122

Бе-ееееее!

преди 6 години

Вълк едничък стадо смлял ев точ с природните закони!Никой още не видял естадо офци вълк да гони!Ох, батко, ох-ххх!

121

Хе-хе

преди 6 години

Това е мина заложена още от времето на симо мадритски и която никой не е прддивидил че ще гръмне. Оказва че може да си купиш ЕРП както се купува апартамент - с малко твои средства и залагаш предприятието. "Умните" глави така са го направили, но сега сметките излизат криви. кака Гинка(изглежда интелигентна между другото) ще си сложи 1-2 милиона заплата и ще прибере каквото може и докато може, а ако нещата започнат да се сбозяват просто ще напусне коараба.

120

Анонимен

преди 6 години

Тя не е фасада. Тя е една малка пружинка в механизма. Гинка пружинка.

119

Анонимен

преди 6 години

Гинче, кажи си ***, кой е зад тебе, кой те....

118

Анонимен

преди 6 години

Путинова руска банка дава кредита.

117

Анонимен

преди 6 години

ИМА НЕЩО МНОГО ГНИЛО! ТАЗИ СДЕЛКА ПРИЛИЧА ЛЕКО НА ДАЛАВЕРА. ВЕДНАГА ДА СЕ ОСВЕТЛИ БАНКАТА, КОЯТО ЩЕ ФИНАНСИРА СДЕЛКАТА И ДЕФАКТО ЩЕ БЪДЕ СОБСТВЕНИК!!!!

116

666

преди 6 години

До Анонимен" Изплюха ни се в лицата за пореден път" ....Изглежда българите обичат да им се изплюват в лицето, нямат нищо против да бъдат унижавани, някой да се подиграва и да се изгаври с тях, съгласни сме със всичко. Ето и сега - пак седим и гледаме като овчо стадо! И докога??? Левски е задал навремето един съществен въпрос от една дума: "Народеее???" Какъв ти народ, не народ , а.......!

115

Анонимен

преди 6 години

А коя партия парцелира БГ на три EVN,CEZ

114

Анонимен

преди 6 години

Тиквата на детектор на лъжата, веднага!

113

Аз

преди 6 години

Частна сделка с тока на половин България!? Няма такъв цирк!Закривай държавата!

112

Анонимен

преди 6 години

Тая постановка да теглиш заем от банка за финансиране на крупна покупка или бизнес я знаем.Теглиш кредита,а...го изплащаш със своите пари,които за с недоказан произход,а печалбата от дейността на бизнеса си остава чиста печалба за теб.И с колите е така...нищо,че имаш парите да я купиш в брой,я вземаш на лизинг,да не се налага да доказваш произхода им.Навремето Митко Цонев-Пъпеша го бяха питали...откъде има пари да строи жилищен комплекс от затворен тип,а той човека каза,че е теглил заем и той:)

111

Анонимен

преди 6 години

Русия ни купува и тока. Руски банки дават кредита. Честито.

110

Циник

преди 6 години

Спас Русев е български предприемач, собственик на Виваком, купена за 330 млн евро през ноември 2015 г. и е свързан с почти всички телекоми в БългарияШофьорът ( на червени величия ) от село Гълъбник - е светъл пример за такива като кака Гинка! Пеевски - сумиста от ДПС ( с мама присвоила си по неведоми пътища Спортния тотализатор ) също... Свинаря Гергов - убеден комунист също..КурСланинова и тя...сега и кака Гинка от Пазарджик - също!Кой каза, че не е останало нищо за крадене у нас?Имаааа...им

109

Анонимен

преди 6 години

От снимката ми прави впечатление, че тази женица е облечена с домашно плетена жилетчица. Нищо лично, ама като тръгнеш да купуваш такова предприятие най-логичното облекло е бизнес-костюм. Някак си не ми се връзват нещата... а май и не само на мен

108

Анонимен

преди 6 години

Енергетиката не е ли уж ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.Нема ли консултативен съвет))на нац сигурност?Нема такава държава, не съм фен на Дългия ама нищо по-вярно не ми хрумва в момента.А, ето още едно:Ценностите са абстрактни, цените-реални.

107

Анонимен

преди 6 години

Не била фасада!? Тя е огромна фасада,а зад гърбът й ни се смее Електромер Паша.

106

реалист

преди 6 години

ДЕЛА ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНА

105

Гинке,Гинкееее,

преди 6 години

Борисов те използва като подставено лице и скоро ще те изплюе. Такава му е практиката. Той вече глътна цялата държава и не допуска конкуренция.

104

Ф.С.В.

преди 6 години

Явно за Правителството ЕРПтата не касаят Националната сигурност- След като се оказва че това било частна сделка -!! Ами утре някой ислямист ( а те са богати) от Саудитска Арабия може да купи някое ЕРП и после да спре тока на половин БГ - Явно Герб обича да пада винаги от ТОКА !! Пак вървят натам !! За пореден път Бойко ще падне заради проблеми с тока !! Как така Държавата няма да знае какво става с ЕРПтата? Това да не е някой Телеком ??

103

ония от село

преди 6 години

МИРИШЕ!!!НА ВЪЛЧОВА ЗАВЕРА!!!!ЦЕКО М.ШИШИТИКВАТАПРИЯТЕЛИ!!!!ТАЗ СЕЛСКА БУЛКА ДО ОНЗИ ДЕН ЛЪСКАШЕ ***