иска правителството да продължи да го кле ца ежедневно с цени и всичко останало. Ако са облагодетелствани от властта ги разбирам, иначе ми е непонятно как са възможни такива нива на промиване?

110

Българин

преди 6 години

До 108. Именно, но в какво си лично качество? Засега това не е възможно. Трябва да се състоят първо устойчиви и проспериращи, вкл. с висок соц.стандарт /богати/ социални и професионални групи, които да инициират така отреденото им конституционализирано право в държавно действие. Към този момент ако обрисуваме диференцир. бълг. общество няма ли да наблюдаваме : еди колко си хиляди неграмотни, алкохолици, с девиантно поведение,без професионални възможности, социално слаби, к.. и т.н Е с тях накъде

109

Bad Company

преди 6 години

"По триста лева ни дадоха бате да правим зулуми". Има го в нета -2013 г. същите агитки и същите кукловоди.

108

Българин

преди 6 години

До Анонимен Именно, но в какво си лично качество? Засега това не е възможно. Трябва да се състоят първо устойчиви и проспериращи, вкл. с висок соц.стандарт /богати/ социални и професионални групи, които да инициират така отреденото им конституционализирано право в държавно действие. Към този момент ако обрисуваме диференцир. бълг. общество няма ли да наблюдаваме : еди колко си хиляди неграмотни, алкохолици, с девиантно поведение, без професионални възможности, социално слаби и т.н Е с тях накъде

107

Анонимен

преди 6 години

Jalko zs toya bg narod

106

Рубли дрънкат

преди 6 години

Некъв шефьор на тир, дето бачка в Испания

105

Анонимен

преди 6 години

И пак да попитам: Някой знае ли КОЙ е всъщност този дебелак с мегафона????

104

Тъжната истина

преди 6 години

"Протестиращите скандираха "Мафия","Оставка" и "Българи, юнаци"... Това е достатъчно да се каже за този протест и колко смислен е той. Няма съмнение, че ГЕРБ и всяко управление, в което те участват е вредно. Няма съмнение, че същото важи за БСП. В крайна сметка и двете произлизат от БКП. Въпреки това, надявам се ще ме разберат протестиращите, че за мен само замърсиха звуковия фон днес. Иначе всеки има право на протест.

103

Анонимен

преди 6 години

Другарката *** беше ли на протеста ?

102

Анонимен

преди 6 години

Пряката демокрация е единственият начин да се справим с крадливите политици. При пряката демокрация политиците сте всички вие и няма парламент и правителство.

101

до 107

преди 6 години

Явно не си виждал/а снимките на Сорос със нацистката униформа, незнанието ти не значи, че другите са объркани, то и не е тайна че Хитлер е спонсориран от Ротшилд и сие

100

Гражданин

преди 6 години

Много коментари, но не разбрах за какво е протеста.

99

Анонимен

преди 6 години

Затвориха центъра и не пуснаха хората да протестират. Това от снимките са само подбрани прос.....ки.