43

Анонимен

преди 6 години

До 43Е щом Русия може защо Турция да не може нали така :) все пак е честен референдум :)

42

Анонимен

преди 6 години

УКРАЙНА Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА 1917-1921 СЛЕД КОЕТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ СССР!ВЪПРОСЪТ ТУК Е, ЧЕ ТЯ ПОДОБНО НА МАКЕДОНИЯ СЕ Е ОБОСОБИЛА КАТО САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА!!! НЕЩО КОЕТО РУСИЯ НЕ УВАЖАВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН, ЧЕ И ДОГОВОР Е ПОДПИСАЛА, ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Абе едно нещо не ми е ясно за русофилите. Значи днешните руснаци гледат на нас българите също както на украинците. Смятат ни за роби, предатели и ***, мислят че трябва да сме им безпрекословно верни независимо в каква кал затъне велика русия. Аз ако бях един русофил много щях да се срамувам от това. За туй и русофилите ги наричат ***, то мисленето им е такова.

40

до 41

преди 6 години

Правилно си схванал - не са решили не са го взели.А Ердогановата секлецарка от Банкя може да ни даде и без бой.

39

Анонимен

преди 6 години

Известният антируски портал Bellingcat, уличи Украйна в лъжа за катастрофата на малайзийския Боинг, полет MH17Около три години след катастрофата на малайзийския Боинг става ясно, Русия няма пръст в трагедията, и че официален Киев е лъгал, твърдейки, че в момента на трагедията в зоната на така наречената негова антитерористична операция не е имало украински ракетни системи Бук.Въпросният ракетен комплекс с номер 210 е на въоръжение на 2-ри батальон на 223-ти зенитен полк на ВСУ. Изданието е успяло да намери видео на прехвърлянето на този Бук до Миргород, заснето през април 2014 го

38

Анонимен

преди 6 години

До 39Тоест по твоята логика Турция утре могат да си вземат по същия начин Кърджали? Ясно.

37

Анонимен

преди 6 години

Украйна е същата бира като Косово. Само че Путин не е Иван Костов, който се нагъзи и пусна американските самолети да сринат Сърбия.

36

боби софиянчето

преди 6 години

Както виждам , повечето от тук драскащите няма да може да посетят '' велика хохлия '' в близките сто години . Балтаджи не спи . Балтаджи следи IP на всеки русофил . Балтаджи ..................не е ли албанец ??????/

35

до 35

преди 6 години

Никой никъде не е нахлувал. Руснаците в Украйна са си там от векове.

34

Jimmy

преди 6 години

А индианците и робите дали искат да са в сащ!?:)) Или пьк кельтите и шлтландците в иалобританя?:))

33

Анонимен

преди 6 години

До 34Как може безродните ни русофил да сте толкова неуки...

32

Анонимен

преди 6 години

Скоро украинският народ сам ще изрита фашистко-олигархичната хунта, която го управлява след Майдана и ще се върне към корените си - тоест към Русия.

31

до 29

преди 6 години

Наистина, къде остана достойноство на Русия и руснаците, декларираш ненападение и помощ , а след 10 тина години нахлуваш и отцепваш територията...*** вярвай на договор подписан от Русия...или унищожаваш газ, а после отравяш опонентите си....или убиваш хиляди военнопленници в Катин и после казваш те са били убити от тези които показаха на света нашето убийство...

30

Анонимен

преди 6 години

Украйна няма никаква история. Една Македония има повече история от Украйна.Все пак Македония е държава от 1944 година, а Украйна - едва от 1991 година.

29

Анонимен

преди 6 години

До 31Ти вземи отвори книга по история защото говориш пълни глупости.

28

до 28

преди 6 години

Няма нищо за разбиране. Там живея руснаци от над хиляда години. Така наречените украинци са от 1991 година.Не може да подлагат на тотален геноцид цели руски райони като Донецк и Лугнаск.Путин просто защити сънародниците си зад изкуствено прокараната от Запада граница.Освен това прославутите зеленин човечета никога не са влизали от Русия в Украйна.Просто руснаците там взеха властта в свои ръце, защото не искат да слугуват на Потрошенко.

27

Анонимен

преди 6 години

Русофилията вече мина на еротични преживявания излъчвани чрез кремълската Бунга-бунга !

26

Анонимен

преди 6 години

ГНУСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е ПОДПИСАЛА, ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕ ОТ ЗЕМЯТА НА УКРАЙНА!!!!НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО РУСИЯ ТОВА Е СБИРЩИНА ОТ НАРОДИ И ТЕРИТОРИЯ ВЪТРЕ И САМО СЪС МНОГО РЕПРЕСИЯ СЕ ДЪРЖИ ОЩЕ ЦЯЛА!!!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Аз още не мога да разбера как една дръжава отива в друга държава прави референдум и си взима каквото иска... все едно утре Турция да си вземе Кърджали по същия начин...

24

Анонимен

преди 6 години

До 21Че от къв зор? Купиха си го честно и почтено:)