40

Анонимен

преди 5 години

Социалната политика е кой както я разбира.Отказвам да се хабя с теб! Живей си живота, както го разбираш! Не мисля да наливам повече!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Ти си от най-големите головодници. Тия дето нищо не могат и от нищо не разбират, но се пъчат и врещят по останалите. Шлосер-интилигент със средно образование.

38

Анонимен

преди 5 години

Социализма като строй,не съществува отдавна-тоест,отпадна ангажимента на държавата да се грижи за всички-да дотира на 100% пенсионните системи!Занапред ще е все така,увеличаване на осигурителните вноски от работещите,а за да стигат същите за повече хора,ще трябва да се работи по-дълго време!Няма нищо трагично,просто закономерности на живота!

37

Анонимен

преди 5 години

Българите и българките се пенсионират вече на 62 и 64 И СА МНОГО ДОВОЛНИ, НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА.

36

от СПб

преди 5 години

Не хиляди а милиони, путин се е затворил в мазата в кремал и трепери.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Социалната политика е кой както я разбира. Икономиката също е кой както я разбира. Вие като големи разбиратели сега какво искате да ни речете ? Че у нас социалната политика и икономиката са добре след като се пенсионираме на 63, а у Русия ще стане зле и затова е редно да подкрепим протестиращите ? От тебе не лъха а направо вони бе драги.

34

Анонимен

преди 5 години

защо бе хора, не така. какви са тия протести. рублата си е рубла, водката водка, бензина евтин. живота е евтин, е, малко повече ще поработвате.то не може благоденствие без работа.

33

Анонимен

преди 5 години

Че кво общо ?Хал хабер си нямаш от социална политика и икономика и общото между тях! От теб лъха само простотия!

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Къф патриотизъм те тепа по куфалницата ? Тук става въпрос за пенсии.

31

Анонимен

преди 5 години

До 100 рубли = 1 ДОЛАРКво си се малнал бе ? Кво искаше да кажеш ? Я кажи ти на колко ще се пенсионираш ? На 65 може би... или дотогава ще го направят на 72. С бастуня ше ми ходиш на работа... осъзнай се бе кви ги плещиш. Огледай се и се ослушай около себе си. Няма нужда да гледаш към Русия. Те там са си добре.

30

Анонимен

преди 5 години

Всички които се пишете патриоти, сте дoлни предатели, милеещи за Русия повече отколкото за България! Руски пешки, нали знаете кого жертват първо в шаха...?

29

Анонимен

преди 5 години

Феминистките няма ли да ревнат, че мъжете се пенсионират по-късно от жените или не им изнася?

28

Анонимен

преди 5 години

До Пенсионер от 2011Въобще не е резонно да се трепеш във фабриката или на някой строеж и да имаш внуци. Резонно е само за ония, които няма какво друго да вършат освен безмислено да се бъхтат понеже нямат идея какво друго да правят с живота си и че не са се родили на тоя свят да са работници.

27

ясно

преди 5 години

Много шум за нищо,и повод за оплюване на Путин....

26

Гробарят

преди 5 години

Може би всяка страна ще си въведе лимит на живота .Отделно ЕС, отделно САЩ, отделно Русия , Япония и др .Отзад - напред започва евтаназия .Първо ,над 100 ,след това до 95 ,следва 90 , стига до 85 ,като се изследват резултатите от тази мярка .Стига се примерно до 82 г и се спира , като се работи до 70 мъже и 65 жени .Или се въведе правилото - 15 години живот пенсионер и край .Отиваш в отвъдното.Не е хуманно ,нечовешко е , но е единственото възможно.В противен случай , такова понятие като пенсия и

25

Пенсионер от 2011

преди 5 години

Всъщност искат да се изравнят със страните в Европа . А в Щатите и Япония е още по,,свирепо"Най популярната възраст за пенсиониране по света е 60-62 години за жените и 65-67 години за мъжете,което при днешните условия и технологии е съвсем резонно.А има професии при които възраста е по ниска.

24

Анонимен

преди 5 години

До 20. Е защо живеят в мазетата на родителите си.Родители те им да се разменат. да напуснат апартаментите. Както правят у нас. Тея американски родители много жестоки Бе е е.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Че кво общо ? Дай ние да работим до 100. Кат ги немаш си трай там. На гол корем чифте пищови. Головодник.

22

Анонимен

преди 5 години

Значи той Путин изедник че ги пенсионира на 60,а нашите красавци дето направиха така че аз никога нема да доживея до пенсия демократи...а па ония от ЕУ дет искат да се пенсионираме на 68-70 оти окрадаха пенсионните фондове м.а.м.ка им на тех....

21

Анонимен

преди 5 години

Аре бе някой да каже у назе как е бе смешници. Гледат прашинката в чуждото око и не виждат гредата в своето. Не можете да кажете "гък" а ?