42

Морски

преди 6 години

Управлението на ГЕРБ в България - голяма грешка

41

КЕКС

преди 6 години

До те"До КЕКССпомнете си че тогава се изсипаха трима дърти сенатори и конгресмени от САЩ и изнудиха и заплашиха България и ЮП беше спрян."Помня, как да не помня, ама нали правителството беше на БСП и ДПС? Те какво общо имат с някакви си американски сенатори? Очевидно тогава виждаха, че вече няма да ги бъде и решиха да направят мръсно на следващото правителство. Ха-ха! А сега реват и пропагандата им тръби, че ББ е спрял Ю.поток.

40

haha

преди 6 години

Да страни като Германия ползват руски газ, но те са достатъчно силни за да защитят интересите си, а и там няма роми икономисти и бай-***. България е богатаааа, не и требе нищо. А газ ще си внасяме от турция, там е по на сметка.... Така викат аман икономистите и баш рома от драгалевци.

39

Анонимен

преди 6 години

Отказ от всичко руско - правилното решение.Когато се научат да бъдат демократично управлявани и зачитат демократичните ценности - може.Това обаче никога няма да стане

38

какво

преди 6 години

А какво стана с Американските централи който крадат от държавата и всеки от нас?

37

ах

преди 6 години

Румъния пък през която маршутът на патоците е най-кратък не пожела и да дискутира руския ***, не загуби и едно евро и избяга икономически та не може да я хванем.

36

Анонимен

преди 6 години

Това е все едно да зарежеш гаджето си, защото само ти гледа в портфейла и пръскаш по нея единствено пари...докато ходи с други мъже...и след раздялата тя да ти обяснява колко си загубил от нейната "любов", защото си я зарязал.

35

те

преди 6 години

До КЕКССпомнете си че тогава се изсипаха трима дърти сенатори и конгресмени от САЩ и изнудиха и заплашиха България и ЮП беше спрян.

34

Анонимен

преди 6 години

Когато стане възможно да бъде направено сравнение между договора за ЮП с тези за ТП и СП2, тогава може да се каже дали е направена грешка. Останалото е кьопава пропаганда!

33

Калеко Алеко

преди 6 години

Старата песен на нов глас пак се започна ... рушкия слугинаж пак подхвана темата за газови потоци от раССия и АЕЦ Белене, в който вече се изляхме милиарди по сметките РАША, но явно не е било достатъчно и процеса може да започне отначало ... Да страни като Германия ползват руски газ, но те са достатъчно силни за да защитят интересите си, а и там няма *** ... У нас всяка заигравка с рушкото влияние е пагубна за страната ни ... !!!

32

****

преди 6 години

Като ви чете човек коментарите,и разбира защо в България е спряло развитието и напредъка на държавата,а дори става по зле и от преди,няма никаква надежда за бъдещето ни.

31

Анонимен

преди 6 години

До АзНещата се построиха не заради Живков а въпреки него, има голяма разлика. Имаше и КГБ което надзираваше чрез ДС БГ комунистите да не се продават на запада. В който момент хватката на КГБ изчезна и БГ комунистите веднага разпродадоха всичко построено от народа, забогатявайки неимоверно. На практика БГ *** си сътвориха "многопартиина " система и продължават да управляват надупени към новия голям брат. Сано дето за него БГ не е от стратегическо значение а и на предатели никой не вярва.

30

да ама не

преди 6 години

До АнонименТочно така ЮП беше спрян под натиска на сащ,и сега те трябва да ни компенсират.

29

А леко Бай

преди 6 години

Като гледам джендърската и крадлива циливилизация,не ща да съм цивилизован.

28

:-)

преди 6 години

Нищо, ще си го изкараме лятос на рускините.

27

21 век

преди 6 години

До Анонимен 25Да ама в Русия няма лагери в който се държат отвлечени хора без съд и присъда а в САЩ има това е лагера Гуантанамо Бей.

26

Анонимен

преди 6 години

Хер вам а не южен поток

25

Анонимен

преди 6 години

България не се е отказвала от нищо, защото ние не решаваме какво да се прави тук.

24

КЕКС

преди 6 години

Да не забравяме, че точно правителството с мандата на БСП и лично Пламен Орешарски спряха Южен поток!

23

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.