8

Анонимен

преди 6 години

ЕС, САЩ, НАТО подкрепят навсякъде политически режими от " бивши комунисти, комсомолци, доносници на службите, олигарси, грантаджии на Сорос, роднините им"!Така си подсигуряват милионни гастарбайтери, евтина работна ръка за западните плантации, гонени от " бившите комунисти и реформите на ЕС, САЩ с цел висока безработица и създаване на гастарбайтери"!Вече се появява недоволство от тази политика на ЕС за подкрепа на " бивши комунисти и ***"! Този закон на ЕС е срещу недоволните от ЕС!

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА защо да дават пари ей така, да не би да Германия и Холандия са длъжни на България за нещо?

6

Един от Северозапада

преди 6 години

Време е Баце пас да вдигне кръвно и да абдикира.Няма да има нищо за "усвояване" ....

5

пецата

преди 6 години

ще лъжат ще мажат само да не се разпадне тоя *** фашистки съюз, никакъв закон не се спазва в него а особено в бг нищо няма да се промени само ще се краде повече, и олигарсите ще станат т по богати

4

Анонимен

преди 6 години

С две думи да очакваме скоро още страни да напуснат ЕС .Финансовите рестрикций , към инакомислещите , при положение , че основната ценност е свободата на глас, религия и тн.... са поредното доказателство за двойният стандарт на брюкселските бюрократи и поредна стъпка за разпада на ЕС.

3

Анонимен

преди 6 години

Ще спират финансите на тия със собствено мислене. На послушковците, които правят каквото им наредят, финанси ще има. А дали са корумпирани не е важно, нали е наше кучето.

2

Анонимен

преди 6 години

Брюксел е част от проблема, а не е решението. Промяната трябва да я започнем ние като изметем всички политици и еврочиновници от София.

1

Анонимен

преди 6 години

Ами те се накрадоха вече-сини,червени,жълти,гербери и други-пука им!