13

Анонимен

преди 6 години

Цветанов, измина много време. Не ви стана ясно обаче на вас от Герб, че президентският пост не е ваш!!! От предизборната кампания до момента не спирате с грозните обиди и нападки към Румен Радев...

12

Анонимен

преди 6 години

Тиква и ***!Кво да очакваш от подобни агрокултури!? .

11

Анонимен

преди 6 години

Прусия е част от Русия. Вярно е.

10

тъпчо

преди 6 години

Цветанов няма да спре да атакува и обвинява безпринципно Радев, защото не може да преглътне загубата на президентските избори.Обвинява Радев в зависимост, но първо да каже, дали той (Цветанов) е независим?

9

Анонимен

преди 6 години

Всички даслали които са учили и обучавали Цветанов, трябва да се срамуват до края на дните си! Произвели са пълен брак!

8

Анонимен

преди 6 години

пРезидента е в тежка зависимост от ***! Това е срамно. Освен това е в зависимост от Решетников, Поп Кире Фасо,***, Идиотова и от генерал-лейтенат Деса ***. Това е един несвобоне и мачкан човек. Свобода за ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Цветанов и Борисов са като Двуликия Янус. Ин и Ян. Допълват се и се отричат.

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно, ако не беше Радев, колко беден щеше да е репертоара на заседналия на запад ветропоказател? Ако поговорките за лъжата бяха вярни, този субект щеше да е най-късокракият и най-дългоносият. Засега е само най-кривоглавият!

5

Анонимен

преди 6 години

Физкултурника е кръгъл И>Д>И>О>Т!Както всички добре знаем безплатен обяд няма, а след обяда с Обама, Цвъки е задължен да лобира за всички американски интереси в страната ни..Това е човекът, който задкулисно блокира закупуването на нови самолети, а сега открито лобира за закупуването на амвериканска техника...Както е казал народа - га яди кифтетата ни рива...Все пак ние сме европейци и трябва да сме плътно до ЕС, а не до US...*** кат се е хванал на хорото сега Цвъки реве по всички телевизии..

4

Анонимен

преди 6 години

Цветанов, какво предлагаш? Да обявим война на Русия ли? Ако е така, пусни децата си в боя!

3

да бе

преди 6 години

Добре са го инструктирали в САЩ. Започна да говори като тях:-На всички е ясно, че Асад използва хим. оръжия и избива собствения си народ;-На всички е ясно, че само Русия произвежда новичок;-На всички е ясно, че .... Радев гледа на изток?!...........-На всички е ясно, че Цветанов е щатски лakeй.

2

Бай Оня

преди 6 години

Трябва да се гледа във всички посоки, не като вас да не виждате по-далече от кайсиите и банана на Чичо Сам! Утре нещата като се обърнат, вашата е лесна, на самолета и хайде в САЩ, достатъчно сте накрали с офшорките, та и там да живеете богато. Ами ние, простия народ, ни чака руско-турско-сръбска окупация! Трябва на време да се откачим от САЩ и НАТО, преди да ни е изгоряла *** държавица.

1

Анонимен

преди 6 години

А Цветанов гледа на Запад и като изявен евроатлантик ходи на протестантски закуски и еврейски срещи.