106

Анонимен

преди 6 години

до гларусАбе не змам как е било едно време, ама днес при еврпатлантизЪма българските пpocтитутки са заляли цяла европа, даже има и учителки вишистки принудени да проституират в бордеите на Запад (законно, плащат си осигуровки) за да хранят децата си и безработните си мъже в България.

105

гларус

преди 6 години

Едно време класацията да спиш с чужденка беше следната:- скандинавка - 3 точки- германка - 2 точки- полякиня - 1 точка- рускиня минус 2 точки

104

Американец

преди 6 години

Ние американците нарочно поддържаме изкуствено Раша като суперсила и уж като "нашия най-голям враг", така можем да оправдаваме огромния си военен бюджет и да си изпълняваме нашите цели по света.

103

Факт без ако

преди 6 години

90% от пpocтитутките в Германия били българки, а ако рускините имаха визи за Европа 99% от пpocтитутките в цяла Европа щяха да са рускини----Не знам за твойто ако, сигурно инаш много ако, но фактът си е факт - 90% от проститутките в Германия са от членката на ЕС и НАТО България и това не е ако.

102

Анонимен

преди 6 години

"РАДЕВ, ОСТАВКА !!! Неадекватен , объркан и вреден за България човек."Да де, друга манджа беше Росалион Бонаплевнинг, който ден след ден мяташе слуз към руснаците, винаги в наш ущърб. Наведен на стойка Г пред краваристанци и брюкселски зелки.

101

До 87

преди 6 години

До до 81Типична в.а.тенка си.Четеш евангелието като дявола.На всичките главите ви са бетонени.

100

Анонимен

преди 6 години

До до 81Поне дай по умни доводи :) Показваш колко си елементарен :) Но, това са подръжниците на БКП

99

Конкурентоспособност

преди 6 години

Българската пpocтитутка е най-евтината и най-масовата секс стока в ЕС.

98

Анонимен

преди 6 години

Рускините радват българските мераклии по българските апартаменти.Ако ги пуснат в Германия тук екса ще поскъпне.

97

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А защо не взе и Илиянчето... - сега кой ще лъска с език чепиците на поп Киро... - Деси ли...

96

Европеец

преди 6 години

Аз лично ползвам само pycки пpocтитутки - най-евтини са.

95

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРускините ги търси по скъпите модни бутици в Париж, Лондон и Брюксел където като чуят руска реч и всички започват да се кланят защото знаят, че сега ще има оборот.А българките са по гарите и пристанищата.

94

време е

преди 6 години

РАДЕВ, ОСТАВКА !!! Неадекватен , объркан и вреден за България човек. ....А онзи подобен негодник - Първанов , щеше да прави ГОЛЯМ ШЛЕМ С ВАТИНКИТЕ , А.....

93

трезвен

преди 6 години

Един кортик не е проблем. Да внимава какво подписва, че руските подаръци излизат много скъпо.

92

Анонимен

преди 6 години

ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО САМО ДА НЕ Е ГЕРБ!!!НО ТОЛКОВА СЕ ОТВРАТИХ ОТ ПРО РУСКИТЕ МУ НАКЛОННОСТИ, ЧЕ СЕ КЪЛНА НА ПЪРВИЯ ТУР НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ КОИТО ИДВАТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА 3-ТИЯ КАНДИДАТ С НАЙ-ГОЛЯМ ШАНС СЛЕД БСП И ГЕРБ КОИТО ЯВНО НЕ СТАВАТ!

91

Анонимен

преди 6 години

Зависимия резидент освен в евразия другаде с клизми го посрещат, стриктно изпълнява плана рашетников и задоволява съвецките си господари.

90

Анонимен

преди 6 години

А Германия какви смартфони, таблети и компютри произвежда?

89

селянин

преди 6 години

Кога Путин ще снеме санкциите за българската селскостопанска продукция?Децата ми вече остаряха да живеят в Испания. Имам внуци.Това безобразие е от 1985 г.Нека му напомни. Той може да е забравил!

88

Анонимен

преди 6 години

90% от пpocтитутките в Германия били българки, а ако рускините имаха визи за Европа 99% от пpocтитутките в цяла Европа щяха да са рускини

87

Анонимен

преди 6 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, просяци, просяци, ама 10 пъти по-добре от руснаците.