97

До 97

преди 6 години

Шмекер, бащати свалял чистачките, ***! То сега цели коли палят и то не по една, а в дузина! Айде вземай си лептата и ни остави на мира има кой да прецени как е било и кое е по добро!

96

Гробокопач

преди 6 години

До Бай ИванТам все още, има Българи, макар и малко, не ги има. Така, че не зачерквай, напълно Кърджалийско;)))

95

хаха

преди 6 години

До Ци_никТая простотия пък за кланиците на гергов отде я измисли?

94

Анонимен

преди 6 години

Знам платен си, но ми идваш в повече!Аз не просто съм платен, а съм много добре платен. ИТ сектора плаща добре :)Човече, не ти ли омръзна от всичкия този мухъл? Армия, викаш, страшна - доктрината ни беше да издържим три дни, докато ни спасят съветските друзя от Киевския военен окръг? Милиционери - и какво? Винаги сме се заключвали, а баща ми си сваляше чистачките и слагаше защита на акумулатора, че да не го свалят. Космонавти - Исландия сигурно няма космонавт, ама има двама нобелисти. А ние?

93

привет от Германия

преди 6 години

До хахаМиеш чинии и показваш величие из форумите......................Аааа , откри Америка ! Този народ какво направи за миячите на чинии ?! Някой от народа или някой политик да е организирал протест и да е предложил нормално възнаграждение на миячите на чинии ?! Е как мислиш , да не съм балама да мия чинии за 400 лв. заплата и да ми изкарат душата през носа по 12 или 14 часа работа ?!Виж колко е рано , а аз съм си измил чиниите в Германия и съм си вкъщи пред лептопа и пиша коментари

92

Циник

преди 6 години

Даже и аз - дето вече не живея в koчината от почти 20 години - знам приказката за Георги Гергов - св и наря - станал милионер!

91

Циник

преди 6 години

Ха ха бай Тошо бил такъв, бай Тошо бил онакъв! *** свиквайте, хурка ви чака, няма го Тошко! Ще ви мачкаме, ще ви бачкаме и деца ще ни раждате!

90

Анонимен

преди 6 години

Има едни 5-10%, който успяха и се установиха там. 1% от всички тях се връщат, за да си докарат бизнес възможности тук. А останалите са безвъзвратно загубени. Именно хората, който ни трябваха най-много, сега ги няма. Оооо тук може да спорите, кой чистач бил по-добре - този в България или този в Германия, но истината е, че не писталте са ни проблема.

89

Циник до 88

преди 6 години

Демокрация в България не е имало от 44 насам!Българина и демокрацията...чекай да видим...Шимпанзе с калашник!Даваш му я даром - и той си пръска мозъка с нея!:D :D :D

88

Циник

преди 6 години

*** се успокоява, че българите в Германия - мият чинии...така му е леко на душата - докато събира карантиите в кланниците на Гергов:D :D :D

87

Мен

преди 6 години

До циникВ зората на 90-те имаше бая реторика като твоята. Хората, които плюеха много по предишния строй по примитивен начин си мислеха, че това ги прави демократи. Истината е, че ги прави други. При нас какъвто и да е строя народа все недоволен...

86

Анонимен

преди 6 години

Престъпление ли е да искаш да живееш добре? Тия мрънкащи съпруги защо не се хванат и те да поработят, вместо само да чакат преводи.

85

Анонимен

преди 6 години

До 86 - Бягаха и тези, на който не им харесваше, че каскетите ги задължаваха да се раждат, работят и умират за едната партия ...

84

Анонимен

преди 6 години

По онова време от България бягаха срахливците и двуличниците, сага бягат всички. Всички! Роми , турци , българи, можещи и неможещи, бягат и назад не поглеждат.

83

Циник

преди 6 години

До болка познати кухи...пароли за космонавти и армия...Типична - Северна Корея!:D :D :D

82

хаха

преди 6 години

До привет от ГерманияИ ся ко?Миеш чинии и показваш величие из форумите.Ко ти е великото?1/3 от българите в германия са на соцпомощи. Немски данни.Като не те кефи родината и народа ти. Що пишеш по БГ форумите?Ми пиши по немските. Що не пишеш?Щот знаеш 500 немски думи накръст ли?

81

Анонимен

преди 6 години

До 792 пъти на почивка ? Ходели с колата в събота и неделя ? Пич, вземи се ст гни малко. Това го рпавям мниоого родни семейства, без да са мафиоти, политици или обикновен ни шанаджии.

80

Мен

преди 6 години

До тия от чужбина с негативно мнениеКато ние е толкова зле тук, а на вас толкова добре защо влизате да четете новините от България?

79

Циник до 74

преди 6 години

По-добре скучен....отколкото ***!:D :DА ИНАЧЕ ЯКО МИ ЗОБАШ ОТ ШЕПИЧКАТА!

78

Анонимен

преди 6 години

И какво ? Отишъл някой на запад, хванал се на свястна работа, поживял си добре и сега е лош човек, че не сила, да се върне в прогнилата си панелка ? Хъ ?!?