112

Иван Вазов

преди 6 години

КЪМ ЕДНА КАЛ(Посвещава се на 3. С. в Кукуригу)Иван ВазовСъс храчки, мръсотий и калсвета си, байно, олигавил:да би ги някой в куп събрал,ти в тях се би удавил!

111

Вал

преди 6 години

До Мисля си и ...Онзи ден четох статия по темата Скрипал в The SUN ,интересно ми беше ,че коментарите под статита бяха изпълнени с големи съмнения относно разследването.

110

До Чебурашка

преди 6 години

Да ,да. Особено много направи като активен комсомолец и като спеше по паркинзите в Германия. Той е от тези партийни отрочето ,които ги набедиха за биснесмени ,получиха гарнтиран бизнес с гарантирани печалби и сега ръсят глупотевини по тв.А умниците като теб им вярват

109

Анонимен

преди 6 години

До СУ 34 няма демократичен тоталитаризъм.Дания се напълни с бежанци от СССР. ЗАЩОТО Е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА И ГИ ПРИЕХА 1990Г БЕЗ УСЛОВИЯ.Помощи за рускини с дете и жилищесе даваше лесно/ сега незнам/ нО масово се народиха деца без брак със самомотни жени.

108

Анонимен

преди 6 години

Този човек не разбра ли, че вече е бивш президент?! Защо непрекъснато ни натрапват неговите мнения и личен живот???

107

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Винаги заедно със Великобритания и САЩ, винаги против русия и путин!!!

106

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Минималната пенсия в Русия е около 5000 - 5500 рубли, но при такива природни богатства, би трябвало да си живеят като шейхове!

105

Анонимен

преди 6 години

Има един абсолютно точен метод за вземане на правилното решение. Намирате един човек, който винаги дава грешен отговор. Питате го, и после правите точно обратното. Такъв човек е много ценен за всяка организация.

104

Анонимен

преди 6 години

До 106 ако не се трият коментариhttps://dnes.bg/eu/2018/04/01/diplomat-1-v-berlin-da-zapazim-dialoga-s-moskva.372436Влез тука и ще видиш как някой се подвежда по манията за контрол. 21 Век врага не е този който се сочи и набеждава, а този който сочи нагло и едвам се извиниха "че са се объркали" като завлекоха и нас и обезглавиха двама шофьори на тирове там!

103

Анонимен

преди 6 години

Какъв боен газ е употребен бе непотребен на никой бивш ПреЦедент на България.Защо тези Скрипали са още живи тогава ,че дъщерята вече яде и пие.Какъв ще е тоя боен газ след който потърпевшите ще останат живи.Това да не е Тройной одеколон за след бръснене. До сега англичаните излязоха с поне шест версии -всичките коя от коя по-смешни.Всъщност всички ,които имат повече от две гънки на мозъка знаят ,че това е дело на самите англичани.Само те имат интерес от този скандал

102

торен бръмбър

преди 6 години

Странно но в Германия с доход под 970 евро на човек, се считат за социално бедни. В България с колко?

101

Мисля си и ...

преди 6 години

Не мога да го разбера този цирк с отравянето на бившите шпиони. Ясно е, че Русия няма абсолютно никакъв интерес да го направи - Скрибал е осъден, лежал е в затвора и отдавна няма допуск до секретна информация. Но как UK и USA разбраха, че отровата е точно тази и е произведена в Русия, ако нямат формулата й?! Ако я имат, значи могат да го произвеждат сами! Тереза Мей каза, че доказателствата са "hygly likely". Откога в една "демократична" държава се осъжда някой с "вероятни" доказателства?!

100

Су 34

преди 6 години

че тук в Дания където аз живея всеки който критикува ЕС се класифицира като руски шпионин и му се отваря досие в полицията. Така---------Знаем, демократичният тоталитаризъм не търпи чуждо мнение!

99

Анонимен

преди 6 години

Живеем във времето на васалните политици и словоблудниците и на политици вечно наведени и надупени на някой. Единствено Путин не се кланя на никой. Крим е Руски a Путин е велик и Ким е велик, а другите сте жалки буболечки кланящи се на една крава.Путин ви е приготвил много Сармати, защото цапате и скверните Земята със козешките си сатанински копита.

98

Анонимен

преди 6 години

И какво цели с тази директна конфронтация с Путин???

97

Tatul

преди 6 години

До 77Първо, не искам да ме поставяш под един знаменател с теб.Не харесвам нито НАТО, нито САЩ, нито пародията наречена Евросъюз. За мен мога да кажа, че обичам силно Родината си и по тази причина си стоя тук за разлика от повечето български патриоти дето отидоха на вън и там развяват българските носии и се пишат повече Българи от нас. Искам ги тука, да се борят и потят с нас, рамо до рамо, а не да целуват чужди зад,ници. А за 1300 годишната история. Спомни си времето от Симеон Велики.

96

до торен бръмбар

преди 6 години

Момче от такива , като теб сме на това дередже .В Русия минималната пенсия е 160 лв .А пиши, колко е в Германия ???

95

Анонимен

преди 6 години

Пак в ефир...

94

Анонимен

преди 6 години

До 85 Полицията в Дания ли обяваява,че всеки който защитава руснаците,му се отваря досие ,като на шпионин?Съмнявам се,но ако е така ,това е далеч от елементарни човешки ценности!Утре ,властите могат ,да ,,анатемосат"всеки и хората трябва задължително ,да се съгласяват с тях!

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94Руснаците може да не са богати, но имат достойнство. Докато ти, както виждам от коментара ти си готов и да просиш, и да се унижаваш, и подметки да лижеш за да ти подхвърлят някоя монета и след това самодоволно да се хвалиш, че подхвърлените подаяния си по-богат от руснаците. Въпрос на приоритети.