35

ЕДНА

преди 5 години

Що за израз "трудов феномен" и други глупости !? Къде е държавата да защити работещите, а не олигархията ? Да се криминализира даване пари в плик от работодателя за да осигурява работника на малка сума !!! Така се оформят милионите бедни бъдещи пенсионери , а олигархията ограбва хората си !! Кой ако не държавата , може да се справи с този отвратителен "феномен" български ????? Но и самата държава граби пенсионерите слагайки таван на пенсията....внасяш големи осигуровки , а после таван ?????

34

Анонимен

преди 5 години

Парите в КТБ бяха откраднати от Борисов и бизнес-ортака му Пеевски, след което беше обвинен Цветан Василев.Ако му позволят да се върне в БГ би разказал доста интересни неща в Съда.Но естествено, че докато са ГЕРБ на власт, това няма да бъде допуснато.

33

Анонимен

преди 5 години

Я, пак да чуем оплакванията на БГ бизнеса. Тука работника е непричом, тази стройна организация се създава от бизнеса с идеята да си спести данъци. А когато се на наложи (което неминуемо става) забравя да ти даде плика с допълнението и ти ходи се оплаквай на майна си райна. В БГ няма бизнесмени и предприемачи има чорбаджии в най грозна форма. Много от по крупните гарат коли за по 5-6стотин хиляди евраци а работниците им мизерстват на 12 часа с минималка. Но постоянно ревът, че няма работна рака.

32

Соцялно слаб депутат

преди 5 години

Каква е тая заплата 1080лв,я бачкайте за минимална 510лв-400чисто

31

Анонимен

преди 5 години

Орешарски се опита да изтегли 0.9 миларда заем (900 млн) за да закърпи бюджета на Здравната каса, открадната от Борисов и министърчето му Дянков и ГЕРБ веднага изкараха 20-ината си платени протестъра на жълтите павета.Изкараха обаче и още толкова платени телевизии, които да отразяват "националния" протест.След това същите тези ГЕРБ за два мандата изтгелиха общо 64 милиарда заем, които ще връщат и внуците ни, нашите а не Бочковите.Но от срана на медиите - тишина и мълчина.

30

до 29

преди 5 години

Парите в КТБ бяха събирани грижливо още от 2009 от Бойко Борисов.Дори ГЕРБ приеха закон за това. Това не беше банка, а обикновена пирамида.Създадена, за да бъде напленена и парите откраднати и разделени.Всеки нормален българин знае от кого.От един дето все някой друг му е с...л в гащите.

29

до 29

преди 5 години

КТБ го фалира кумирът ти Бойко, заедно с приятелчетата си Доган и Прасилян.Е и Цветелинка удари едно рамо, нали е от родата, макар и бивша.

28

До 16

преди 5 години

Аре у лево Зулусите какви са а ? Белите са колонизатори в ЮА и са унищожавали местните стотици години...... Аман от лъжци.

27

фрунзе

преди 5 години

Ако има виновен и несвършил работата си, то това е държавата!!! Колко разкрити и осъдени работодатели, плащащи в плик, има???

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Не е враг държавата просто ми краде парите;)Какви са тия инфраструктурни проекти за 30 милиарда годишно?Турските магистрали?Ми тол таксите и винетките?Ми билетчето в градският транспорт?Акцизите от горива цигари и алкохол които са 50-60% от общата стойност на цената.И всяка години-'няма пари'.Следи сега тоя излишък от 2-3 милиарда след колко дни ще изчезне.Аз му давам до краят на сезонът.

25

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Колкото повече пари се внасят в хазната, толкова повече крадливи ръчички се протягат към тях! Всички еврофондове, които бяха за подобряване на икономиката ни и да направят животът ни по-добър са в частни сметки. Не ни вменявайте вина, че се ощетявала държавата с някой лев в плик в сравнение с кражбите в куфари и закони от типа " Домусчиев"

24

Мен

преди 5 години

Аз пък работя на 3 (три) трудови договора. И се осигурявам тройно. Пък като ида на лекар плащам.....Ми не е ок !

23

Да бе

преди 5 години

В капиталистическата държава законите се гласуват от лобисти и единствената им цел е да богатеят все повече за сметка на хората..... За голямо съжаление може да се каже че парите в плик са спестени пари за хората. Ако човек има култура той може спокойно да отделя от тях и да има за пенсия.Някой може ли да ми обясни след като има таван на пенсията защо човек трябва да ги дава тези пари ? Независимо на колко се осигуряваш имаш таван.

22

До 25

преди 5 години

Аз много добре си спомням как приключи кабинета Орешарски ,не беше толкова одавна Оставиха държавата с 3.7 млрд под водата щото ходиха като мишки в парламента и ги беше страх от народната любов и уж да останат на власт почнаха да харчат като ненормални От КТБ изчезнаха 4 млрд ,едвам не им спряха евро-фондовете пак И да предпочитам ГЕРБ ...

21

Анонимен

преди 5 години

От парите в плик има по-голяма полза за икономиката, тия пари се харчат веднага за храна, дрехи, почивки... Иначе държавата ти ги взима и потъват незнайно къде, най-вече за развъждане на социално слаби.

20

The Big Щепсел

преди 5 години

Губят единствено партийни сектанти, потомствените рушветчии и всички на хранилка свързани с политиката! Колко губим ние от унищожените заводи, които бяха построени с парите на хората, от врътките с приватизирани възлови отрасли, от закони легализиращи кражбите вече 30 години, от субсидиите, от скъпите коли, круизи, командировки, от некъдърността, от източванито на фондовете... все наши пари!?

19

до 22

преди 5 години

Държавата - това е шайката на ГЕРБ.Следователно, напълно нормално е бъгарите да я асоцират като враг.При това Враг 1.

18

Алеко

преди 5 години

На референдум в Швейцария за намаляване на данъците са гласували "против". *** само по форумите философства врели некипели, а когато пренасочиха парите от здравните осигуровки, един човек намаше на граждански протест. Неможе с ниски данъци да се създават обществени блага, елементарно е, въпрос на аритметика.

17

Анонимен

преди 5 години

Е нали вчера Баце разправяше, как всичко е наред с парите и в хазната има излишък от 2 милиарда?! Колко искате да стане излишъка и къде ще отиде? Защото обратно към хората нищо не се връща, все в същата *** сме си.

16

Анонимен

преди 5 години

Просто чета коментара ти ..асоциарираш държавата като враг ,като с някой с който трябва да се биеш постоянно и да не изпълняваш ...защото все си прецаканИ ако може нищо да не дадеш но в замяна очакваш добра инфраструктура ,пенсия ,здравеопазване ,да има някаква сила която да подържа ред -(полиция ) Но няма как да даваш нищо ,и накрая да очакваш само да вземаш и да казваш скапана държава ...