93

123 до 97

преди 6 години

Абсолютно си прав! Лошото е, че се харчат едни големи пари за някой, който определено отдавна не е жив, а в същото време в болниците умират полезни хора, които нямат пари да си доплатят за операция примерно. Да ви таковам и криворазбрания хуманизъм на българите! :( Зададох *** въпрос. Защо никой не взе интервю от децата му за да видим какво мислят, чувстват или дали изобщо им пука за този, който ги е зарязал. Но виж, любовницата е друга бира! Тя даже и пари събира, а очевидно балъците и дават!

92

Предложение

преди 6 години

Предлагам дребните душици които завиждат на супергероя Боян да се уедрят и да се превърнат в широки души!

91

Анонимен

преди 6 години

Българинът е много лош, жесток човек, егоистичен.Отидох в западна Европа и разбрах, че наистина сме лоши хора. Българите сме некачествен човешки материал. В нормалните страни ако човек изпадне в беда, безработен е, безпаричен, всички му помагат - веднага има институции, приятели - дават му работа, добри доходи и човек се чувства спокоен и е добре. В България всички се опитват да те смачкат - приятели, роднини всички скачат срещу теб, за да те смачкат и злобеят. Българинът е лош, злобен човек!

90

Анонимен

преди 6 години

До 123Какво общо има личния му живот с алпинизма,че да го обсъждате?Това ваша работа ли е с кого ще живее живота си?И изобщо тези които не са тренирали алпинизъм,няма да го разберат,нито ще разберат защо алпинистите изкачват върхове,то е ясно.

89

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Какво ще кажете, ако Боян оцелее и се окаже, че подложена на продължително застудяване задстомашната жлеза се стимулира да произвежда инсулин... - това ще бъде революционно...

88

Българин

преди 6 години

Боже,колко простотия има по земятя!!!

87

Пророк

преди 6 години

Вдовицата ще гушне най-малко 2 милиона от застраховката.След две години ще живее в Маями с американец от италиански произход.

86

Анонимен

преди 6 години

Хората да се ядосват така са виновни медиите. А медиите у нас прекалиха, направиха го герой, а всъщност в алпинист като другите но а повече средства. Интервюта, снимки, оценки като най-добрия алпинист на България, което мисля, че не в така. Рекламата му направи лоша услуга, самозабрави се. Резултата не закъсня, както става в живота. Колко дни минаха, как да е жив, чудо да е няма как. Тези които го хвалеха го убиха. Жалко но е така.

85

ivailo

преди 6 години

Бла, бла...Каква па лудост е нужна, за да се открие лекарство против рака ?

84

Лош материал

преди 6 години

Материалът е лош. Човешкият материал е много лош, чета коментарите и се убеждавам.Б.Петров от кой материал е?

83

123

преди 6 години

Някой може ли да каже що за човек трябва да е някой, който е изоставил двете си деца? Жената - ясно, намерил по-еблива от нея, ама децата защо? Но да не ви разсейвам, говорехме за героизъм, откриване на топлата вода и на това, че Земята е кръгла.

82

Георги

преди 6 години

Аз нищо лошо не съм казал , просто не може за човек да се хвърлят сигурно 1 милион са заминали до сега , а ако се изгуби *** дали някой ще си мръдне пръстта дали ще има хеликоптери поне . Аз в ютуб съм виждал как хеликоптери спасяват куче в много висока планина зимно време ама това България никога няма да го направи !

81

Lucifugus

преди 6 години

До 83 АнанименАко може да обясниш на нас от кво трябва точно да ни е срам и на какво се възхищаваш точно? Ако мъжа ти/сина ти/вник ти си купи пистарка надмогне страха от смарта и почне да я кара с 280 ще му се възхищавап ли ще обясняваш че движи света? А ако се потроши и стане инвалид ще просиш пари по студията понеже той е велик и заслужава да му се помогне понеже е надмогнал страха и е откривател?

80

Анонимен

преди 6 години

А дано е вярна информацията ... това вече е лъч надежда !

79

Предложение

преди 6 години

Предлагам всички българи да се засрамят и да подкрепят Боян!

78

Анонимен

преди 6 години

За самоубийци дори не е редно да се молим в църква. Речено е: не можеш да изкушаваш Господа Бога своего!

77

Българче

преди 6 години

До КостакуртаПълен и завършен *** си.Нито си го познавал, нито си говорил с него, нито нищо.

76

Анонимен

преди 6 години

Бояне, дано да си жив сега!

75

Анонимен

преди 6 години

Нека да гласуваме.Боян е жив - зелен палец нагоре.Боян не е жив - червен палец надолу.

74

Lucifugus

преди 6 години

До 72 АнонименНищо данъкоплатците и тези за които той е герой ще я платят с лихви вместо тях не се притеснявай. Да проверят любовницата след 5 години къде е и какъв стандарт на живот има ще е интересно!