21

Анонимен

преди 5 години

наркоманка

20

Анонимен

преди 5 години

"Запонала боя" ... Има едно 11-12 годишно ***, което всеки ден тръгва да ме рита и хапе, а аз всеки ден го хващам и го водя при майка му. ТО започва боя, ама ако аз го завъша, ще е инвалид за живот, а аз ще лежа поне 10 години ... Така че малко по-спокойно.

19

Анонимен

преди 5 години

Тук като гледам, и тротоарът, и вело алеята са си от асфалт. Патицата можеше да си ходи по тротоара.

18

Анонимен

преди 5 години

И защо да не вървя по велоалеята?На много места велоалеите са 2/3 от тротоара!Къде да вървя, по пътното платно ли?

17

belafonte

преди 5 години

е радвам се че вместо да се намесят и да прекратят боя, хората си снимат, "горд" съм че съм Българин! Да живее Бай Ганьовщината!

16

xx

преди 5 години

като по чудо на мястото имаше достоен човек който да се опита да ги разтури,но уви по-стар от всички участници в клипа

15

Те

преди 5 години

че велосипедистите са безкрайно нагли е ясно. До колкото разбрах обаче от други медии, момичето първо е налетяло да се бие.

14

;-)

преди 5 години

Абе че и велосипедерите са големи нахалитети, ама в случая мацката започна боя.

13

xxx

преди 5 години

hahahaha

12

като палачи

преди 5 години

Велосипедистите карат като палачи по тротоарите. Агресивни, нагли и арогантни. Не признават правила и не ги спазват. Налитат на бой, заплашват да трошат зъби!

11

;-)

преди 5 години

Тъй като гледам, гъската първа посегна.

10

Митко Павлов

преди 5 години

Бих желал да отбележа с огромно съжаление, че масово в така нареченото ни общество, по правилно би било да се каже остатък от България "много, ама много лош матрял", ЧЕ Първа задача е да се извади телефона или таблета, за да се направи видео запис, ВМЕСТО да се направи опит да се помогне или да бъдат помирени или разтървани. ЛАЙКА Е НАД ВСИЧКО!?!?! *** НЕ Е ПОБОЙНИКА/ЧКАТА А ЗАД ТЕЛЕФОНА! :-):-):-)

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ какво като жената е вървяла по велоалеята, когато колело не е на велоалея някой напада ли наглите колоездачи или на тях всичко им е позволено и имат само абсолютни права и не се съобразяват с никого.

8

Жо

преди 5 години

До Анонимен 1А, КОГАТО няма велоалея и колоездачите си позволяват да карат по тротоарите? Тогава, кой на кого е в територията. Това също го правят масово. Съгласно ЗДвП, колоездачите трябва да се движат по уличното платно на разстояние до 1 метър от бордюра. Когато има велоалея, трябва да се движат по нея, но когато няма такава- по платното на улицата. Нямат място по тротоарите. Ходиш си по тротоара и изведнъж зад гърба ти изскача и профучава с 30 скм/ч колоездач.

7

пена

преди 5 години

Ето затова вече въобще не се съобразявам със двуколесните-****аси. Винаги се смятат за най-онеправдани а в същото време са най-наглите и безодговорни участници в движението.

6

мда

преди 5 години

Младото първо посяга, ако се загелдате. Сигурно после е продължило с обиди, псувни...провокации, въпреки че мен мноого велосепедисти ме дразнят, има много нагли представители на тази групичка. Никаква съобразителност, никаква преценка на скорост, разстояние...Блато е тук! Няма учтивост, възпитание. Колко и да се плюе по лицемерната усмивка в белите държави, там хората се усмихват и поздравяват, дори непознати, пък нека е лицемерно. Просто това е до възпитание, това е. Изпусната работа...

5

хх

преди 5 години

вторият велосипедист как дискретно си тръгна :Д

4

Анонимен

преди 5 години

Роден съм в Сф но вече не го понасям тоя град. Най-големите *** от България идват тук, но и повечето местни са надути ***.

3

A де

преди 5 години

закани му се и се обърна да си ходи, чичото се почувства длъжен да и отвърти един :D и все пак....

2

Анонимен

преди 5 години

Хехе май настъпах нерв а :)