17

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Огромна държава е Русия и има нужда от всякакъв вид средства за ел.енергия.Така че,правят каквото им е...нужно и са на прав път.

16

Сокол 9

преди 5 години

30 и как стигна до този извод интересно кога през последните 70 години като агресори са анексирали чужди територии. Иначе се сещам за една друга страна агресор която наскоро анексира чужда територия.

15

Анонимен

преди 5 години

До :):)Абе, селски, те за такива неща пари имат, защото крадат като изоглавени от такива мега-проекти, ама пари за народа НЯМА! *** живей там, взимай колхозническа заплата и после пак се върни да ги похвалиш, даеба селските ви бекове русoфилистични

14

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново - руските ядрени реактори отдавна плават в Гьоло на Белене !

13

истината

преди 5 години

До Анонимен 20Да защото САЩ са държана терорист и агресор те живеят от войните и грабежа ако настане мир на земята с САЩ е свършено.

12

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Да правят каквото искат... - но зад полярния кръг...

11

Анонимен

преди 5 години

САЩ ИМАТ 52 ЯДРЕНИ ПОДВОДНИЦИ!А *** РУСИЯ Е С 40 ЯДРЕНИ ПОДВОДНИЦИ!

10

Нищо ново

преди 5 години

На 22 септември 2017 Русия пусна на вода най-мощния в света ледоразбивач "Сибир". Корабът е оборудван с два ядрени реактора РИТМ-200. Презареждане е необходимо на всеки 7 години. Ядрените двигатели от ново поколение ще бъдат монтирани също и на руския самолетоносач по проект-23000Е.

9

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново - плаваща атомна бомба на ***, като плаващия самовар Кузнецов !

8

Анонимен

преди 5 години

Нали Русия беше изостанала дърбава от третия свят и руснаците нямаха какво да ядат?Да видим опорните точки на НПО-тата в България на западно финансиране!!

7

шматка

преди 5 години

Уникалното на този проект не е толкова в конструкцията а колкото в бизнес модела.Това ще позволява на Росатом да продава и отдава под наем електроцентрали на държави с неустойчива вътрешна политика.Връзваш я на кея и готово.Когато конюнктурата се промени си я прибираш.Освен това поради малката си мощност ще е подходяща за малки държави с ниско потребление на ток.

6

12-1(EU-UK) stars

преди 5 години

Какво като е плаваща АЕЦ? Руснаците имат най-добрата подводна флотилия. Това са десетки атомни подводници. Амеркиканците имат самолетоносачи, а руснаците подводници. Всеки избира своя вариант за контрол над световния океан? Ние сме гребците на евроробската галера. Гребете...

5

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Айде нека да си плава.Вече и измислих име:КУРСК-2

4

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика

3

ФАКТ

преди 5 години

Руснаците са най-великият народ !!!

2

I koe

преди 5 години

му е хубавото: сега освен на суша, и по морета и океани- ядрени централи...Мислите, че ще съобщят, ако стане някаква повреда? Никога.И ново неоткриваемо въоръжение, дронове под водата- все хвалби на Путин.

1

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

"Тази 21 000-тонна платформа няма собствено задвижване и ще бъде изтеглена на буксир"И кое и е плаващото,щом ще я теглят ?!