99

Цирк

преди 6 години

Гърците ги водят по статистика на едни от най бедните европейци с 800 евро минимална заплата месечно , българите най умните с 800 лева средна заплата на месец в прованса , изводи са си за вас ......... албански реотанчета .........

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88На теб като ти се иска евро- границата е отворена! Отивай, където има евро!***, продал се за жълти стотинки. В евро ли ще ти плащат от Партията?

97

Роб на влаЗта

преди 6 години

Притесняват се хора с пари в дюшека че ще трябва да се плати данък а мен където по сметка ми превеждат заплатата и скрити доходи нямам ...може и в ени да харча ...все ми е тая .Аз съм твърдо за еврото...

96

до 95

преди 6 години

ами образовай се - Италия дължи 500 000 000 000 евро на ЕЦБ, статия от този сайт!! дали са ти го другите държави в евро-зоната!

95

Анонимен

преди 6 години

Не е необходим референдом. .Задължително евро.

94

Анонимен

преди 6 години

Това не е въпрос, който да се решава от тъъпунгери и платени безздарници. Дали ще се влиза в еврозоната или не си има управляващи и хора с образование в министерствата да преценят.

93

Анонимен

преди 6 години

Мачкай каскетите и ушaнките!

92

Dok

преди 6 години

Ако падне до едно към три 10000 лева ще са 3300 ,а не 2500 евро! Математика :)

91

Анонимен

преди 6 години

за да има суверенитет трябва сами да си печатаме парите и да ИМАТ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ. Всичко останало е въздух под налягане. И който го надува ще спука балона по някое време само че докато крякаме по форуми златото на България се изтоичва към Канада

90

до 89

преди 6 години

именно, едното е пропорционално разпределяне на взет заем и загубване на всичко налично, другото е просто замяна на мерната единица без загуба. Двете неща са разлика между тотален фалит и богатство!!

89

cazzo duro

преди 6 години

До ОлегСега ще видиш как ще ни нашлякат минусчета троловете руски:)) Милите те, Ъпи са като ***:))

88

Олег

преди 6 години

До до 85Я обясни как се взима външен дълг и да си вътре. Демек как се взима дълг от ЕЦБ и после ЕЦБ трябва да си го връща на себе си? Ти схващаш ли изобщо , вътре и вън. Това става ТВОЯТА ВАЛУТА и няма как да я връщаш щото я получаваш вместо левовете си.

87

ivan

преди 6 години

Това е подписка за провеждане не референдум , бе умник

86

Анонимен

преди 6 години

До привет от ГерманияЗащо противниците на еврото не платят разходите за този референдум ?!щото ще фалира руското посолство :)

85

Психодиспансер

преди 6 години

Референдум с кой ? С полуграмотните ци/га/ни или с близо 70% ниско образовани хора, които разбират от футбол, ядрена енергетика, финанси, здравеопазване, микро и макро икономика, а се лекуват с жълт кантарион и баячки, и не могат да сглобят от два бука едно вретено ?

84

Анонимен

преди 6 години

Партия "Възраждане" е руска креатура ,целяща излизането ни от ЕС и НАТО и заселването на България с руснаци .Вече половин милион имоти са купени от руснаци и 2 милиона са тук но не се броят от статистиката като български граждани. Огабването на българите чрез Лукойл, Газпром и пр. формират капитали ,с които се изкупува България .Така с нашите пари целят да унищожат нашата държава.За прикритие пускат фалшиви слухове за заселване на мигранти,за да не обръщаме внимание на тях.

83

Анонимен

преди 6 години

Не иска евро , но му допада да краде в левове. Тоя си краде и то с подкрепа на БСП.

82

до 85

преди 6 години

Добре, а от къде ще дойде това Евро в страната, ще бъде взето като външен дълг от ЕЦБ, ти за това говориш за "въвеждане", а не за "обмяна" - разликата между двете е от небето до земята!!!

81

Анонимен

преди 6 години

НИКАКВО ЕВРО!ДА ЖИВЕЕ КОМИНТЕРНА! ДА ЖИВЕЕ бРАЦКА рАссия!ДА ЖИВЕЕ ПРОЛЕТАРИАТА! ДА ЖИВЕЕ ОБИКНОВЕНИЯТ ОТРУДЕН СЕЛЯНИН!ДА ЖИВЕЕ МОЯТА КОЗА СПАСКА!ВСЯКА КОКОШКА ИЗТРЕБИТЕЛ, ВСЯКО ЯЙЦЕ БОМБА СРЕЩУ НАРОДНИЯТ ВРАГ!

80

Олег

преди 6 години

До cazzo duroМного са зле в Германия, Франция...ммм....умират от глад там и им пращаме помощи.Аз пък правя обратното, опитвам се да се сетя проруска страна, където да живеят добре и не се сещам.