105

Анонимен

преди 5 години

Аз лично просперирам, Бай Тошо. Тази година бях в три държави на почивка досега, да сме живи и здрави, ще отида в още две до Нова година. Това му е хубавото на демокрацията, Бай Тошо - кой както си го направи. Не завися ни от теб, ни от някое партийно секретарче, дето довчера е пасло козите, но е партийно вярно, за да ми върви животът добре :)И си купи банани, да видиш как са. Не са скъпи.

104

аз-ът

преди 5 години

Аз съм достатъчно образован и съм се реализирал в България.С жената общо вземаме 3000---ако беше достатъчно образован едното щеше да знаеш че второто ти изречение няма общо с първото. :)))Айде кинтата оставям те да броиш с жената ГОЛЕМИТЕ пари дето ги вземата и да си мерите дипломите. П.П. Мога ви набивам шамарите и *** манерки до сутринта, ама не си заслужава. Вас ви е изпуснала еволюцията.

103

Анонимен

преди 5 години

Сега китайците могат да имат колкото деца искат, защото в ход е държавната политика за бързо заселване на САЩ и Африка с китайци. Целта е за 30 - 40 години да се промени етническия състав на тези страни.В САЩ вече са 40 милиона (2010г.).

102

привет от Германия

преди 5 години

Момчета и момичета , много е важно в една държава кой дърпа юздите ! Турци има в Турция и в Германия , в Турция повечето мизеруват ,а в Германия живеят нормално ! Защо е така според вас ?! Според мене защото в Германия юздите се дърпат от кадърни хора ! Същата е работата и с руснаците в Русия и руснаците в САЩ и западна Европа !

101

До 95

преди 5 години

Немците били 96% от населението на Германия - искренно ме разсмя. 4% ли са останалите, че то само турците са около 5%, а останалите са доста повече от турците. Сега с новите мигранти немците останаха около 75% от населението в Германия.

100

Gary

преди 5 години

До ЕС мизерията 111Как така в ЕС ще е мизерия с заплащане 3-4 пъти повече от България за същата позиция.

99

До аз гъзът

преди 5 години

Ти ако имаше нормален сексуален живот,нямаше да си толкова злобен.Или лъжеш,че имаш деца,или друг ти ги е правил.

98

Циник

преди 5 години

Китай, Япония , САЩ , Европа ... измират....размножават се африканци, араби, и индийци ( индийците и у нас) .... супер перспектива!

97

аз-ът

преди 5 години

Е то в анонимен форум може да кажеш,че имаш и 10 деца.Ясно е,че си с мека *** и не можеш да правиш деца.А берат ягоди в Англия такива като теб.Аз съм достатъчно образован и съм се реализирал в България.С жената общо вземаме 3000 лв,имаме си собствена къща.Пък ти мизерствай в някоя дупка и си мисли,че си много успял---докато мизерсвтвам да ти кажа че само АЗ вземам повече от тебе и жената заедно :)мисли си че съм мека китка, по удобно е така, помага ти да преглъщаш.

96

Анонимен

преди 5 години

ТО НЕ САМО КОЛИЧЕСТВОТО НАМАЛЯВА.КАЧЕСТВОТО МНОГО СЕ ВЛОШАВА.В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХА САМО ПЕНСИОНЕРИТЕ, РОМИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ.ДРУГИТЕ СА В ЕВРОПА И АМЕРИКА.

95

ЕС мизерията

преди 5 години

3 милиона българи бяха изгоненеи от еврпоатлантическата мизерия да слугуват и да бъдат унижавани на Запад за мизерно заплащане.

94

Анонимен

преди 5 години

Понякога ми е мъчно, че Цар Калоян не беше свалил *** 1989 г. Какъвто си е бил по директните, но дългосрочни решения, сега нямаше да ни управляват разни партийни отрочета.

93

аз-ът

преди 5 години

аз - ътпреди 28 секундиСпоред вас аз шизoфpeник ли съм или ***---при положение, че никът ми е от ЕДНА единствена членувана дума, и въпреки това ти си го изписал погрешно ( а открий десетте разлики самичък) според мен си ***.

92

Бай Тодор

преди 5 години

До АнонименБраво! Ами яжте ги тогава бананите, и ананасите и кокоса, и папаята при демокрацията и бъдете все така щастлива и просперираща нация. Браво!

91

Анонимен

преди 5 години

96, в тоя ред на мисли, поогледай чехите, хърватите, словаците, унгарците, скандинавците и франсетата. Жал ще ти стане къде сме ние.Немците не ги мисли, продължителността на живота им е къмто 80 години, явно има защо.

90

Дебелогъз ушев

преди 5 години

И на никой няма да му дреме за цар Калоян, Левски, Ботев :(

89

Бббб

преди 5 години

За да получавате по 2500 де пу таТтите трябва да се гушат тогава с по сто Бона месечно. И пак няма да има за вас.Търкайте си билетчетата и стойте кротко.

88

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименТи се радвай ако утре видиш поне един твой съгражданин германец, който да не се казва Ахмед, Мустафа или Айше...........................Ти като се казваш Иван с какво направи така ,че държавата ти да е развита ?! Щом живееш в България,Турция и Русия няма значение дали се казваш Иван ,Ахмед или Серьожа , ще живееш в мизерия ! Щом живееш в Германия няма значение как се казваш ,ще живееш нормално и децата ти ще учат в немски училища и ще развиват страната още повече !

87

аз-ът

преди 5 години

.А в България има най-много лекари в ЕС на човек от населението--------ХАХА АХА АХА ХА ХА ХА ХА АХ АХ АХА ХА ХА ХАХААХАХАХХЗначи, след като обясних че като татко на 2 определено не съм импотентен, ти предлагам съвсем сериозно да ме извикаш, когато жена ти поиска деца. А ти *** за бира да ми купиш. Не те знам импотентен ли си или не, НО ТВОЯ ГЕНОФОНД НЕ БИВА ДА АСЕ РЕПРОДОЦИРА !!! :)))

86

Анонимен

преди 5 години

До Бай Тодор 89Идеални са и бананите, и ананасите и кокоса, и папаята. Демокрацията на мен лично ми харесва.За не можещите комунисти явно демокрацията е голям проблем.