93

Ани

преди 6 години

Естествено последствие от конституционно установената "социална" държава.Махнете "социалната" и ще се раждат българчета.

92

Дилема

преди 6 години

Днешните жени правят кариера и раждат на 35. За да има кой да ги бута в инвалидните им колички и да м работи но и това не е гаранция. Има 2 вида тактика за оцеляване, наблягащи на качество и на количество. Вие кои сте защото раждане след 35 не е качество, а е отбиване на номера.

91

Biiiiaaatch

преди 6 години

Прекалено съм грозе ... че да нямам поне 12 деца, да загрозим света. МУХАХАХАХХХАХАХАХХАХАхАХА

90

Анонимен

преди 6 години

Не е въпроса само в парите. Цялата среда тук е изключително отровна. Злобата и простащината са достигнали космически размери. Няма как да се изолираш от това, което те заобикаля. Няма как да предпазиш детето си от повсеместната агресия и чалга.

89

Дани

преди 6 години

Тиквата докато се прави на световен лидер и се мляска с всички подред, загърби истинските проблеми на България. Поне да беше научил няколко думи на английски, та да не се излага като кифладжия, когато го питат елементарни неща, а преводачът е далече.

88

Анонимен

преди 6 години

Кви 3 деца ве. Първо едно ги накрайте младите. Къде летите на три :)) Държавата да отпусне помощи поне за 2 години напред. Да имат основа да го искат.

87

аз

преди 6 години

Успехите на Боко

86

Анонимен

преди 6 години

До 100Третото ми дете се роди март месец.Като отидох до социални грижи да видя дали мога да получавам помощи за деца до мен на паркинга спря един Мерцедес на не повече от 5 години.На старо е поне 50-60 бона.От него слезе една *** и пред мен подаде документи за помощи.Естествено аз не отговарях на условията,а *** отговаряше.И въпреки че мъжът й кара кола за 60 хиляди лева получава помощи.

85

...

преди 6 години

Епа бебета В НАШЕ ВРЕМЕ има там дето има надежда и/или поне някаква визия за бъдещето! Тука по тия земи бебета могат да правят тия дето са или по скотлицата или некъде в по-големите градове! Макар, че и там това не е съвсем така май! Та когато си от малко градче като мен и брат ми, не си някъв гении, не искаш да отвориш ФИРМА за крадини на еврофондове, то единствения ти шанс е да идеш в чужбина и там да вадиш пари и да правиш бебета! Инак няма да стане! Та ... така!

84

Анонимен

преди 6 години

Умните заграват бързо! Те си знаят защо! Трите даца завършили вече са на пазара на труда. Те спокойно покриват парите за пенсията на майката. С един изстрел:1 Увеличава се раждаемостта.2 Влизат в училище със стремеж да завършат.3 Обръща се пирамидата в училището ( вместо да се натискат учителите за успех, това ще се случва от страна на учениците, за да могат да преминават)

83

До 94

преди 6 години

Напълно споделям казаното от теб. Аз съм в същата ситуация. С три деца, плащам яко данъци, но не получавам детски. Не е въпросът за мижавите детски, а отношението на държавата към образованите и работещи хора. Те сами ще се оправят, кучетата ги яли. Имам приятел, които чака скоро трето дете и вероятно ще замине за социална държава след това. Парадокса е, че примерно не си гражданин на Белгия, децата ти са тук, а там получаваш детски за тях. А, в България -един трибуквеник!

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Изборите и далаверите.Как се не накрадоха?

81

Анонимен

преди 6 години

Ами влезте във Фейсбук и ще видите безброй млади, красиви и неангажирани жени между 30 и 40 години, които вместо да мислят за семейство, по цял ден пускат селфита от молове и какви ли не точки по света, пишат глупости на стените си и си слагат лайкове. Е, каква майка да стане от такива?

80

бивш

преди 6 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)p.s. детските станаха 250 евра дете .

79

Анонимен

преди 6 години

Имам три деца.Дал съм десетки хиляди лева като данъци и осигуровки на държавата за 20 години и не получавам и една стотинка помощ при отглеждането им.А помощи получават ромите,които не са дали и една стотинка в бюджета.

78

ЧНГ

преди 6 години

Do 88!Ромите, почти половина се маннаха от БгДа му мислят пенсионерите кой ще им плаща пенсиите след 7 години за които наистина ми е жал.

77

Анонимен

преди 6 години

Застаряваме бързо, усетно... Бебетата по-малко, отколкото през войната!- а всеки ден в Само в София излизат на пазара 12 нови апартамента-е кой ще живее в тях

76

Анонимен

преди 6 години

До миброкери и банки нали съм написал, играят си с мойте страхове(неуспешно) но и с на много други и не се усещат младите, че приоритет в живота им се превръща двустайната ***, вместо децата.

75

Анонимен

преди 6 години

Според регистърът на ражданията доот 01.01.2018г до 17.05.2018г са се родили 17 хиляди деца.Ако върви с това темпо докрая на годината ще се родят 45 хиляди бебета.С почти 20 хиляди по-малко от миналата година.

74

Оруел

преди 6 години

Видими резултати!