22

ОберФюрер

преди 6 години

Да не забравяме все пак, че победата щеше да изглежда различно ако Хитлер си беше останал съюзник със СССР ;-) Но пък тогава нямаше да има проблем с малцинствата. И най-вероятно щяхме да сме с немски стандарт в момента.

21

Анонимен

преди 6 години

Сталин трябваше да е на процеса заедно с нацистите ама на... нищо получи си заслуженото :) умря с локва от собствената си урина както заслужава всеки комунист.

20

Анонимен

преди 6 години

Сбирка на гарата ли има за едни приятели питам инструктор радев едно кафе моля

19

ЧАР

преди 6 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТЯ РУСИ ! НА НЕБЕТО Е БОГ - НА ЗЕМЯТА РУСИЯ !

18

Анонимен

преди 6 години

Коми пропагандата е голяма работа :))) първо бяха съюзници с нацистите, поделиха си Полша и сигурно Сталин щеше да вземе повече ако Хитлер не се беше обърнал срещу него. И изведнъж обаче нацистите са лошите а комунистите добрите и сега ще правим паради защото сме били победили предишния си съюзник :)))) руска логика...

17

Анонимен

преди 6 години

Ами да им е честит празника. Но не трябва да се забравя, че не само те, а много държави са се изправили срещу немската военна машина за да може да победят. Мен също не са ми приятни американците (по-скоро политиката им, щото хората са ОК), но по онова време са били все още нормална държава и англичаните са издържали единствено благодарение на тях. Също така руснаците са получили големи количества техника, без която броя на жертвите им щеше да е още по-голям.

16

Reptile

преди 6 години

ВЕЧНА СЛАВА ЗА ПАДНАЛИТЕ ГЕРОИ!

15

Анонимен

преди 6 години

Това е тя руската ***, зрелища за народа и живот на стара слава. 30 години иконимическа тиня, а цивилизационно са още в 19 век. Ама нищо да пляскаме на танковете после всеки по панелката.

14

Анонимен

преди 6 години

До 14Смешник ако не беше запада русия нямаше да я има.

13

Анонимен

преди 6 години

До Слава на Велика РусьАко не бяха атлантиците Просията ви да беше умряла още тогава. Защо всички забравяте многобройните конвои с помощ през Исландия за Русия? Или пропагандната машина не споменава никой друг нали :) Руснаците сам сами ги биха. Нищо че съюзниците се биха на другия фронт и отпуснаха малко натиска срещу русия който си ядаха кучетата вече. Смешници, историята е ясна на всички освен на вас безродните русофили.

12

dдфсф

преди 6 години

Тъжен ден! Светът щеше да е много по-хубаво място, ако не бяха победили ушанко-еврейските сили.

11

Анонимен

преди 6 години

Дължина на крачката 70 см, дистанцията 265 мМинималната заплата - 9500 рубли. Ами, честито.

10

срам и позор

преди 6 години

80% от мъжете,родени през 1923г са загинали във войната,предизвикана от бай тръмпчовци,които първо са подстрекавали хитлерчо,но като губи войната...хоп минават на страната на победителите.Много дългове има да плащат рептилите!

9

Анонимен

преди 6 години

До 8На този народ който беше съюз с Хитлер ли? На този народ който си поделиха Полша с нацистите ли? Ай няма нужда.

8

Анонимен

преди 6 години

Мали днес русофилите ни безродни ще са се подмокрили до ушите от екстаз по маршируващите курсантчета :)

7

Анонимен

преди 6 години

честит Ден на Победата!!слава на руския войник! на руския народ!и днес ще видим как Русия има памет, има история и гордост!

6

Анонимен

преди 6 години

Прекрасно! Как да не настръхне човек... В чест на 27 милиона жертви и парад, който да охлади страстите на войнолюбци и кръволюбци. Поклон!

5

Слава Путин и РАСИЯ

преди 6 години

СИВ,Държавите да взимат пример от,РАСИЯ

4

Burzum

преди 6 години

Най големите!И Тръмп иска ама не могат да му го направят щот нямат традиции а и ......и...........трудно поддържат строя....

3

Анонимен

преди 6 години

Честит Ден на Европа на всички българи!За руските ***, няма нужда да ни информирате, къде и за какво ще маршируват.