108

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов го е накарал за да го снима и да го пусне по медии за да измие срама му от преклоненото му поведение пред руския патриарх.Но ние винаги ще помним.

107

Берлин

преди 6 години

Жалък електорат - жалки политици.

106

Анонимен

преди 6 години

Бойко Михлюза може ли да се набере така на лоста, а?

105

Анонимен

преди 6 години

Гимнастикът и разпасаната команда - некви с очила за заварки, дето не знаят къде да си денат ръцете, други по анцунзи и диагоналки, хахаха

104

Анонимен

преди 6 години

Гербаджиите наистина изпаднаха в истерия!*** те друго какво да правят!Толкава им позволява сивото в-во!Достойни избиратели на "успешният европейски шеф"!

103

До 96

преди 6 години

Е,друго си беше леля Цуцка-цоцоланка да ти бъде президент-ама то ум,ама то осанка,ама то интелект,ама то езици,ама то образование/рабфак/.Как можахме да загубим човек с толкова достойнства,тюх да му се не види.А пък като се изправи пред строя да и козируват,а пък какъв главнокомандващ на въоръжените сили щеше да бъде,майко мила?!

102

Активист на БКП

преди 6 години

И другарят Борисов го може това...Ако отслабне 30-40 килограма...

101

Анонимен

преди 6 години

*** беше вашият Плевел!

100

Анонимен

преди 6 години

Ега си джендъра е нашия президент

99

???

преди 6 години

Кога властимащите у нас ще започнат да се конкурират по ум и дела за благото на българския народ а не по ...набирания,мачлета,разводи,любовници и чужд слугинаж.

98

Д0 91

преди 6 години

Той му е отговорил,бе.Това,че ти не го знаеш,си е за твоя сметка.За това си е тръгнал не обиден,а направо разсърден.Радев не цепи басма на никого.Обаче твоята злоба е повече от разума ти,затова не ги виждаш тези неща.

97

Св

преди 6 години

И тоя почна да се веси като Цецо. Скоро около нас се откри някаква силова площадка и тоя се прави на ***, слънчеви възлизания набирания акробатика, маймунджелъци ...

96

Анонимен

преди 6 години

Съдейки по плющенето на минуси по всеки коментар, който не плюе по Президента, гробарските ***, който са мобилизирани на смяна са общо 6 броя. Очаквам до половин час бройката им да достигне 20, а честотата на коментарите да достигне 2 броя в секунда. Все пак съм работил в ГРОБ и знам как им действа тролската фабрика...

95

Анонимен

преди 6 години

И по-зле ще става, чакаме поредния бълвоч от Радева във ФБ, както и поредното мазно слово на Радев, писано от Христов. А иначе, в моментите на истина - 6 минутен бой по канчето и подвита опашка.

94

омръзна ми

преди 6 години

Паляковщина на всички политически нива у нас. Партии,правителство,президенство,парламент...

93

Евала

преди 6 години

Браво на президента. По не е *** като предишния. А на злобните джендърчета дето го плюят... да си....

92

Анонимен

преди 6 години

Туй ли са елитните ни части, възхищават се от едно коремно разпасани, разгащени събрали се като на цирк. Тия всички са за ареста армия имаше някога преди 30год. В Камбоджа нашите като си прибираха труповете съседи ни бяха френските легионери Франсетата цяла ден маршируваха и спортуваха, а нашите играеха белот и се мъкнеха из бардаците терориста естествено се насочи към най-слабо охраняваата зона. Минута невнимание цял живот страдание.

91

111111

преди 6 години

До президент ли ?Да, Президент, истински мъж с достойна и премерена реч, не *** като плевела!

90

Прецедентът Радев

преди 6 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

89

АНТИ

преди 6 години

До президент ли ?С празна паница, огерберенапролетта идва, а пари нема !