32

ами сега

преди 6 години

До ЖороСпоред Руски медии в северна Гута са загинали над 150 американски граждани....Сирийските ВВС са ударили конвой с американски военни и терористи идващи на помощ.

31

Анонимен

преди 6 години

До 21 ,,Това са елитни руски части ..300,според теб!Лъжеш се ,нито са убити 300руски войници ,нито са елитни!Повечето попълнения на частната армия ,,Вагнер",са обикновени мъже със военна подготовка от казармата,и 90% от тях с финансови проблеми!Тази частна армия набира бойци от всички бивши републики на СССР.Смята се ,че финансирането и за Сирийската авантюра идва от богати сирийци близки до власта!

30

:)))))))))))))))))))

преди 6 години

Тавариш *** пробва един и същи номер втори път. Номерът със зелените човечета дето уж не били руснаци му струва много скъпо. Чичо Тръмп ги изтрепа като врабчета и *** нищо не може да каже, защото вече е казал че УЖ не са руснаци. Ще видим накъде ще тръгнат ковчезите и чии майки ще плачат!

29

хахахаха

преди 6 години

За тези руски еничари нЕма да има почести и медали! Даже и цинкови ковчези нЕма да има! Умряха неизвестни! Като кучета, а не като герои!

28

Жоро

преди 6 години

Гута в момента е американско гробище най малко 50 АМЕРИКАНСКИ наемници инструктури по стрелба срещу Руското посолство в Дамаск са убити, воя е голям посредници са ДЖЕНДЪРИТЕ меркел и макрон с кърваво писмо до Путин да спре бомбандировките да се изтеглят насраните.

27

ИСТИНАТА

преди 6 години

Руснаците много са повярвали на собствената си пропаганда и явно са очаквали американците да се разбягат, като пилци, щом видят насреща им руснаци. После са се срещали с реалността и са научили истината, по възможно най-зловещият начин. До колкото се разбира от откъслечните сведения, само единици са оцелели от това брутално клане, на което са били подложени путинските "професионалисти". Избили са ги като пилци. С американците шега не бива, по-добре руснаците да спрат да си играят на война!!!

26

Анонимен

преди 6 години

До фактРазбирам, че по договор трябва да плюеш по България и като "матросов на амбразурата" да защитаваш Фашия и хайл ***.

25

смех...

преди 6 години

Войниците им без пагони, олимпийците им без знамена. Въобще държава ли е това или частна фирма на престъпникът Путин?????

24

Е къде да са

преди 6 години

В новото ЕРП дето Бочко си го купи, там са ги скрили, той затова го взе всъщност

23

Анонимен

преди 6 години

Кога ли ще прочетем такъв обстоен и "достоверен" разказ за близките на избитите наемници от "Блекуотър"...опс... "Ислямска държава"?

22

факт

преди 6 години

А в България за същия период са загинали два пъти повече хора при автомобилни катастрофи.

21

Анонимен

преди 6 години

ова е събитие от огромно значение. Това е първият случай, в който американци директно избиват руснаци. Избили са като кучета над 300 руснака, само за няколко часа. Путин е пробвал американците с зелени човечета (преоблечени като сирийци). Това са най елитните руски бойци. Американците са унищожили 80% от войниците и 90% от техниката.

20

истината боли

преди 6 години

Шефа на Вагнер,преди дни обяви истинската цифра на загиналите при подлата атака на американците и те са 14 човека,но на някой този брой загинали не им върши работа и не го тиражират.

19

До 10

преди 6 години

А щатите какви са бе? Като изпращат навсякъде наемници? Путин ти е проблема на теб и на всичките като теб... Бе вие за друго мислите ли? Или дебнете публикации и само сер*те под тях?

18

:)

преди 6 години

Тези Вагнеровци си получиха заслуженото. Господ забавя но не заБРАВЯ! Сигурно повечето от тях са участвали в незаконното анексиране на Крим и са убивали украинци!

17

Анонимен

преди 6 години

Баща "подари" малолетния си син за... играчка на педофил!Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2018/02/23/bashta-podari-maloletniia-si-sin-za-igrachka-na-pedofil.368857

16

Щерев

преди 6 години

КОЛКОТО ТОЛКО КВО ВИ ИНТЕРЕСУВА . СЕГА КАТО УБИХА 46 АМЕРИКАНСКИ ИНСТРУКТУРИ В ГУТА НЯКОЙ ДА ПИТА ОПИЩЕХА ВСИЧКО КРАВАРИТЕ ЩОТО ЯКО ГИ ПОДПУКАХА В ГУТА.АМА ЯКО ХВЪРЧЕЛИ СА *** И КРАВИ ДОСТОВЕРНО. МЕРКЕЛ И МАКРОН СА НА КОЛЕНЕ ПРЕД ИМПЕРАТОР ПУТИН ДА МОЛЯТ ЕДНОМЕСЕЧНО ПРИМИРИЕ.ЗС ДС СЕ ИЗТЕГЛЯРТ ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ КРАВАРИСТАН.

15

Анонимен

преди 6 години

Няма никакви убити, нищожеството с име на женски полов орган лъже и използва лъжите си за пропагандна цел.

14

на пух и прах

преди 6 години

Няма как да има останали тела след такава американска атака...

13

ужас

преди 6 години

Тази така наречена коалиция е незаконна и е съставена от слуги на САЩ,незаконно са превзели Сирийска територия и пазят и обучават терористи и пречат на САА,да си освобождава страната!