30

Анонимен

преди 5 години

Редно беше кабинета да подаде оставка като абсолютно некадърен. Разбира се на предстоящите избори говед...народонаселението де...ще избере пак от тях и всичко ще се повтори и потрети...но така поне за очи...

29

днд

преди 5 години

А в коя държава автобусите са с колани? Бимбилистан или Бокостан?

28

cic

преди 5 години

Ханку Брат е виновен

27

истината

преди 5 години

асфалта дето се щеше да се правърне в храна се превърна в смърт.

26

АТАКИСТ

преди 5 години

до 23 Василев, ти говориш за нас, а не се виждаш с какво селяндурско мислене си. Обиждаш всички тук без да познаваш хората. С такива като твоя манталитет ли да се оправим, жалък чобанин?!

25

ДО ЕАСИЛЕВ

преди 5 години

Правят се Магистрали , усвояват се пари от Еврофондове . Но тук става дума за Загинали Хора заради Кражба на Асфалт , Мантинели и Чакъл .Ти би ли карал Нова Кола с Три Гуми ?

24

Анонимен

преди 5 години

Разбира се самия Тъй никога не греши.

23

Морски

преди 5 години

Лидерът на Донецката Народна Република Александър Захарченко е бил убит вчера в Донецк от фашистите САЩ.

22

Василев

преди 5 години

Вижте колко сте жалки и некадърни бе селяни прости, и Папата да дойде и да стане премиер, и той няма да може да ви помогне!!!Това са грешки, които са дело на вашите мозъци, а те са непродуктивни и неефективни!Борисов прави това, което всеки нормалем министър прави!!!Да не строи магистралите Бойко, и да полага асфалт и да прави геодезията и да дава проектите!Бати Бойко ви е осигурил милиарди евра еврофондове, а вие като не може да работите качествено, пак той е виновен!!!Бенджи Галахар!ЦРУ!!

21

ТРЯБВА

преди 5 години

Не са Грешки , Престъпление е . Искаме Присъди .Не можеш да кажеш че 17 човека са Загинали като Курбан Байрам , заради ГРЕШКА - това е Престъпление срещу Хората .

20

запознат

преди 5 години

Орешарски е виновен

19

позор

преди 5 години

Над 50 000 държавни служители и търтей не плащат данъци и осигуровки а получават огромни заплати и привилегии?!?!те изяждат парите на болните и пенсионерите а никаква работа не вършат.

18

Виж сега

преди 5 години

Другарю Борисов, искам да те попитам следното: За десет години управление Ти и обкръжението ти сте изтеглили огромни заеми. Само през 2015 г. изтеглихте 16 милиарда лева. Обаче за десетте години управление, България достигна на първо място по корупция и на последно място по стандарт на живот. Как мислиш, дали ще бъде потърсена някога съдебна отговорност на "управлявалия" десет години министър-председател и обкръжението му ?

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМеркел охладня към него,Тръмп го е гнус дори да си помисли за него,Путин го изгони като мръсно коте.Тежки времена настанаха....------------------------Прав си, само султан Ердоган продължава много да го харесва... Чудя се каква ли е причината? Спомням си на една среща как Боко се хвърли да го целува, та се чудя има ли нещо общо...

16

Анонимен

преди 5 години

До ТАРИКАТИЗащо да е направил компромис със себе си?!Та той е дошъл да краде!!!А уволнените министри ще им намери още по- блага службица, а сега ще си сложи още по- верни послушковци!

15

Анонимен

преди 5 години

То няма такова лицемерие и циничност като на Тиквата!Подиграва се на цял един народ вече 10 години.

14

Анонимен

преди 5 години

Меркел охладня към него,Тръмп го е гнус дори да си помисли за него,Путин го изгони като мръсно коте.Тежки времена настанаха....

13

Мръсни комунисти

преди 5 години

Кои комунисти са по лоши? Сините или червените?

12

Анонимен

преди 5 години

Грешки, които струват човешки животи е престъпление наказуемо и номерът с уволнението е замазване на очи. При престъпна среда без правила и закони най виновните никога не са виновни.

11

Василев

преди 5 години

Най-големият враг е незнанието,некадърността и некомпетентността , това иска да каже Бати Бойко!!!А в ГЕРБ има много такива хора, както и в цялата държава, но когато такива хора са на отговорни постове, страдат всички!!!Добър ден селяни прости!!!Работете качествено бе селяни прости, научете се че с дребен селски тарикатски манталите ще отидете към магистралата на безпътицата и оттам няма да има измъкване!!!Агент Валъри Рекстън!ЦРУ!!!