212

Я па я...!

преди 6 години

Симпатичен мъж , ама що мисли така изкривено? Ааа, партията , партията..!

211

Напразни напъни

преди 6 години

Германската върхушка прави поредния опит за реванш на ВСВ, засега само в България.Сбирщина германски лакеи, донесли 3 национални катастрофи, се оказват цветът на нацията 1944. Гениалните поети Гео Милев, Йосиф Хербст, Вапцаров и други от малкото честни интелектуалци - терористи.

210

Аз

преди 6 години

До 231ГЕРБ са чада на онзи съд

209

маде ин Булгари

преди 6 години

Г-н Жаблянов трябва да бъде награден, а не наказан!

208

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че "Народният съд" , нито е народен, нито е съд. Резулатата от това недоразумение донесе много страдания на народа

207

Анонимен

преди 6 години

па то и днес герб създадоха специализиран съд.

206

Анонимен

преди 6 години

В България поже да има единна нация само, ако комунистите получат наказание за злините, които нанесоха На нацията за последните години с престъпното си управление,изцяло поставено в интерес на враждебна нам държава-СССР! Не получат ли възмездие, раната няма да се затвори!

205

Анонимен

преди 6 години

Каква истерия само, явно Жаблянов трябва да потърси медицинска помощ

204

до 220

преди 6 години

Айде покажи ми от отворените архиви кои са били адвокати на задържаните? Покажи ми, защо е назначен съд, в който 70% от съставите не са юристи? Защо е потъпкана конституцията на България и есъздаден специализиран съд, което конституцията изрично забранява. Не може да оправдаете това клане на Българи по никакъв начин. Справедлив процес не е имало за никой.

203

bul

преди 6 години

Народният съд е продължение и следствие на това, което започва веднага след Освобождението 1878 г. А то е политически убийства, репресии, полицейски произвол и т.н. През 1944 г. достига своя връх. Български граждани убиват различно мислещи български граждани. Това е. Редно е да се определи една дата, която да е помен и памет за всички българи убити от българи по политически причини.

202

Инфо

преди 6 години

Д-р Жельо Жeлeф е велик учен, титан на мисълта и баща на българската демокрация. Израсъл в малкото селце Веселиново, по времето на мрачния тошототалиризъм, той написва епохалното творени "Фъшизмът" с което оборва ***, като почнете от Томас Мор, Томазо Кампанела, Шарл Фурие, та стигнете да Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Ленин, Сталин. Хвала на тоз херой1 скоро централната улица във Веселиново ще носи гордо неговото име.

201

Анонимен

преди 6 години

В Испания се помириха леви и десни и вървят напред. Тук здравната каса продънена, а темата се сменя с уволнението на един зам. председател на парламента. Кой иска да продължи да разделя народа за да не се обедини срещу корупцията, дезинформацията и разрухата?

200

Анонимен

преди 6 години

Като размисли човек наистина САЩ са виновни за всичко!Заляха с какви ли не помощи,техника, храни, оръжия, пари скапаната руска армия, на която и оставаха броени дни и в резултат реанимираха една чудовищна, античовешка система. Като благодарност ушaникое им захапаха ръката, която ги извади от пълно унищожение и с откраднатата от Германия атомна бомба заплашиха с унищожение света!Света помни много диктатури, но варвари като това допотопно и ЗЛОБНО племе-НЕ!!!

199

Анонимен

преди 6 години

В много градове попа, кмета и учителя са били с шумкарите, защото и техния имот е отивал дармадан за немците. В много райони партизаните не са били само комунисти а от всички партии. Борбата с фашизма и неговия сателит е била всенародна в нея са участвали ГМ Димитров и Никола Петков. Англия и САЩ са помагали на партизаните с всички сили, много повече от русите.

198

Анонимен

преди 6 години

Народният съд не е нито народен, нито съд, а е инструмент на шепа комунистически престъпници, за сляпо разчистване на сметки достигащи размерите на геноцид, което напълно отговаря на дефиницията за ФАШИЗЪМ !за справка: виж Историята - ФАШИЗМЪТ от Д-р Жельо ЖeлeB

197

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

196

До Az

преди 6 години

Народният съд е съд, в който подсъдимият е нямал право на защита...Малък лъжльо, архивите са отворени. Всеки е имал право на защита, но как се защитава съюзник на Хитлер? Основните тези са били да се правят на неразбрали и да обвиняват Богдан Филов, правителството и германците. Но приемането на ЗЗД и ЗЗН са груби държавни престъпления. Със промените в ЗЗД се допускат смъртни присъди над непълнолетни/основата на съпротивата са гимназисти - ремсисти и земеделци/ а ЗЗД е чист геноцид над евреите.

195

Анонимен

преди 6 години

*** как може да щракате минуси на член от Парижкия мирен договор, на ООН и на Женевската конвенция. Матрял сте а?

194

аз

преди 6 години

До 214Да, и в България си има съд, в който човек има право на адвокат и защита, но другарите решават, в противоречие на конституцията, да си направят техен съд, в който право на защита няма.

193

Анонимен

преди 6 години

Създаването на този съд в България е потвърдено от декларация на общото събрание на ООН от 11.12.1946 г и от Женевската конвенция от 1949 година за защита на жертвите от войната.