34

да

преди 6 години

по българските медии не се споменавало за рсзположените 7000 гръцки войници - пълни глупости ..от дни има статии навсякъде за тези планове на Атина

33

Анонимен

преди 6 години

MAMALE AMI SEGA KOI PRAI USA?

32

чичо Гошо

преди 6 години

До Турчина Ибрям Какви "приятели" има Турция!?Свалихте руски самолет и се гаврихте с трупа на пилота,убихте руския посланик,вживявате се в господари на света,конфронтация със всички съседи,гърци българи,сирийци,кюрди да не говорим за Кипър!Още повече дървите се и на чичо Сам,но не сте познали.Турския интерес е в това да има келепир само за тях!Хората са казали-На турчин вяра да нямаш!Въпрос на време е да прецакате и руснаците,опитвайки се да крадете военни технологии.

31

Умнико

преди 6 години

А ти зашо мислиш че Русия има са о тези два варианта?

30

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата да се сбият най - накрая и да мирясат после. Те са най - големите агресори, все чуждите територии завземат на думи и на дела и го потвърждават всеки ден.

29

Анонимен

преди 6 години

радват ме руснаците.ем ни обвиняват че сме предатели защото не им целуваме краката защото ни освободили от турците ,хем се прегръщат и целуват със същите тия турци..

28

Турчина Ибрям

преди 6 години

Не говоря за такива сделки домати самолети.. това са големи сделки включващи технология ноу хау, офсет и различни дългосрочнии инструменти. Такива сделки задават развитие от 10-15 години. Домати и консерви са в главата на българина, защото мисли с хоризонт мазето колата зимнината.. не иска да обидя никого, но така е!

27

Анонимен

преди 6 години

САЩ са казали, че са готови да продадат Пейтриът на Турция. Ердоган е съгласен да се купят и Пейтриът заедно с С400. С Гърция отношенията са много влошени. По българските медии не се споменава но Гърция е разположила 7 хиляди войника на турската граница. От Турция пък са заявили че само ако гърците се решат на нещо 7-те хиляди гръцки войници ще отидат в небитието за два часа.

26

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Турчина Ибрямабе и ние си мислехме че сделките домати/самолети и ракети са добре, после се оказа че консервните фабрики са в банкрут щото сме им платили етажерките тройно.

25

наблюдател

преди 6 години

Пълни руски глупости. За мир ....в района м-ду държавите......А Сирия в кой район е? Някъде към Япония?

24

Турчина Ибрям

преди 6 години

Ха ха, не сме братя с Русия, нещо се бъркате! Колкото с вас, толкова и с тях! Едни и същи сте, ама се мразите и това е добре за нас! Хубавото е, че намалявате бързо и скоро ще освободите мястото! Американците и исраел не ни притесняват, никога няма да тръгнат против Турция! Сега строим нов АЕЦ, скоро ще сме ядрена държава! Турция расте, а враговете се смаляват!

23

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

от пентагона са заявили че ще предоставят точни данни и подробна информация за това, в кой крачол са го преместили, както и за скоростта и използваната техника на самото преместване. индийците и китайците върнаха тия карагии за "некои допуски" в системата за насочване (характерно за руските експортни версии- не работи), турчина са му малко карагиите втора употреба.

22

8===о

преди 6 години

Ердо тотално изкука.

21

Анонимен

преди 6 години

От23, Руснаците вече едва ли имат желание да оттърват това наше т..ъ.по и неблагодарно племе каквото се оказа че сме!

20

Анонимен

преди 6 години

"Вашингтон следи твърде отблизо развитието на руско-турските отношения, схващайки, че в крайна сметка то може да увреди новата архитектура на европейската сигурност, градена от американците"САЩ нямат никаква работа в Европа!!!Те не са в Европа!!!Русия е в Европа!!!Границата между Азия и Европа минава по хребета на Урал!!!Европейската част на Русия е колкото останалата част от Европа!!!Да вземат да си седнат на з а дника и да не се бъркат повече там където не им е работа!!!

19

Анонимен

преди 6 години

До8 , ако Турция реши да влезе в духовните ни граници бат ти Бойко ще каже на всички млади американци, англичани ,французи и т.н да дойдат да умрат за Бългрия щото сме у нато и сме член "))) Руснаците са окупатори и не ги щяваме! Най вероятно много шъ припират да дойдат тия от нато да нъ споасяват"))

18

Анонимен

преди 6 години

Македония е най-могъща на Балканите.

17

Анонимен

преди 6 години

Турция и Русия - братя

16

До 9

преди 6 години

Остави го Тръмп.Израел вече го е посочил,така че е отекъл и окончателно и безвъзвратно.Само дето още не го е осъзнал.

15

Анонимен

преди 6 години

Ислямиста могат да го трупират с ракета насочвана от космоса.