114

Анонимен

преди 5 години

Повече от 16 млн американци живеят в бедност, 34.7 млн са с ограничени доходи - на плаваща заетост.

113

Анонимен

преди 5 години

Германия няма амбицията да бъде глобална сила. А е доста по-богата от Русия :)

112

Анонимен

преди 5 години

А АВТОМАТИЗИРАНА САМОЕ.БАЧКА - РОБОТ НЯМА ЛИ.ЧЕ МНОГО ХОРА В ГЕРБ КАТО ТРЪГНАХА ПО МО-Д-АТА НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ВСЕ ОСТАВАТ НЕЗАДОВОЛЕНИ.

111

Анонимен

преди 5 години

Наистина е забавно как някои хора с лека ръка зачеркват цели концепции. Войната се водела само с ядрени оръжия... Тоест, ако искаш да разшириш сферата си на влияние, ще заплашиш с ядрени оръжия? Или, ако искаш да помогнеш на Мадуро във Венецуела, или на Асад в Сирия, просто ще насочиш ракетите си натам и...какво?

110

:D

преди 5 години

ДОБРЕ, ЧЕ СЕ ПУСКАТ ТАКИВА СТАТИИ ЗА ДА МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ ПОСМЕЕ НА КЛОШАРИЯТА!

109

Искандер

преди 5 години

Калининград - Берлин, 4,5 минути. Бум.

108

Анонимен

преди 5 години

А Германия какви самолетоносачи произвежда?

107

Анонимен

преди 5 години

При каквато и война, ако опре ножа до кокъла се използват ядрени оръжияСериозно? И коя война досега се е водила само с ядрени оръжия?

106

НЕПУКИСТА

преди 5 години

До ognyanz КАЛАШНИКА Е КРАДЕН ОТ НЕМЦИТЕ ЩУРМГЕВЕЛ 44.СЛЕД ВОЙНАТА ЦЕЛИЯ ИНЖЕНЕРЕН КОЛЕКТИВ НА ШМАЙЗЕР Е РАБОТИЛ В СИБИР ЗА РУСНАЦИТЕ ТОЛКОВА ЗА КАЛАШНИКА.ПРЕЗ ВСВ МНОГО АМЕРИКАНСКИ ИНЖЕНЕРИ И АНГЛИИСКИ СА РАБОТЕЛИ В ДРИСИЯ И СА ПОМАГАЛИ С ТЕХНОЛОГИИ.В НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА ДРИСНЯЦИТЕ СА ИМАЛИ 80 ЛОКОМОТИВА ИНТЕРЕСНО КАК СА ЩЕЛИ ДА ПРЕВОЗВАТ ПРОВИЗИИ И МУНИЦИИ ЗА ФРОНТА И ХРАНА И ДА МЕСТЯТ ЗАВОДИ В СИБИР, АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗПРАЩАТ 2000 ЛОКОМОТИВА

105

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До До ТояВ Америка е точно обратното... - 95 процента заможни хора и 5 процента социално слаби... - ако не беше така кубинците нямаше да драпат със салове и самоделки към заветния бряг вече цели 60 години, а и не само те...

104

Анонимен

преди 5 години

НАТО не е в състояния да се противопостави на военната мощ на Русия.

103

до 99

преди 5 години

а къде е димящият самолетоносач Кузнецов ?-------------------------Кузя влезе на планов ремонт за 4 г. след което гордо ще доплува на собствен ход до пристанището за рязане на скрап.

102

Анонимен

преди 5 години

ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ КАДРИ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!

101

Анонимен

преди 5 години

До 92Не им брой самолетоносачите - това не е бой с камъни. При каквато и война, ако опре ножа до кокъла се използват ядрени оръжия и е game over за всички. Мощния чичо Сам много добре ще си помисли дали си струва да губи всичко, за да се заяжда с ядрена държава. Е, шо файда от много самолетоносачи, тогава?! Гаргите ли ще плашат американците с тях?

100

до 68

преди 5 години

К'о речи, американците не правят никаква електроника ?САЩ , Япония и Южна Корея, това са най-големите производители на електроника. Ама не става въпрос за диоди, транзистори и резистори, а за нововъведения, чипове и ноу-хау технологии. Всичко което китайцие правят е по патент на тези три държави.

99

Анонимен

преди 5 години

От какво да се защитава, като никой не мисли да я напада. Руснакът може просто да бъде купен. Защо да биеш някой, като можеш да си го напазаруваш.

98

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

97

Анонимен

преди 5 години

а къде е димящият самолетоносач Кузнецов ?

96

Анонимен

преди 5 години

Имат - показват , ние кво да покажем ,Кой каквото адмирира това показва! Китай показват МИРНИ смартфони, Германия- МИРНИ коли, Япония МИРНИ хуманоиди.Русията дрънка оръжия! Гледах наскоро как преди 15 години един японец е създал, за застаряващите японски земеделци (улесняващ труда на хората) роботизиран костюм, който вече е навлязъл в масова експлоатация.

95

Анонимен

преди 5 години

една две ракети обезмислят тази купчина желязоНяма спор, въпросът е да го стигнат. Той затова си има цяла група кораби около него.И ако бяха безмислени, СССР нямаше да ги строи. Нито сегашна Русия да се мъчи да поддържа поне един. Китайците строят два, явно ще плашат малките държави.